Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Οκ αλλά το ίδιο δεν έκανε κι η φεραρι καμια 10ετια?επίσης φαίνεται καθαρά ποσο ευνόησαν οι νέοι κανονισμοί τη μερσεντές η οποία ξαφνικά έγινε ανταγωνιστική. Ντροπή στη ΦΙΑ
Τυπε ο γολφ και η Λουλού το μόνο που κάνουν φέτος είναι να ταΐζουν με συνωμοσιολογιες τις ορδές φανατισμένων χούλιγκανς που έχουν φέρει στο άθλημα. Τον χειρότερο είναι πως έχει επηρεαστεί πολύ γρήγορα και ο Ράσελ ο οποίος την έχει δει ξαφνικά λετζεντ και εκτός του ότι κάνει μαλακίες έχει πάρει και την ηλίθια γκρίνια της Λουλού για τα πανταΒγαίνει ο μαλάκας ο Wolff και λέει ότι η εγκατάλειψη του Tsunoda ήταν εσκεμμένη για να μην πάρει νίκη ο Χάμιλτον!Τί ακούω θεέ μου!?!?!Σαν να βλέπω ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου!Όταν δεν νικάει η λουλου όλα τα υπόλοιπα είναι στημένα!Έχουμε τα προβλήματά μας με τον κλόουν τον Binoto,ακούμε και τις μαλακίες του Γερμανού για στημένα!

Δεν νομίζω,όταν έχεις έναν μαλάκα για πρόεδρο που υποστηρίζει τον κλόουν τον Binoto δεν νομίζω ούτε του χρόνου θα δούμε μια σοβαρή ομάδα από τους Ιταλούς!Επάξια κέρδισε το πρωτάθλημα ο Ολλανδός,ήταν αλάνθαστος σε όλη την σεζόν μέχρι και σήμερα!Για την Φεράρι ας μην ανοίξουμε κουβέντα,πάλι!Για να δουμε αν η Ferrari θα μαθει απο τα λαθη της φετος.