Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 3.174
- Πόντοι
- 456
Ήταν καλή παρομοίωση. Σχεδόν τόσο καλή, όσο η στιγμή που την έκοψε ο Trunks στην μέση.ΣΑΝ ΤΗΝ ΦΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ!
![]()
Ήταν καλή παρομοίωση. Σχεδόν τόσο καλή, όσο η στιγμή που την έκοψε ο Trunks στην μέση.ΣΑΝ ΤΗΝ ΦΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ!
![]()
παντως τη συγχαιρω γιατι εκανε τρομερη προοδο με τα πολυ περιττα κιλα της, να τα λεμε και αυτα.Πες τα ρε φίλος… Εντελώς στρογγυλοπρόσωπη. Όσο και αν αδυνατίσεις, δεν κόβονται τα μάγουλα!
Τρελό glow up έκανε! Όχι μόνο κιλά. Βάψιμο, στυλ, όλα.παντως τη συγχαιρω γιατι εκανε τρομερη προοδο με τα πολυ περιττα κιλα της, να τα λεμε και αυτα.
εδω ανετα εμπ1Τρελό glow up έκανε! Όχι μόνο κιλά. Βάψιμο, στυλ, όλα.
Αλλά το να έχεις κιλά στα 20 είναι γονιδιακό σε μεγάλο βαθμό. Θέλει μεγάλη μαγκιά για να τα χάσεις…Μπράβο στο κορίτσι, εννοείται!
Αν σου βγάλει κάτι ερωτικό εκείνη τη στιγμή όλα μπορούν να συμβουν ......αλλα σε καμοια περίπτωση όταν τη δεις live θα μείνεις παγωτό από την εμφάνιση της .....Αμα φτάσεις στο ραντεβού, ρίχνεις και έναν. Δεν είναι τόσο χάλια. Όχι;
Καύλα εκεί, δε λεώ. Αλλά και πάλι έχω τα θέματα μου. Θα προσπαθούσα έντονα να αγνοήσω τα hashtags για να μην μου πέσει

προβλεπω δυνατο επεισοδιο
![]()
![]()
![]()
να τις βαλουμε στο Κηφισό να κόψουν το μποτιλιαρισμα
.........κλαίω ρε τύπε.......θεούλης !!!Ξαναπάχυνε η Κατσαρίνη; Παραμένει μυθομανής.προβλεπω δυνατο επεισοδιο
![]()
![]()
![]()
Είναι ότι πρέπει φάτσες για θρίλερ αμερικάνικα, που χάνεσαι στο Αμέρικα, στην μέση του πουθενά, και σε αιχμαλωτίζουν οικογένειες αιμομικτών κανιβάλων, μετά βασανιστηρίων.Τι φάτσες ειναι αυτες ρε τυπε ;;; να τις βαλουμε στο Κηφισό να κόψουν το μποτιλιαρισμα
έχουν ξεκινήσει ήδη το κόσκινο...υποπλοιαρχος εχει να φαει σουπερντουπερκραξιμο μετα απο αυτο
www.instagram.com
www.instagram.com

ΜΙΝΑΡΑΣ ΚΛΑΜΑ![]()

ποια είναι αυτή παίχτη μου?Ξαναπάχυνε η Κατσαρίνη; Παραμένει μυθομανής.
Οντως... φοβερη ατακα ειπε η τυπισα.... κ νόμιζα μονο εγω την καταλαβα.. κ γελαγα σαν χαζος μονος μου...Η καλύτερη ατάκα του επεισοδίου ήταν από την ξινοσερβιτόρα που όταν ο πρεζάκιας έβαλες τα γυαλιά για να σβήσει το κερί των ρωτάει "μήπως βλέπεις και κύκλους;;;;"
Σταντ απ κομίντιαν. Ήταν αστείο, επειδή μοιάζει με αυτήν με το κολάρο. Έχουν και οι δύο φανερά πατρικά κατάλοιπα εγκατάλειψης. Απλά η Κατσαρίνη αδυνάτισε.ποια είναι αυτή παίχτη μου?
πιστεύω θα δώσει πολύ κόντεντ στο επόμενο επεισόδιο, μαζί με την κωλομπαρού προς απόσυρση με την καροτένια κόμη και το νέκλες από τελειώματα κόκκινης φλοκάτης.