Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 23
- Like
- 25.503
- Πόντοι
- 8.296
τρόμαξε ο κρητικός κόντεψε να φάει κι αυτόν!
Δεν την έχεις δει μέσα σε θαλάσσιο νερό. Θα αναθεωρήσεις για την δήλωση περί κάτι που φέρνει σε άνθρωπο.Μαλάκα κρητικατσι,είχες μια ευκαιρία να γαμήσεις κάτι που φέρνει σε άνθρωπο
Δεν την έχεις δει μέσα σε θαλάσσιο νερό. Θα αναθεωρήσεις για την δήλωση περί κάτι που φέρνει σε άνθρωπο.
Αυτο σκεφτόμουν κ γω. Ολους τους κατσικογαμηδες εφεραν. Εκτός αν ειναι όλοι έτσιΟι Κρητικοί που έχουν έρθει μέχρι στιγμής σε αυτήν την εκπομπάρα, είναι ο ένας μεγαλύτερο ναυάγιο από τον προηγούμενο. Με κάνα δύο εξαιρέσεις. Και είναι πολλοί, αν κάτσετε και τους μετρήσετε. Κακή αναλογία αυτή.
Δεν πιστεύω να αναφέρεσαι σε μέλος ;;Δεν μένουν μόνα έχει πολλά γίδια και κατσίκια το νησί
Προσωπικά έχω γνωρίσει φυσιολογικούς. Αυτοί που πάνε στην εκπομπή, ναυάγια τεράστιας κλάσης.Αυτο σκεφτόμουν κ γω. Ολους τους κατσικογαμηδες εφεραν. Εκτός αν ειναι όλοι έτσι
Τι σε ξενερώνει στο σεξ? Δεν ξέρω δεν έχω κάνει ποτέ
ψηνεσαι να σου δηλωσω συμμετοχη
Μάγκες ο Στέλαρας πού εμφανίζεται στο τελευταίο επεισόδιο, πέθανε πριν 40 μέρες τόν Οκτώβρη!!
Όντως ήταν ωραίος τύπος. Είχε πιο πολύ πλάκα, απ' όλους όσους πέρασαν στο τελευταίο επεισόδιο!!Κρίμα ρε γαμώτο και ήταν ωραίος τύπος. Θεός σχωρές τον.
Μάγκες ο Στέλαρας πού εμφανίζεται στο τελευταίο επεισόδιο, πέθανε πριν 40 μέρες τόν Οκτώβρη!!
Ναι!Ο χοντρός;
Δεν είμαι σίγουρος. Μάλλον ανακοπή. Τό είδα πού τό έγραψαν στην σελίδα του first date στο Facebook και ή σελίδα αφαίρεσε τα αποσπάσματα από την εκπομπή που συμμετέχει ο ίδιος!!!Από τι; κρίμα νέος άνθρωπος..