Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

αύριο θα κλάψουμε.
έχει επιστροφή της προσβόλας... της επικής προσβόλας
![]()
Δεν ξέρω τι λέτε εγώ θα ήθελα πολύ να της δώσω μια πίπα μέχρι δακρύων να φτάσει λαρύγγιΜπράβο..! Μιλάμε για το αρχιναυάγιο πριν δύο χρόνια.
Έφαγε χυλόπιτα και έφυγε με ύφος θριαμβευτή!
![]()
First dates gr STAR - Page 133 - bourdela.com forum
αύριο θα είναι επεισοδιαρα.Μπράβο..! Μιλάμε για το αρχιναυάγιο πριν δύο χρόνια.
![]()
Κορμάρα αλλά μούρη δρακουμελΜπράβο..! Μιλάμε για το αρχιναυάγιο πριν δύο χρόνια.
![]()
Αν ήταν 10-15 κιλά κάτω δεν θα είχε τις βυζουμπες που έχει μην λέμε ότι θέλουμε.10-15 κιλά κάτω, θα ήταν αστέρι μεγάλο. Μυαλό έχει, χιούμορ, παρουσιαστικό.
Τα ίδια έγραφα και εγώ ακριβώς.
Δεν με συγκινούν ιδιαίτερα τα μεγάλα στήθη.Αν ήταν 10-15 κιλά κάτω δεν θα είχε τις βυζουμπες που έχει μην λέμε ότι θέλουμε.
Τα ψιλοεκρυβε αλλά τα έχει τεράστια.
Γενικά είναι chubby γκόμενα.
Μακάρι να είχαμε insta ή fb.
Εμένα τα καλλιγραμμα πόδια.Αλλα οκ γούστα είναι αυτά.Δεν με συγκινούν ιδιαίτερα τα μεγάλα στήθη.
Είναι καλά οπτικά να κοιτάζεις, ειδικά κάτω από ντύσιμο, αλλά μέχρι, για εμένα.
Τα μεγάλα στήθη, συνοδεύονται συνήθως και από πολλά κιλά. Με κερδίζει το πρόσωπο και η σιλουέτα, σε θηλυκό κορμάκι.
Εννοείται, θηλυκό με καλλιγραμμο κορμάκι και ωραίο προσωπάκι.Εμένα τα καλλιγραμμα πόδια.Αλλα οκ γούστα είναι αυτά.
Έχει κάνει και προφίλ στο viber dates, μη χέσωΜπράβο..! Μιλάμε για το αρχιναυάγιο πριν δύο χρόνια.
![]()
δικαιωμα της ειναι κυριεΈχει κάνει και προφίλ στο viber dates, μη χέσω
Φυσικά. Και δικό μου να πατήσω το Χδικαιωμα της ειναι κυριε
κριμα να την κραζετε λεω εγωΦυσικά. Και δικό μου να πατήσω το Χ