Νέα

First dates gr STAR

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
5.336
Πόντοι
2.746
Αν το έχει και λίγο από την αρχή κάποιος τότε θα έχει πρόβλημα μεγαλύτερο...

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
37
Like
2.884
Πόντοι
7.195
Αυτό το πουστικο καρτούν που έβαλαν σαν σερβιτόρο στην θέση της γλυκούλας ,είναι ότι πιο αποτυχια έχει εμφανιστεί στην ιστορία των εκπομπων

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
50.972
Πόντοι
16.411
Αυτό το πουστικο καρτούν που έβαλαν σαν σερβιτόρο στην θέση της γλυκούλας ,είναι ότι πιο αποτυχια έχει εμφανιστεί στην ιστορία των εκπομπων
εν τω μεταξύ που πήγε αυτή η κουκλίτσα η σερβιτόρα που ήταν πέρυσι Κωνσταντίνα νομίζω
την έλεγαν και μας έφεραν τώρα τον κουνιστό που φέρνει τα πιάτα χορεύοντας :gay:
:2funny:

bsSlI.gif

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
232
Like
61.633
Πόντοι
40.703
- μ'αρεσει πολυ ο ρακ εμένα.
- τι ειναι ο ρακ?
- δε ξέρεις τον ρακ??
- σορρυ
- δε ξέρεις το γιο του λεκτικού???
- θα'πρεπε να ξέρω τον λεκτικό.
- ναι...
- περιέγραψε μου το γιο τον ρακ.
- εεε... είναι ψηλός, με τατουάζ, μελαχρινός...
- ωραία... και τι κάνει ????
- εεε... ράπερ είναι.
- πεσμου έναν στίχο.
- :confused::confused::confused::confused:
- ε μη με σκας, αν σου αρέσει, ξέρεις ένα στίχο.
- :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
.
.
.
ΗΛΙΘΙΕΣ ΚΑΡΧΙΕΣ :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
232
Like
61.633
Πόντοι
40.703
θελω αυτο...
Screenshot (302).png

...γινεται ???

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.718
Πόντοι
7.046
Γιάννης, σαν την Χαλκιδική δεν έχει, 31: ήπιων τόνων. ΤΡΕΞΕ ΜΑΚΡΙΑ Γιάννη μου, σου έπεσε σάικο!
Ησαϊα χόρεψε, 35: σίγουρα δεν είναι λεσβία; Εδώ φαίνεται η ξυνίλα και η επιθετικότητα που βγάζουν οι Ελλεηνίδες, και η ανάκριση που κάνουν στα ραντεβού. Ρε ΟΥΣΤ! Μόνο πογμαχία δεν είπε ότι κάνει.
Ησαϊας γουστάρει, θα τον έχει του χεριού της σκέφτεται. Καλή κατάσταση της φαίνεται ο γαμπρός, αυτή την κοιλιά της την έχει ρουφήξει. Βγάζει τα ψυχολογικά της ,"ποιός άντρας δεν έχει απατήσει;" Γυναίκα μεγαλύτερη ηλικιακά, σίγουρη αποτυχία μελλοντικά.

Νίκος: είχε συνεργείο, μεγάλωσε στο Αμέρικα, βαρέθηκε και το έκλεισε, ελεύθερος 20 χρόνια. Μυρίζομαι σκοτεινό παρελθόν, ίσως καταζητούμενος; Πρόωρο ΑΕΕ; Μιλάει λίγο σαν τον Γκάλη.
Ιρίνα, μικρή όρκα: 41 χρόνων, χωρίς τα καλοκαίρια. Επιχειρηματίας που ψάχνει χορηγό. Άλλη μια καμμένη με πολλά ψυχολογικά, ο τοίχος πλησιάζει ΓΡΗΓΟΡΑ για την ηλικία της, και είναι ανίκητος.

Χριστίνα: πολλοί γιατροί θα σε θυμούνται για πάντα. Πολλοί ακόλουθοι στο Ίνσταγκραμ, ζητάει όμως σοβαρή σχέση, σοβαρά;
Θόδωρας σκουλαρίκιας, ψευδός τατουαζάκιας κομμωτής από Ίλιον: με λέλουδα πήγες ρε τύπε; Σοκολατάκια πήρες;
Μάλλον έπεσε κόκκινη κάρτα πριν το σφύριγμα κιόλας. Η άλλη χαίρεται που δύο άντρες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια για την αφεντιά της, κατάντια.

Εύα, φαλαινίτσα αισθητικός,25 (από Ντουμπάι, ιφ γιου νόου γουάτ άι μίιν): Έχει επιλογές(χιλιάδες καληνυχτάκηδες), το παραδέχεται(πήγε εκεί να ανεβάσει το κασέ, δηλαδής). Ίσως και από περιοχή Φυλής - Μετάξι.
Στάθης, τατουάζ μέχρι το σβέρκο ψηλά: θα μπορούσε να είναι από Ελ Σαλβαδόρ, μέλος MS-13. Πιθανότατα, είναι έξω με αναστολή.

Ωχ ωχ ωχ, τι δροσερός νάνος μας βρήκε; Έφυγε το λουκουμάκι και καλό παιδί, Κωνσταντίνα, έμεινε η ξινή με τον δροσερο - φαλακρό;

Έχει και ένα ξανθό μιλφογκιλφ, στο 1:11:16. @argyrotoxos εγκρίνει να φανταστώ;

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
50.972
Πόντοι
16.411
Η άλλη χαίρεται που δύο άντρες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια για την αφεντιά της, κατάντια.
Nα ήταν και καμιά όμορφη,θα είχαν δίκιο να σφαχτούνε
Αυτή χαμογελάει και γυρνάς το κεφάλι σου αλλού :confused:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.718
Πόντοι
7.046
Nα ήταν και καμιά όμορφη,θα είχαν δίκιο να σφαχτούνε
Αυτή χαμογελάει και γυρνάς το κεφάλι σου αλλού :confused:
Εντάξει, δεν είναι η ομορφότερη, αλλά νομίζω υπερβάλλεις. Μπορεί βέβαια και να σε απωθεί, εσύ ξέρεις.

Το θέμα που ήθελα να πω, δεν αξίζει για μια γυναίκα να σφαχτεις, στον διαολο και ακόμα παραπέρα να πάει, να δώσω και τις ευλογίες μου στον 'αντίπαλο " που με έσωσε από μια καριόλα.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.121
Πόντοι
16.235
Γιάννης, σαν την Χαλκιδική δεν έχει, 31: ήπιων τόνων. ΤΡΕΞΕ ΜΑΚΡΙΑ Γιάννη μου, σου έπεσε σάικο!
Ησαϊα χόρεψε, 35: σίγουρα δεν είναι λεσβία; Εδώ φαίνεται η ξυνίλα και η επιθετικότητα που βγάζουν οι Ελλεηνίδες, και η ανάκριση που κάνουν στα ραντεβού. Ρε ΟΥΣΤ! Μόνο πογμαχία δεν είπε ότι κάνει.
Ησαϊας γουστάρει, θα τον έχει του χεριού της σκέφτεται. Καλή κατάσταση της φαίνεται ο γαμπρός, αυτή την κοιλιά της την έχει ρουφήξει. Βγάζει τα ψυχολογικά της ,"ποιός άντρας δεν έχει απατήσει;" Γυναίκα μεγαλύτερη ηλικιακά, σίγουρη αποτυχία μελλοντικά.

Νίκος: είχε συνεργείο, μεγάλωσε στο Αμέρικα, βαρέθηκε και το έκλεισε, ελεύθερος 20 χρόνια. Μυρίζομαι σκοτεινό παρελθόν, ίσως καταζητούμενος; Πρόωρο ΑΕΕ; Μιλάει λίγο σαν τον Γκάλη.
Ιρίνα, μικρή όρκα: 41 χρόνων, χωρίς τα καλοκαίρια. Επιχειρηματίας που ψάχνει χορηγό. Άλλη μια καμμένη με πολλά ψυχολογικά, ο τοίχος πλησιάζει ΓΡΗΓΟΡΑ για την ηλικία της, και είναι ανίκητος.

Χριστίνα: πολλοί γιατροί θα σε θυμούνται για πάντα. Πολλοί ακόλουθοι στο Ίνσταγκραμ, ζητάει όμως σοβαρή σχέση, σοβαρά;
Θόδωρας σκουλαρίκιας, ψευδός τατουαζάκιας κομμωτής από Ίλιον: με λέλουδα πήγες ρε τύπε; Σοκολατάκια πήρες;
Μάλλον έπεσε κόκκινη κάρτα πριν το σφύριγμα κιόλας. Η άλλη χαίρεται που δύο άντρες οδηγήθηκαν στα δικαστήρια για την αφεντιά της, κατάντια.

Εύα, φαλαινίτσα αισθητικός,25 (από Ντουμπάι, ιφ γιου νόου γουάτ άι μίιν): Έχει επιλογές(χιλιάδες καληνυχτάκηδες), το παραδέχεται(πήγε εκεί να ανεβάσει το κασέ, δηλαδής). Ίσως και από περιοχή Φυλής - Μετάξι.
Στάθης, τατουάζ μέχρι το σβέρκο ψηλά: θα μπορούσε να είναι από Ελ Σαλβαδόρ, μέλος MS-13. Πιθανότατα, είναι έξω με αναστολή.

Ωχ ωχ ωχ, τι δροσερός νάνος μας βρήκε; Έφυγε το λουκουμάκι και καλό παιδί, Κωνσταντίνα, έμεινε η ξινή με τον δροσερο - φαλακρό;

Έχει και ένα ξανθό μιλφογκιλφ, στο 1:11:16. @argyrotoxos εγκρίνει να φανταστώ;
Έφυγα από την εκπομπή για την ελληνική δισκογραφία που παρουσιάζει η Χαρούλα Αλεξίου για να ρίξω ένα βλέφαρο στο ΣΚΑ'Ι'....Τζιφος...έπεσα σε διαφημίσεις...θα επιστρέψω για να αξιολογήσω το τεμάχιο αυτό .

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
50.972
Πόντοι
16.411
Εντάξει, δεν είναι η ομορφότερη, αλλά νομίζω υπερβάλλεις. Μπορεί βέβαια και να σε απωθεί, εσύ ξέρεις.

Το θέμα που ήθελα να πω, δεν αξίζει για μια γυναίκα να σφαχτεις, στον διαολο και ακόμα παραπέρα να πάει, να δώσω και τις ευλογίες μου στον 'αντίπαλο " που με έσωσε από μια καριόλα.
Ρε μαν,να σφαχτείς για μια όμορφη είναι πιο αποδεκτό (ας πούμε).
Αυτά τα ζώα παίξανε μπουνιές για μια μπαζομέτρια με τουπε(!),η οποία το πήρε πάνω της και πιστεύει μάλλον ότι είναι θεογκόμενα για να κάτσει να του αναλύσει το περιστατικό(είμαι μεγάλη μουνάρα και παίζουν μπουνιές για πάρτη μου)

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
652
Πόντοι
86
Έφυγα από την εκπομπή για την ελληνική δισκογραφία που παρουσιάζει η Χαρούλα Αλεξίου για να ρίξω ένα βλέφαρο στο ΣΚΑ'Ι'....Τζιφος...έπεσα σε διαφημίσεις...θα επιστρέψω για να αξιολογήσω το τεμάχιο αυτό .
Η οποία ειδηκα σε αυτό το επεισόδιο είχε την λατρεμενη δεκαετία του 80!!! και τα διαμάντια τραγούδια που βγήκαν τότε!!!!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.121
Πόντοι
16.235
Η οποία ειδηκα σε αυτό το επεισόδιο είχε την λατρεμενη δεκαετία του 80!!! και τα διαμάντια τραγούδια που βγήκαν τότε!!!!
Kαι πολυ ροκ στην εκπομπή...έχω ένα CD με παλιά ροκ ελληνικά συγκροτήματα που αναφέρθηκαν στην εκπομπή όπως Metro Decay,Yell-O-Yell κτλ.

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
652
Πόντοι
86
Kαι πολυ ροκ στην εκπομπή...έχω ένα CD με παλιά ροκ ελληνικά συγκροτήματα που αναφέρθηκαν στην εκπομπή όπως Metro Decay,Yell-O-Yell κτλ.
"Πες το και έγινε μωρό μου η νύχτα έφυγε έτσι έγινε γλυκό μου..."
Ολα ηταν ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ανεξάρτητα από το είδος!!!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.121
Πόντοι
16.235
"Πες το και έγινε μωρό μου η νύχτα έφυγε έτσι έγινε γλυκό μου..."
Ολα ηταν ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ανεξάρτητα από το είδος!!!
Θυμάσαι το μυθικό "Είμαι πολύ ωραίος,ΒΕΒΑΙΩΣ -ΒΕΒΑΙΩΣ" να παίζει τα πρωινά στο ραδιόφωνο;;;

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom