Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 3.176
- Πόντοι
- 456
Μένει Ασπρόπυργο μάγκες. Εγγυημένα Πόντια. Έστω κατά το ήμισυ.Δε μπόρεσα να κρίνω αν ήταν χαμηλοκωλα. Αν ναι έχεις πολύ δικιο
Μένει Ασπρόπυργο μάγκες. Εγγυημένα Πόντια. Έστω κατά το ήμισυ.Δε μπόρεσα να κρίνω αν ήταν χαμηλοκωλα. Αν ναι έχεις πολύ δικιο
Αμ δεν γαμιούνται. Είναι όλοι κωλομπαράδες. Και γυρνάνε τα νήματα να κόψουν πλάκα.147 επισκέπτες γαμιεσται καί σήμερα
Θα ρισκαρες να βάλεις πουτσα σε στόμα με τέτοια δόντια;Η αλμπανα στο κωλομπαρο που δουλεύει ανεβαίνει καβατζα?
Ρε μύστες, είμαι ι μόνος που δεν έχει τύχει να προσέξω πότε τα δόντια σε άνθρωπο? Όχι μόνο σε γκόμενες γενικά. Εκτός αν είναι κάτι οαρα πολύ σιχαμεροΘα ρισκαρες να βάλεις πουτσα σε στόμα με τέτοια δόντια;
Κλέβουν ατάκες τύπε και της γράφουν στο φειςμπουκΑμ δεν γαμιούνται. Είναι όλοι κωλομπαράδες. Και γυρνάνε τα νήματα να κόψουν πλάκα.
Τα μουνοπανάκια.
Μου ράγισε η καρδιά. Ειδικά το πρώτο. Στείλε ένα μήνυμα γεμάτο ευχές στην Γκαμπριέλα, μόλις την βρούμε εδώ πέρα για την χώρα της. Δεν σου ξηγήθηκαν ωραία.Το κοκλουζιο για σήμερα και την κάνω μορτες μου:
1) Η Ελβενία με έστειλε κουβά στο Euro
2) Νάνος Ρομά με αδικαιολόγητη αυτοπεποίθηση
3) Τύπισσα με 16 τραπεζίτες για μπροστινά δόντια
4) Κρητικό σάβανο που πάραυτα εμπαινα
5) Ο στεκακιας σενιος, γαμει ήδη....
Tσιφσα ροπ τα μουνόπαναΜου ράγισε η καρδιά. Ειδικά το πρώτο. Στείλε ένα μήνυμα γεμάτο ευχές στην Γκαμπριέλα, μόλις την βρούμε εδώ πέρα για την χώρα της. Δεν σου ξηγήθηκαν ωραία.
Τίποτα καινούργιο.Άσχετο: αυτή η μαλακισμένη διαφήμιση φιλάθλων, που βγάζουν λέει τα κατοικίδια με ονόματα μεγάλων ποδοσφαιριστών. Η πρωταγωνίστρια είναι φρικιό με piercing, τώρα την παρατήρησα καλά, και επειδή κάτι ψυλιάστηκα, βλέποντας τον γύρω χώρο, το δεύτερο πρόσωπο δεν είναι άντρας αλλά γυναίκα πίσω από τον πάγκο. Σύνοψη, το φρικιό κάνει τον άντρα στο σπιτικό.
WOKE 100%.
Μαύρο σε όλα.Τίποτα καινούργιο.
Μετά την διαφήμιση με pantene λοατκι. Έχει γίνει ήδη η αρχή τύπε.
Θα βάλω τον πατέρα μου να τους κράξει.Κλέβουν ατάκες τύπε και της γράφουν στο φειςμπουκ
Τιμή και δόξα στον πορνοΣταθη που μας έκανε ρεκλαμα και μαζεύτηκε μαρίδα στα λημέρια μας ..Κλέβουν ατάκες τύπε και της γράφουν στο φειςμπουκ