μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 14
- Like
- 8.607
- Πόντοι
- 3.346
Στη μάπα τις χεζουν ρε τυπε
Έτσι. Ή το κάνεις σωστά ή καθόλουΣτη μάπα τις χεζουν ρε τυπε
παιχτη μου πιστευω θα χυσουμε κουβαδες για παρτη της την πεμπτηΜισή Νιγηριανή την πληρώνουν στο Ντουμπάι, για να την χέσουν στο στήθος.
μεινε εδω απλα και μην τα παιρνεις τοσο προσωπικα - πατριωτικα.Είναι ένα ανάλαφρο παιχνίδι, , δεν με πειράζει να είναι λίγο τρεις λαλούν και δύο χορεύουν, να ρίχνουμε και λίγο γέλιο.
Α δούμε, α δείξει.παιχτη μου πιστευω θα χυσουμε κουβαδες για παρτη της την πεμπτη![]()
Δεν είμαι από Ντουμπάι. Δεν έχω χέσει ποτέ γκόμενα κυριολεκτικά. Ξέρω μόνο τις φήμες. Συγχωρέστε με.Στη μάπα τις χεζουν ρε τυπε
Τι α κανς ... α κατς α σκας ;;;Α δούμε, α δείξει.
Νιώθω προσωπικά πως δεν το κρύβουν πλέον. Το γεγονός πως δεν είναι εκπομπή που πάει κάποιος για να βρει το έτερο του ήμισυ. Αλλά εκπομπή ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Όσο πιο αταίριαστα τα ζευγάρια, τόσο πιο πολύ γέλιο θα βγάλουν και το καταφέρνουν φουλ μέχρι στιγμής. Προσωπικά αυτό παρατηρώ. Πέραν του μισοκάραφλου Μαλούμα και της γηπεδοκούτελης στο προηγούμενο επεισόδιο, δεν υπήρχε ορατή χημεία ανάμεσα στα ζευγάρια.Εντάξει, πάει να γίνει λίγο πανηγύρι/καρναβάλι η εκπομπή, με τα αταίριαστα ζευγάρια που προσκαλούν. Σε λίγο θα φτάσει τα Παρατράγουδα Πάνιας.
Χοντρές με λεπτούς: γιατί όχι ΧΟΝΤΡΟΣ με λεπτή; Μισανδρισμός παντού; Ή λεπτοί / φυσιολογικοί και οι δύο; Τους ρωτούν καθόλου, πριν πάνε στην εκπομπή, αν τους αρέσουν οι χοντρές/χοντροί ή λεπτές/λεπτοί ή μεσαίοι/μεσαίες;
Μαύρες με λευκούς, καλά θα πάει αυτό. Αυτοί θα κάνουν τώρα σοβαρή σχέση και οικογένεια, μάλιστα.. Γιατί δεν φέρνουν ΜΑΥΡΟΥΣ με λευκές, να δούμε πόσο βρωμοτσούλες είναι οι Ελλεηνίδες, ψοφάνε για οριεντάλ ψωλές και μας το παίζουν κιουρίες;
Ποιός τελικά αποφασίζει για τα ζευγάρια αυτά; Είναι λοάτκης γυριστοδροσερός - όξω από την παράγκα ντιγκιντάγκα, μπροοδευτικός χασισοκουλτουριάρης Ζαίος/Μέρας65; (βέβαια, έχει πλέον μπει δυναμικά και η ΛΟΑΤΚΟ-ΝΔ στο παιχνίδι, συγνώμη αν την ξέχασα).
Είναι ένα ανάλαφρο παιχνίδι, ψυχαγωγικό, αλλά αν δεν υπάρχει λίγη προσοχή στην διαλογή παικτών, δεν μου κινεί το ενδιαφέρον πολύ. Έστω στην εμφάνιση να συγκλίνουν, γιατί στα μυαλά, δεν με πειράζει να είναι λίγο τρεις λαλούν και δύο χορεύουν, να ρίχνουμε και λίγο γέλιο.
Έχεις λίγο πέσει. Μία ξανθιά κομπάρσα τουμπανόβυζη από το προηγούμενο επεισόδιο. Δεν την ανέφερες. Ποιος είσαι και τι έκανες στον Παπαφίλιπς;παιχτη μου πιστευω θα χυσουμε κουβαδες για παρτη της την πεμπτη![]()
βιοπάλη πολύ από το πουθενά ρε φίλε.Έχεις λίγο πέσει. Μία ξανθιά κομπάρσα τουμπανόβυζη από το προηγούμενο επεισόδιο. Δεν την ανέφερες. Ποιος είσαι και τι έκανες στον Παπαφίλιπς;

Το είδα αυτό το σχόλιο. Αλλά δεν παρατήρησα κάποιον ίδιο κομπάρσο. Εκτός αν τα επεισόδια είναι γυρισμένα από πέρυσι και μας τα δείχνουν τώρα. Οπότε βλέπουμε τους ίδιους στο παρασκήνιο. Το τουμπανόβυζο μιλφάκι όμως το κόζαρα!βιοπάλη πολύ από το πουθενά ρε φίλε.
δεν προλαβαίνω τα παρασκήνια φέτος δυστυχώς.
έκανα μόνο ένα σχόλιο ότι οι κομπάρσοι είναι από πέρυσι οι ίδιοι, αλλά δεν το πιάσανε-δε δώσανε σημασία μάλλον και πήγε κουβά
![]()
και αυτη απο περυσι ειναι, πρεπει να την ειχα βαλει σε καποιο παρασκηνιο.Το είδα αυτό το σχόλιο. Αλλά δεν παρατήρησα κάποιον ίδιο κομπάρσο. Εκτός αν τα επεισόδια είναι γυρισμένα από πέρυσι και μας τα δείχνουν τώρα. Οπότε βλέπουμε τους ίδιους στο παρασκήνιο. Το τουμπανόβυζο μιλφάκι όμως το κόζαρα!
Δυνατό τεμάχιο..με τον σύζυγό βγήκε η με τον παράνομο σκιστη;Το είδα αυτό το σχόλιο. Αλλά δεν παρατήρησα κάποιον ίδιο κομπάρσο. Εκτός αν τα επεισόδια είναι γυρισμένα από πέρυσι και μας τα δείχνουν τώρα. Οπότε βλέπουμε τους ίδιους στο παρασκήνιο. Το τουμπανόβυζο μιλφάκι όμως το κόζαρα!
Βάση πως είναι σε εκπομπή που προβάλλεται στο πανελλήνιο. Σίγουρα με τον παράνομο σκίστη.Δυνατό τεμάχιο..με τον σύζυγό βγήκε η με τον παράνομο σκιστη;
η τυπισσα με γαλλικα, πιανο, οπερα και ονειρο να παει γιουροβυζιον ειχε φαση που τον περασε 60, ενω αυτη ειναι 57 και τελικα ειχε προβλημα που ηταν 71 και την περναγε 14 ολοκληρα χρονιαΑνέβασε το Λούμπεν Συμεών και το είδα πριν λίγο. Τύποι έχετε πέσει, παλιότερα το ίδιο λεπτό του ανεβάσματος είχατε ενημερώσει.

Καλά τον ξεφορτωθήκαμε. Μην τον αναφέρεις πάλι τον γαμημένο. Αυτή εδώ 57 χωρίς Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρια. Απλά δεν της άρεσε ο Συμεών και χρησιμοποίησε την ηλικία ως βασικό πρόβλημα της. Είμαι αρκετά σίγουρος γι'αυτό που λέω. Αποδεδειγμένα πάρα πολλές δίνουν ψεύτικες ηλικίες.η τυπισσα με γαλλικα, πιανο, οπερα και ονειρο να παει γιουροβυζιον ειχε φαση που τον περασε 60, ενω αυτη ειναι 57 και τελικα ειχε προβλημα που ηταν 71 και την περναγε 14 ολοκληρα χρονια![]()
το ντατιγκ btw το ελεγε και μια μορφαρα εδω μεσα που ακουγε στο ονομα ανεστης ζαπατας![]()
εδω ηταν μεχρι πριν λιγο με αλλο κλωνο-αλλη ειδικοτηταΚαλά τον ξεφορτωθήκαμε. Μην τον αναφέρεις πάλι τον γαμημένο. Αυτή εδώ 57 χωρίς Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρια. Απλά δεν της άρεσε ο Συμεών και χρησιμοποίησε την ηλικία ως βασικό πρόβλημα της. Είμαι αρκετά σίγουρος γι'αυτό που λέω. Αποδεδειγμένα πάρα πολλές δίνουν ψεύτικες ηλικίες.