Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Θέλω να πιστεύω Συμεών έκανε κίνηση.Το είδα αυτό το σχόλιο. Αλλά δεν παρατήρησα κάποιον ίδιο κομπάρσο. Εκτός αν τα επεισόδια είναι γυρισμένα από πέρυσι και μας τα δείχνουν τώρα. Οπότε βλέπουμε τους ίδιους στο παρασκήνιο. Το τουμπανόβυζο μιλφάκι όμως το κόζαρα!
Έξω ο γαμήδης από το αγαπημένο μας νήμα. Να πάει να «καρκινιάσει» άλλα. Έτσι και τον φέρεις εδώ, θα φάει αγνόηση σε ταχύτητα φωτός.εδω ηταν μεχρι πριν λιγο με αλλο κλωνο-αλλη ειδικοτητα
αυτο ειναι πολυ καλυτερο παντως με τον ισπανοκουβανεζο φεημους παλομα ποτσεπη της ανατολικης αττικης
![]()
Λίγο δύσκολα. Έφυγε «σκασμένος». Πήγε κατευθείαν στούντιο. Στην χειρότερη Μετάξι. Είχε ήδη «κουμπώσει» σηκωμαρόχαπο στο ραντεβού. Φαινόταν στο βλέμμα του και το συνεχές γλείψιμο των χειλιών του.Θέλω να πιστεύω Συμεών έκανε κίνηση.
ο μπαρμπαΣυμεών "το'χω", με την καλύτερη γκαρνταρόμπα σε νομούς Σερρών-Καβάλας-Δράμας-Σαλόνικας και σχεδόν όλης της Βορείου Ελλάδος, έπαιξε επίθεση από τα αποδυτήρια αλλά δεν του βγήκε με την ξενέρωτη, που έβλεπε την εκπομπή τόσο καιρό και πήγε στα 57 της, να βρει τον έρωτα της ζωής της... εκεί.Έξω ο γαμήδης από το αγαπημένο μας νήμα. Να πάει να «καρκινιάσει» άλλα. Έτσι και τον φέρεις εδώ, θα φάει αγνόηση σε ταχύτητα φωτός.
Δεν γέλασα τόσο όσο με Συμεών προσωπικά. Άσε που μου φάνηκαν λίγο συννενοημένο με ξανθιά κουτέλα και ημικάραφλο γυμναστή ψυχολόγο. Τύπου σαν να γνωρίζονταν και να πήγαν, με σκοπό να τρολάρουν και να προβληθούν. Το αστείο είναι, πως δεν ακολουθεί ο ένας τον άλλον. Δεν πήγε καλά το πράγμα. Μισό γαμήσι αλήθειας και φιλάκια.
H πιτσιρικα θα αφήσει εποχή...αν μεγαλοπιανεται έτσι στα 18,στα 30 την βλέπω single mom με περιουσία από τον πρώην σύντροφό ( όχι σύζυγό) που θα πηγαινοέρχεται φυλακή -περιοδεια με τραπ συγκροτημα.
ελα τσακω και αλλο εναΛίγο δύσκολα. Έφυγε «σκασμένος». Πήγε κατευθείαν στούντιο. Στην χειρότερη Μετάξι. Είχε ήδη «κουμπώσει» σηκωμαρόχαπο στο ραντεβού. Φαινόταν στο βλέμμα του και το συνεχές γλείψιμο των χειλιών του.
Μάλλον θα έχει αφισα αυτήν την Σταχτοπούτα της κακιάς ώρας η χαζεμενη πιτσιρικα.Υπάρχει ήδη αυτό το story νομίζω, moderncinderella ή κάπως έτσι

Ποια είναι αυτή; Από πού βγήκε;δαναη κασσανδρα οτι πρεπει για τα 71 οροφος & ισογειο, αν και το ιντιπεντετ της ταιριαζει καλυτερα οντω![]()

Τι να τους κάνει του πόντους; Έχει μετρήσει χιλιόμετρα χαχαχαχαδαχτυλα-μανικιουρ Γ.Τ.ΜΠΟΥΤΣΟ
εχασε ποντους.... ΠΟΛΛΟΥΣ !!
ολο το εντσο δε κουμπα πρεπει να εχει παρει αυτηΤι να τους κάνει του πόντους; Έχει μετρήσει χιλιόμετρα χαχαχαχα
Τι να της κάνουν λίγοι πόντοι;
Είχε Βραζιλιάνους, πορτορικανους, Κουβανούς μέσα. Καθένας με 25+ολο το εντσο δε κουμπα πρεπει να εχει παρει αυτη
δε ξερω ρε μαν, δεν εχω παει.Είχε Βραζιλιάνους, πορτορικανους, Κουβανούς μέσα. Καθένας με 25+