Για να ξαναγαμησει:Και ούτε θα της πει με ένα εικοσαρικο είμαι στη τσέπη
Πάμε μωρό μου να καταπιεις τα τέκνα μου και μετά υπόσχομαι ψαρακι στην παραλιακή..
Καταληξις:
Ψαροκροκετες Goodies Π
Φάληρο...
Για να ξαναγαμησει:Και ούτε θα της πει με ένα εικοσαρικο είμαι στη τσέπη
Δεν ξέρω λεπτομέρειες για το πρόγραμμα, πόσα χρεώνει και αν χρεώνει. Ξέρω όμως από έγκυρες πηγές, πως τον τιμάει τον πούτσο. Τον έχει λάβαρο στην ψυχή της. Πράγμα διόλου περίεργο, εδώ δέχθηκε να φασωθεί με τον Φοίβο on camera.Αν αυτή τύπε μου δν σ καραμελωνει το κωλοτρυπιδι κ δν κάθεται να την κατουρησεις στο πρόσωπο, να μπω φυλακή κ να μην ξαναβγω
Τύπε η γκόμενα είναι βόας και ανοιχτή σε όλα αν πέσει χρήμα, μπορεί να τον καταπιεί χωρίς καν να τον μάσηση. Ο τύπος για να γαμηση έλεγε κλείνω εισιτήρια αύριο για Παρίσι με άσπρη κάλτσα και παντελόνι από την λαϊκήΓια να ξαναγαμησει:
Πάμε μωρό μου να καταπιεις τα τέκνα μου και μετά υπόσχομαι ψαρακι στην παραλιακή..
Καταληξις:
Ψαροκροκετες Goodies Π
Φάληρο...
Πες μας πως το καλοκαίρι που φοράνε όλες πέδιλα είναι η αγαπημένη σου εποχή, χωρίς να μας το πεις.Έχει ωραίες πατούσες, απο αυτό και μόνο περνάει τη βάση
Δεν ξέρω τι είναι το χλιμπι χλιμπι αλλα ναι το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μου εποχήΠες μας πως το καλοκαίρι που φοράνε όλες πέδιλα είναι η αγαπημένη σου εποχή, χωρίς να μας το πεις.
Λογικά έτσι ιδρωμένα και με χλίμπι χλίμπι, μία νοστιμιά.
Ξέχασες ένα έψιλον τύπε.Το λέω εγώ γιατί βρίζεις πολύ εσύ..
Γ
Α
Μ
Ι
Σ
Τ
Ε!
Ναι φίλος αλλά κάτι τέτοιες σκούπες θέλουν διαρκή χορηγία..αυτός είναι σαλουβαρδος για δαυτην..το πολύ πολύ να τον βαλη να πουλήσει τ ασημικά της γιαγιάς του για γουικεντ στο Αγκίστρι..Τύπε η γκόμενα είναι βόας και ανοιχτή σε όλα αν πέσει χρήμα, μπορεί να τον καταπιεί χωρίς καν να τον μάσηση. Ο τύπος για να γαμηση έλεγε κλείνω εισιτήρια αύριο για Παρίσι με άσπρη κάλτσα και παντελόνι από την λαϊκή
Πολλά έψιλον μάλλον μέση κι τέλος!Ξέχασες ένα έψιλον τύπε.
Ήμουν σίγουρος πριν το επιβεβαιώσεις για το καλοκαίρι.Δεν ξέρω τι είναι το χλιμπι χλιμπι αλλα ναι το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μου εποχή
Ναι το ξέχασε το έψιλον και έτσι η λέξει δεν πάει. Πάει δεν πάει όμως ο Cost τους επισκέπτες τους πηδάειΞέχασες ένα έψιλον τύπε.
Έχεις εμφανώς επηρεαστεί και εσύ από τους ποιητές της εκπομπής. Είναι πολύ μεταδοτικοί οι πατσαβούρηδες.Ναι το ξέχασε το έψιλον και έτσι η λέξει δεν πάει. Πάει δεν πάει όμως ο Cost τους επισκέπτες τους πηδάει
Μπαφιαρα περιπτέρου ναυάγιο της ζωής, παρεπιπτόντως μήπως μπορείς να βρεις το ξανθό αγγελικό μωρό που ήταν εχθές στους κομπάρσους- το ονομα του χαρακτηρα μου ειναι μπυρα.
στην πραγματικη μου ζωη μου αρεσει η μπυρα, αλλα πινω κρασι συνηθως
![]()
- να μην ειναι κοινος, καθημερινος, βαρετος... να μην ειναι καζουαλ.
μου αρεσουν τα απλα, καθημερινα πραγματα... τα βαρετα.
πιο απλη... δε νομιζω να υπαρχει απο μενα.
![]()
Εύκολα ψυχοπαθής καριόλα, με κρυμμένα ανδρικά πτώματα στο υπόγειο του σπιτιού ή έστω στην αυλή της.- το ονομα του χαρακτηρα μου ειναι μπυρα.
![]()
![]()
Την έσπαγα μαν..γιου?- το ονομα του χαρακτηρα μου ειναι μπυρα.
![]()
![]()
Μισό ecstasy στην μπύρα..Εύκολα ψυχοπαθής καριόλα, με κρυμμένα ανδρικά πτώματα στο υπόγειο του σπιτιού ή έστω στην αυλή της.
Της τάξεως της Αϊλίν Γουόρνος.

Πολύ άγριο σκηνικό για τα γούστα μου. Τώρα αν μιλάς για περίπτωση που μου επιτεθεί πρώτη για να με βάλει στην συλλογή της με τα πτώματα.Μισό ecstasy στην μπύρα..
Τσο και Λο στον Λυκαβηττό μεσάνυχτα..
Φεύγεις μετά και την αφήνεις στους επόμενους. .(με μπυρομπουκαλο στον πάτο της)
Ούτως ή αλλέως δεν θα καταλάβει χαρακτηριστικά προσώπου σου..
Αυτή δεν ήταν που είπε ότι θέλει να πάει στην Σουηδική Αραβία;γεια.. ειμαι η μαρια 21 χρονων ασχολιεμαι με το σερβις... μαρεσει να ασχολιεμαι
![]()
ειμαι αυστηρη, αλλα εχω... και το... καλο.. παιδακι... οταν θελω
ρε μαλακες εχει τρελες ατακες μεσα, ολοι με μπαλοτσα βερα την παιζατε ???
![]()
Μην μας κάνεις έτσι. Είπαμε πέταξε έξω όλο το βυζί και μας ψάρωσε. Μετά μόλις φάσωσε τον Φοίβο μας πέρασε. Εμένα τουλάχιστον που ξέρω και τις ολόκληρες «αθλητικές ομάδες», που έχει «ανακουφίσει», σίγουρα.γεια.. ειμαι η μαρια 21 χρονων ασχολιεμαι με το σερβις... μαρεσει να ασχολιεμαι
![]()
ειμαι αυστηρη, αλλα εχω... και το... καλο.. παιδακι... οταν θελω
ρε μαλακες εχει τρελες ατακες μεσα, ολοι με μπαλοτσα βερα την παιζατε ???
![]()