Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 30.953
- Πόντοι
- 7.046
Ξαδέρφη της είναι, δουλεύει στο απέναντι μπαροκωλο.Πάολα θύμισε μια φίλη από τα παλιά...
![]()
Ξαδέρφη της είναι, δουλεύει στο απέναντι μπαροκωλο.Πάολα θύμισε μια φίλη από τα παλιά...
![]()

Λογικά μυρμηγκιές τύπε.
Ή παίζει βόλλεϊ.
Πιο συγκεκριμένα δωματίου.
ακυρο, οπως και να'χειΤραυματισμός...Τις έχουνε ξεκολλήσει τα κανονικά της νύχια,από τα ψεύτικα που κολλάνε πολλές γκόμενες στα νυχάδικα...

Θα είμαι πολύ ειλικρινής μαζί σου. Άμα μου έλεγε η Φελίσια: «Δώσε μου το νιμού μου στο χέρι απόψε γαμημένε!».ακυρο, οπως και να'χει
εγω απλα θα τα εβγαζα πρωταΘα είμαι πολύ ειλικρινής μαζί σου. Άμα μου έλεγε η Φελίσια: «Δώσε μου το νιμού μου στο χέρι απόψε γαμημένε!».
Ας είχε τυλίξει με αυτό το μπλε χανζπλαστ και όλη την παλάμη της. Δεν με νοιάζει καν. Θα της εκπλήρωνα την ευχή της.
Και ας είναι εμφανέστατα σκατοχαρακτήρας, πράγμα που θα μου έδινε κίνητρο να σπρώξω πιο δυνατά.

Πρακτικός τύπος, το θέμα είναι στο τι θ' αντίκριζες.εγω απλα θα τα εβγαζα πρωτα![]()
Θα θελε μαν μου..Στη Μαραθια έξω από Μαλιαδα πριν 15 χρόνια που γίνε βουλκανιζατερ..5 ευρώ το καψουλι και 20 ευρα μπουκιτσι με μπόλικο δοντάκι..τραστ μι..Πάολα κλασική μπαροβια κονσομανσιον από Πάτρα
οπως και να'χει, δεν κανεις φωτογραφιση με τετοια νυχια.Πρακτικός τύπος, το θέμα είναι στο τι θ' αντίκριζες.
Εκεί μπορεί να σου έπεφτε όντως.

Στο "Κωλομπαρα που ΔΕΝ γαμάς"..εχει κριτικες η Ρουμανα??
Ή ακόμα καλύτερα θα ξυπνήσει μια μέρα και θα είναι άνεφρος..Ήρθε η ώρα να σοβαρευτεί και να γίνει κιουρία... Ψάχνει χορηγό - κορόιδο...
Θα του φάει τα ξενοδοχεία με την δεύτερη πίπα που θα του πάρει... θα ξημερώσει με χαρτί διατροφής ο τύπος ή θα του το χώσουν στον κώλο οι Ρουμάνοι συνεργοί της...