Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

αρχισαν παλι τα τρελα εκει στη ferrari!Όσκαρ Πιάστρι κατέκτησε δια περιπάτου στη Σαγκάη την 3η νίκη της καριέρας του, διατηρώντας την πρωτοπορία από την εκκίνηση μέχρι την καρό σημαία, ενώ ο Λάντο Νόρις κράτησε πίσω του τον Τζορτζ Ράσελ παρά τα προβλήματα της McLaren με τα φρένα στο τέλος του αγώνα. Ο Μαξ Φερστάπεν πέρασε τις Ferrari των Σαρλ Λεκλέρ και Λιούις Χάμιλτον – που είχαν επαφή στην εκκίνηση.![]()
Αποκλεισμός-σοκ των Λεκλέρ και Χάμιλτον από το GP ΚίναςΟι αγωνοδίκες ανακοίνωσαν τον αποκλεισμό των δύο Ferrari από τα τελικά αποτελέσματα του αγώνα της Σαγκάης, όπως και του Πιέρ Γκασλί της Alpine, διότι τα μονοθέσια δεν πέρασαν τον τελικό τεχνικό έλεγχο.
www.sport24.gr
|

Κ ο σερ Τζάκι!31 χρόνια χωρίς τον Ayrton Senna.
Μετα και τον θάνατο του Λαουντα ο μονος ζωντανός μεγάλος της παλιας σχολής ειναι ο Νελσον Πικέ νομιζω
Σωστός αν κι αυτος ειναι απο αλλη εποχη, δεν τον προλαβαΚ ο σερ Τζάκι!
Εγώ ήμουν φουλ Προστικός. Σερ Τζάκι εννοείται δε πρόλαβαΣωστός αν κι αυτος ειναι απο αλλη εποχη, δεν τον προλαβα
Θα εβαζα και τον Προστ αλλα στο μυαλο μου δεν τον θεωρω τόσο μεγαλο ώστε να κατέχει 4 τίτλους. Καποιοι λενε οτι ειχε πολλα κονε στη FIA. Γενικα αντιφατικη προσωπικοτητα
To 1989 o Προστ έκλεψε τον τίτλο απο τον Σεννα στη Σουζουκα βγάζοντας τον εξωΕγώ ήμουν φουλ Προστικός. Σερ Τζάκι εννοείται δε πρόλαβα
Ο Φερστάπεν έγινε πατέρας, η φωτογραφία με την Κέλλυ Πικέ στο μαιευτήριοΟ Μαξ Φερστάπεν και η κόρη του θρύλου Νέλσον Πικέ απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι.
www.sport24.gr
|

Αυτοι οι Ιάπωνες ειναι μεγάλες κουλομαριες στην οδήγηση.