Ντένις Ουίλιαμ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Like
- 850
- Πόντοι
- 81
Για μένα είναι σύγκριση του Τοτι με τον Στέφανο τον Φιόρε.Εχει άλλα συν η Φλοριντάρα.
Για μένα είναι σύγκριση του Τοτι με τον Στέφανο τον Φιόρε.Εχει άλλα συν η Φλοριντάρα.
Καλό.Για μένα είναι σύγκριση του Τοτι με τον Στέφανο τον Φιόρε.
Μακρά σχέση αυτή.Ο προηγούμενος νομίζω ηταν δικηγόρος, την ξεφτίλισε στην πουτσα και την έδιωξε.
Με αυτόν που λες νομίζω τα είχε 7 χρόνια και όλο λέγανε πάνε για γάμο και τελικά δεν την παντρευόταν ποτέ. Χώρισαν και αφού είδε και αποείδε, κατάλαβε ότι πρέπει να το παίξει αλλιώς το παιχνίδι.Ο προηγούμενος νομίζω ηταν δικηγόρος, την ξεφτίλισε στην πουτσα και την έδιωξε.
Ερωτας εξπρές.Με αυτόν που λες νομίζω τα είχε 7 χρόνια και όλο λέγανε πάνε για γάμο και τελικά δεν την παντρευόταν ποτέ. Χώρισαν και αφού είδε και αποείδε, κατάλαβε ότι πρέπει να το παίξει αλλιώς το παιχνίδι.
Σε μια συνέντευξη της λέει: "Με τον άντρα μου γνωριστήκαμε, παντρευτήκαμε και έμεινα έγκυος μέσα σε ένα εξάμηνο."
Οπότε καταλαβαίνεις τί παίχτηκε...
Αποκατάσταση εξπρές.Ερωτας εξπρές.
Ε ναι σου λεει την πάτησα μια φορά δεν την ξαναπαταω. Τουλάχιστον δείχνει να μην ηταν γαμιολα να αλλάζει γκόμενους καθε 6μηνο.Με αυτόν που λες νομίζω τα είχε 7 χρόνια και όλο λέγανε πάνε για γάμο και τελικά δεν την παντρευόταν ποτέ. Χώρισαν και αφού είδε και αποείδε, κατάλαβε ότι πρέπει να το παίξει αλλιώς το παιχνίδι.
Σε μια συνέντευξή της λέει: "Με τον άντρα μου γνωριστήκαμε, παντρευτήκαμε και έμεινα έγκυος μέσα σε ένα εξάμηνο."
Οπότε καταλαβαίνεις τί παίχτηκε...
Βέβαια δε ξέρω αν αυτό θα το άλλαζε μετά την αποτυχημένη επταετία και αν δεν τα κατάφερνε στο εξάμηνο με τον επόμενο.Ε ναι σου λεει την πάτησα μια φορά δεν την ξαναπαταω. Τουλάχιστον δείχνει να μην ηταν γαμιολα να αλλάζει γκόμενους καθε 6μηνο.
Εχει αρχές η Φλορίντα.Βέβαια δε ξέρω αν αυτό θα το άλλαζε μετά την αποτυχημένη επταετία και αν δεν τα κατάφερνε στο εξάμηνο με τον επόμενο.
Αφού τους φτιάχνει και ένα πιάτο φαΐ κάθε μέρα κάτι είναι και αυτό.Εχει αρχές η Φλορίντα.
Δυνατή και στην κουζίνα.Αφού τους φτιάχνει και ένα πιάτο φαΐ κάθε μέρα κάτι είναι και αυτό.
Δύναμη η Φλοριντάρα.@ananeotikos
Και όχι μόνο στην κουζίνα. Πρώτα θα τον τρέλανε με τις μπουτάρες και τις τιτανοβυζάρες της που ασφυκτιούν μέσα από το μπλουζάκι. Θα του τα πέταγε μεσ'τη μούρη, θα τα είδε όλα ο τύπος!
![]()
Αλάνθαστε γητευτη.Σωστος εισαι απολυτα ..
Τετοιους γουσταρει αυτη .. και ο προηγουμενος ιδιος και χειρότερος μαλάκας ηταν![]()
Εχει πείρα.Αλάνθαστε γητευτη.
Θα πάρει τη Φλορίντα για να παίξει μπάλα?@Νίπλης είναι κάτι ανάμεσα σε Αντριάνο Γκαλιανι και Λουτσιάνο Μότζι.