ananeotikos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 25.118
- Πόντοι
- 9.931
Κάθε μέρα για Φλοριντάρα.κυριακατικο ψωλοβαρεμα μαζι της

Κάθε μέρα για Φλοριντάρα.κυριακατικο ψωλοβαρεμα μαζι της

19 Σεπτέμβρη έχει γενέθλια.Από Σεπτέμβρη ή από Δευτέρα;
Α ρώτησέ την άφοβα πότε έχει γενέθλια αφού κατοικώ μακρυά της, δεν πρόκειται να της πετάξω κανένα αυγό όπως κάποτε κάποιος σε κάποια...
Θα τη κάνεις τη μαλακία εσύ, να με κάψεις και να γελάνε όλες οι συκιές εδώ μέσα, ΓΚΡ....

δεν κερατωνω αγαπαω
Η Παρθένος (19 Σεπτέμβρη έχει γενέθλια.
Σωστό.Η Παρθένος () είναι αστρολογικό ζώδιο, το οποίο συνδέεται με τον αστερισμό της Παρθένου. Είναι το δεύτερο κατά σειρά από τα ζώδια της Γης και ανήκει στον Μεταβλητό σταυρό. Σύμφωνα με τον τροπικό ζωδιακό, η Παρθένος καταλαμβάνεται από τον Ήλιο από 24 Αυγούστου μέχρι 22 Σεπτεμβρίου
Χεστήκαμε αναφορικά με τα ζώδια, δεν τα πιστεύω αυτά, είναι αρχίδια/μύδια και πίπες μέντολες...Η Παρθένος
τι ζωδιο εισαι Ντουντα;Χεστήκαμε αναφορικά με τα ζώδια, δεν τα πιστεύω αυτά, είναι αρχίδια/μύδια και πίπες μέντολες...

η σκορπιος η υδροχοος...τι ζωδιο εισαι Ντουντα;![]()

αλλά μια κι είμαι μοναχοφάης - ο Ντιμψωλ με είχε πει κάποτε μουνή στο νήμα της
σιγά μην δείξω ακόμη και θαμνέηλ των εικόνων 
ναι αλλα με τι ωροσκοπο?Χαρμανιασμένο γελάδι είμαι αφού 26/4
Πάντως η Βασίλισσα έχει κάτι ποζιαρίνια λουκουμάτααλλά μια κι είμαι μοναχοφάης - ο Ντιμψωλ με είχε πει κάποτε μουνή στο νήμα της
σιγά μην δείξω ακόμη και θαμνέηλ των εικόνων
![]()
όταν περάσει ο Δίας στον Καρκίνο θα έχεις επιτυχίες στα οικονομικάΡε τα μουνιά της Γαλλίας θα το λήξουν ισοπαλία και δεν πόνταρα λόγω νεύρων Le Mans - Montpellier => 0-1 στο 54ο.....

για Γενάρηδες...ΝαιΜήπως όταν μπω στον Υδροχόο που έλεγε κι ο Παπάζογλου;
Παρεπιπτόντως κάτι συζητούσα (να μη λέμε ονόματα)για Γενάρηδες...
Δεν είναι ανούσια, παίχτης betaras πρέπει να κοιτάς όλα τα μεταφυσικάΣκάσε (ανούσια κογιότ)...

Αυτή μαγειρεύει;Πολύ πιο σέξι μετά το γάμο της πάντως.

Για αυτό έχεις χαζέψειMε Εύη Φραγκάκη.![]()