Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 30.855
- Πόντοι
- 7.046
Ενδιαφέροντα ναυάγια την επόμενη φορά.
Οχι. Λίγο ο χαζοερμης με τη τσαχπινογαργαλιαρα "τριανταεφταχρονη"Δεν είχε ενδιαφέρον σήμερα
Ο χαζοερμης είναι στα τέσσερα τώρα τύπεΟχι. Λίγο ο χαζοερμης με τη τσαχπινογαργαλιαρα "τριανταεφταχρονη"
ermissubΟ χαζοερμης είναι στα τέσσερα τώρα τύπε
Στυγνή τοποθέτηση, κλασικής Ελλεϊνίδας πορτοφολοκυνηγούΤσακάλι η θεία, τα ρίξε στην απόσταση κ έγινε λουής μόλις άκουσε περι χαμηλού μπάτζετ![]()
εχει και απαιτησεις αυτη, μου θυμισε τον gru οταν ειχε ντυθει γυναικαΣτυγνή τοποθέτηση, κλασικής Ελλεϊνίδας πορτοφολοκυνηγού
![]()
Ούτε για υπεύθυνος σε καφέ χωριού με 10 κατοίκους δεν κάνει.Νόμιζε οτι θα τη ρίξει και θα γαμήσει ο τύπος
Σε ποιο καφε στη Καλλιθέα να είναι υπεύθυνος?
Εγω για call girl τον κόβω να γουστάρει με πολυωρα ραντεβού να αναλύει τα ζωδια με τις κοπέλες στα διαλείμματα......Ερμής σίγουρα πηγαινοέρχεται σε στούντιο και μασάζ, μέλος μας.
Λοιπόν καμοια 10 άρια καλοκαίρια.....
Κ ο τραβελος ανάμεσα τουςμάλλον ναι.
αν δεις και τους κομπάρσους είναι οι ίδιοι περσινοί.
www.instagram.com
Μα αυτό γίνεται από αρχής κόσμου... Μην μου πεις για τις ανατολίτικες - παραδοσιακές κοινωνίες που η γυναίκα πουλιέται από τον πατέρα της στον υποψήφιο γαμπρό...Το λυπηρό είναι πως πάλι αυτές επιλέγουν
Μπες για πλάκα σε site όπως το Badoo να δεις τι απαιτήσεις έχουν γιαγιάδες που δεν βλέπονται 60 φεύγα χρονών... Η αγαμία και η γη και ύδωρ που δίνουν οι λιγούρηδες για μουνί τις έχουν κάνει παράλογες (οι απαιτήσεις που έχουν σε σχέση με την ηλικία και την εμφάνισή τους)... Το Mamba όπως ξέρουν όλοι όσοι ασχολούνται έχει τελειώσει προ πολλού...Τσακάλι η θεία, τα ρίξε στην απόσταση κ έγινε λουής μόλις άκουσε περι χαμηλού μπάτζετ![]()
Ραντεβου στις 9 να θάψουμε κανα ναυάγιο μπροΠοιά μέλη μας θα απολαύσουμε σήμερα;