Νέα

Flight Simulator

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arturo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Παιδιά εδώ μέσα εχω διαβάσει μερικά post από ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά απο υπολογιστές. Θα ήθελα μια βοήθεια για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Εχω τα windows xp professional τα σπασμένα version 2002 service pack 1. Δεν μπορώ να κάνω installation το πρόγραμμα. Στο παραλθών έπεζα κανονικά με το ίδιο λειτουργικό χωρίς κανένα πρόβλημα. Ξέρει κανείς να με βοηθήσει άν χρειάζεται να κατεβάσω κάνα πρόγραμμα για σχετική άδεια από την mocrosoft η κάτι τέτοιο?

Επισκέπτης
Φιλε arturo πες πιο MS FLight Simulator exeιs.

Τι ειναι σπασμενα windows ? Απο οσο ξερω μονον το key χρειαζεται.
To MS Flight Simulator 2004 Θα πρεπει να τρεχει χωρις προβλημα ακομα και στα 98.
(Το εχω αγορασει και το ξερω.)
Αν δεν το εχεις αγορασει ελπιζω να εχεις το σωστο crack... Ta minimum requirements ta εχεις?

OP
OP
A

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Το παιχνίδι είναι original σπασμένο ενοώ το λειτουργικό, το windows. Μήπως πρέπει να βάλω το service pack 2 γιατί δεν μπορώ να κάνω installation ούτε το 2002 ούτε το 2004

OP
OP
A

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Δηλαδή για να καταλάβεις δεν μου ανοίγει καν το cd για να πατήσω μετά installation.

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Στο drive d:. βρες το αρχείο install.exe ή setup.exe ή κάποιο παρεμφερές αρχείο για Installation και διπλό κλικ. Ακόμη και αν δεν τρέξει θα σου βγάλει κάποιο μήνυμα...

Επισκέπτης
dir d: μπορεισ να κανεις για να δεις τα αρχεια που εχει το cd ?
Αν οχι δοκιμασε και με αλλο δικο σου cd.
Ισως εχει προβλημα το cd rom drive.

OP
OP
A

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Με άλλο cd μόλις το βάζω στο cd rom drive ανοιγει το παράθυρο που μου λέει τι να κάνω. Open folders κλπ κλπ. Μάλλων έχει χαλάσει το cd

OP
OP
A

arturo

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Ευχαριστώ πόλύ πάντως παιδιά.