argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.218
- Πόντοι
- 16.235
Αυτή η ξανθιά με το κοντό μαλλί....γιατί με θύμισε τον Τζόκερ με τον Ρίβερ Φοίνιξ;
Όταν νεαρά κορίτσια, έχουν χοντροπόδια και σωσίβια, και οι οικοδέσποινες συνήθως είναι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ του 95% των καλεσμένων θηλυκών , τι περιμένεις αγαπητέ (Κωνσταντίνα: 2 παιδιά και κορμί καλύτερο 20άρας, ΛΕΠΤΟ κορμάκι ΠΟΘΗΤΟ, - Γυναίκειο, όχι αρκουδίσιο, ρινόκερου και ιπποπόταμου. Ζεν: έχει παιδί στα 20 νομίζω είπε; Καλλίγραμα πόδια για την ηλικία της και προσέχει όσο μπορεί, σίγουρα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από τα ΒΟΥΒΑΛΙΑ που ξεμυτίζουν εκεί).Τραγωδία είναι το επεισόδιο πάλι σήμερα
Και οι άντρες που πάνε πρέπει να προσέχουν, έχουν ανταγωνισμό από Τασάρα και κυρίως τον φαλακρό (μην τους τον καρφώσει κυρίως)Όταν νεαρά κορίτσια, έχουν χοντροπόδια και σωσίβια, και οι οικοδέσποινες συνήθως είναι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ του 95% των καλεσμένων θηλυκών , τι περιμένεις αγαπητέ (Κωνσταντίνα: 2 παιδιά και κορμί καλύτερο 20άρας, ΛΕΠΤΟ κορμάκι ΠΟΘΗΤΟ, - Γυναίκειο, όχι αρκουδίσιο, ρινόκερου και ιπποπόταμου. Ζεν: έχει παιδί στα 20 νομίζω είπε; Καλλίγραμα πόδια για την ηλικία της και προσέχει όσο μπορεί, σίγουρα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από τα ΒΟΥΒΑΛΙΑ που ξεμυτίζουν εκεί).
Όταν έρχονται ΜΠΑΛΟΤΣΕΣ στην εκπομπή, αυτά είναι αναμενόμενα. Θα μου πεις, οι καλές οι γκόμενες δεν πάνε σε εκπομπές, είναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ στα Only Fans.
Δυστυχώς, γιυναίκες με ΜΥΑΛΟ, δεν είδα στην εκπομπή μέχρι τώρα. Έτσι για τον πούτσο και το χαβαλέ, να πει μία, "ναι, θέλω μία καλή γνωριμία και ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ, θα ήθελα και οικογένεια αν ταιριάξουμε". Δεν το έχω ακούσει ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ μέχρι τώρα, παρά 40άρες+++ που μπάινουν στην εμμηνόπαυση και ψάχνουν για κορόιδα να τις φορτωθούν.
Ναι,εδώ αλλάζει το πράγμα...αυτές οι φιλοζωες είναι στο όριο του χαπακωματος.Αυτή είναι τίγκα στα ψυχολογικά,άτομα με κακά παιδικά χρόνια και θέλουν να διαφέρουν από τη μαζα αλλά ως προς το αρνητικό
Σκατα μπαι είναι απλά μερι και το ερωτικό
Φιλοζωες φανατικές εννοώ να κοιμούνται φιλανε τα ζώα στο στόμα κλπ
Και εγώ αγαπώ τα ζώα τα φροντίζω αλλά εδώ λέμε φανατικές να λενε προτιμώ τα ζώα από τους ανθρωπους
Κουρούπας παθητικός χαχαΚαι οι άντρες που πάνε πρέπει να προσέχουν, έχουν ανταγωνισμό από Τασάρα και κυρίως τον φαλακρό (μην τους τον καρφώσει κυρίως)
Έχει πολλά γοητευτικά αρσενικά στον Βόρειο Πόλο: φώκιες λεοπαρδάλεις (μήπως και την φάνε), θαλάσσιοι ελέφαντες να την σουβλίσουν, πολικές αρκούδες και καρχαρίες, αν αποτύχουν οι προηγούμενοι.είναι σινγκλ επειδή δεν έχει βρει κάτι αξιόλογο η φώκια... είπε η Ράνια από τα ουράνια![]()
Άλλη μια "πριγκηπέσσα" που θα καταλήξει με γάτες γιατί δεν ξέρει τι θέλειείναι σινγκλ επειδή δεν έχει βρει κάτι αξιόλογο η φώκια... είπε η Ράνια από τα ουράνια![]()