Isidoro$
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 21
- Like
- 5.982
- Πόντοι
- 1.346
μην βριζεις ρε μπροΚαργιολοπουτανες
μην βριζεις ρε μπροΚαργιολοπουτανες
Παρασύρθηκα μπρομην βριζεις ρε μπρο
δεν φταις εσυ,η κωλαρα της τα κανει ολαΠαρασύρθηκα μπρο
Σιγά τη "γκομενάρα"
Μισή μερίδα....
(Αν εξαιρέσεις λίγο βυζί,το υπόλοιπο ειναι αμελητέο,και ποιοτικά και ποσοτικά...)
![]()
Για πολύ Γουτ(σ)ου Γουτ(σ)ου το μιλφακι....Ετοιμάζεται για το καλοκαίρι η κυρία Γούτου.
Μην ξηγιεσαι έτσι...δίπλα σε κάτι καγκουρισκους που κυκλοφορούν οξω αυτή θα μοιάζει για διμετρη.Σιγά τη "γκομενάρα"
Μισή μερίδα....
(Αν εξαιρέσεις λίγο βυζί,το υπόλοιπο ειναι αμελητέο,και ποιοτικά και ποσοτικά...)
![]()
και σε 9 μηνες θα εχεις ενα Νιπλοπετροτσελακι να ταιζειςΜονο χυσιμο ακα βαθεια μεσα στην μουνα της

και σε 9 μηνες θα εχεις ενα Νιπλοπετροτσελακι να ταιζεις![]()
Mπραζερς μυριζομαι,εισαι φαν του ποιοτικου κινηματογραφου?Μονο χυσιμο ακα βαθεια μεσα στην μουνα της , ταυτοχρονα με χαστουκια στις βυζαρες της
Μετα γυρισμα στο καπακι και σφυροκόπημα στα 4 στο κωλοτρυπιδι και τραβηγμα μαλλιά

Ασχολείται με Ρόδο, έχουμε εξελίξεις...Mπραζερς μυριζομαι,εισαι φαν του ποιοτικου κινηματογραφου?![]()

Δεν απανταει και θα του στειλω μισθωτο να τον φιλοξενησει για 5-6 μηνεςΑσχολείται με Ρόδο, έχουμε εξελίξεις...
Ειδες Μπάρμπι?
Για να ξέρω αν θα πάω...![]()

ΜΗΝ τολμησεις να δεις αυτην την εμετικη μαλακια...ΨΟΦΟ και στη ΜαργκοτΑσχολείται με Ρόδο, έχουμε εξελίξεις...
Ειδες Μπάρμπι?
Για να ξέρω αν θα πάω...![]()
Eτοιμασε βαλιτσεςΜΗΝ τολμησεις να δεις αυτην την εμετικη μαλακια...ΨΟΦΟ και στη Μαργκοτ

Δεν απανταει και θα του στειλω μισθωτο να τον φιλοξενησει για 5-6 μηνες
Οχι,μονο Μαργκοτ αξιζει να πας να χαζεψεις νομιζω,ισως να πας σε κατι καλυτερο![]()
Μου αρέσει που το πήρατε στα σοβαρά ότι θα χάσω χρόνο, χρήμα κ.α. για να πάω μέσα στον καύσωνα να δω παπαριές...ΜΗΝ τολμησεις να δεις αυτην την εμετικη μαλακια...ΨΟΦΟ και στη Μαργκοτ

που θα πας;θα μου τις φερεις πισω ομως ειναι ακριβεςEτοιμασε βαλιτσες![]()
Δεν καταλαβες,εσυ θα παςπου θα πας;θα μου τις φερεις πισω ομως ειναι ακριβες

μπα;κερδισες κανα διαγωνισμο κρουαζιερα;και θα με στειλεις λογω ΔΟΥΛΕΙΑΣ σου;Δεν καταλαβες,εσυ θα πας![]()

Σε ετοιμαζω για τον γειτονα σου.Δεν απανταει οταν τον παραθετω και σκεφτηκα εναν τροπο να τον τιμωρησωμπα;κερδισες κανα διαγωνισμο κρουαζιερα;και θα με στειλεις λογω ΔΟΥΛΕΙΑΣ σου;![]()

και μονο που τον παραθετεις τον τιμωρειςΣε ετοιμαζω για τον γειτονα σου.Δεν απανταει οταν τον παραθετω και σκεφτηκα εναν τροπο να τον τιμωρησω![]()