Νέα

Folding@home

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κυριοι Συναδελφοι,

Ειδα στο Folding@home στην ομαδα PC Magazine Greek Edition δυο entries που νομιζω οτι
εχουν σχεση με το site μας:
378 bourdela.com 3130 19
767 226 1
Μονον το ενα ειναι ενεργο. Εχει εγκατασταστησει καποιος απο μας το screen-saver αυτο στο pc του?
Αν ναι, να το προτεινουμε και στους αλλους συναδελφους.
Εγω το τρεχω και συμμετεχω με αλλο ονομα.

Επισκέπτης
Θα σου πω που διαφωνώ . Ο Εθελοντισμός είναι ωραίος και σίγουρα ο σκοπός ιερός ( ειδικά στο seti@home κατά τη γνώμη μου )
Το θέμα όμως είναι ότι θα προσφέρεις το pc σου και κάποιος άλλος θα βγάλει κέρδος ή θα καρπωθεί την ιδέα .
Επίσης η υλοποίηση της έρευνας ΔΕΝ θα φτάσει σε εμάς χωρίς ΑΝΤΙΤΙΜΟ 

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
16
πειραζει που δεν καταλαβαινω χριστο?

Επισκέπτης
πειραζει που δεν καταλαβαινω χριστο?
Εγκαθιστάς ένα πρόγραμμα στο pc σου που όταν δεν εργάζεσαι σε αυτό και ενεργοποιείται το wallpaper αυτό αρχίζει να αναλύει δομη σύνθετων πρωτεϊνών ή DNA ή να επεξεργάζεται ραδιοσήματα απο το διάστημα ( περίπτωση setı) .Παραχωρείς δηλαδή τον νεκρό χρόνο στο pc σου για έρευνα απο οργανισμούς που αργότερα θα σου επιστρέψουν τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής με ΑΝΤΙΤΙΜΟ πχ ένα φάρμακο που θα έχεις βοηθήσει να ανακαλυφθεί αλλά εσύ θα το πληρώνεις

Επισκέπτης
Δες το .
Τωρα, το θεμα ειναι αν τους πιστευεις η οχι, και ποιους.
Εγω παντως θα το προτεινα, απως και ο συναδελφος(?) που το εφτιαξε πρωτος.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
16
ασε ρε που θα δοσω το νεκρο χρονο απ το pc μου...δεν εχει νεκρο χρονο ο δικος μου...οσο ειναι ανοιχτος ειμαι απο πανω κι οσο δεν ειμαι τον κλεινω να ξεκουραζετε γιατι προχθες η φωνη του microsoft sam μου εκανε παραπωνα οτι τον εχω ξεπατωσει  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Τελος παντων, εγω θα ηθελα να βρεθουν φαρμακα και ας τα πληρωνα και ας
γινοταν καποιος αλλος πλουσιος.

Επισκέπτης
Δες το .
Τωρα, το θεμα ειναι αν τους πιστευεις η οχι, και ποιους.
Εγω παντως θα το προτεινα, απως και ο συναδελφος(?) που το εφτιαξε πρωτος.
Ο σκοπός είναι ιερός .
Το θέμα όμως είναι ότι το αποτέλεσμα , ο "καρπός" ΔΕΝ είναι δωρεάν .
Προσωπικά το βρίσκω έξυπνη ιδέα κάποιου τεχνοκράτη για τζάμπα επεξεργαστική ισχύ στην έρευνά τους

Επισκέπτης
Φιλε Mastoras69,

Συμφωνω:
...'Προσωπικά το βρίσκω έξυπνη ιδέα κάποιου τεχνοκράτη για τζάμπα επεξεργαστι κή ισχύ στην
έρευνά τους'...
(ξανα)συμφωνω: ...'Το θέμα όμως είναι ότι το αποτέλεσμα , ο "καρπός" ΔΕΝ είναι δωρεάν'...
Υποθετω οτι απο τα αποτελεσματα θα βοηθηθουν τελικα (μεταξυ πολλων αλλων) και οι
διαφορες φαρμακοπολυεθνικες στο να κατασκευασουν διαφορα νεα φαρμακα για τις αρρωστιες
(Alzheimer's, cystic fibrosis, BSE, emphysema etc.) τα οποια ελπιζουμε οτι καποτε θα
πωλουνται στα φαρμακεια.
Επισης, εαν, οποτε, καποτε και ΑΝ τα καταφερουν, δεν νομιζω να πειραζει κανεναν που ο καρπος
θα κοστιζει κατι...
TA, uiop

Επισκέπτης
psaxnwtrans,

Ο microsoft sam εχει απαισια (για ελληνικα αυτια) φωνη. Μηπως εκανες κατι και το βελτιωσες?
Πολυ προχωρημενος.
Ενας γνωστος ειχε αντικαταστησει ολους τους ηχους στα windows με wav (ολοκληρες φρασεις
η και αγκομαχητα) απο διαφορες τσοντες η και απο δικες του ηχογραφησεις απο 'συναντησεις'
με διαφορες. Το ολο αποτελεσμα ηταν... ενδιαφερον.
uiop

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
16
οχι ρε φιλε σιγα μην κατσω να ασχοληθω με τον μαλακα τον σαμ...δεν πα να λεει οτι θελει?χοχοχοχο

Επισκέπτης
ο psaxnotrans ξαναχτιπισε!!!!!respect!!!!!καυλιαρι μου εσι!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom