Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 3.178
- Πόντοι
- 456
Αννούλα γεμάτη «μεϊκαπαρισμένα» καυλόσπυρα. Λογικά δουλεύει για γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ και πίνει και του πουλιού το γάλα. Για να τιμάει το σλόγκαν τους.
Έχω την κατάλληλη κρεμούλα για να γειάνουν τα σπυράκια της.Αννούλα γεμάτη «μεϊκαπαρισμένα» καυλόσπυρα. Λογικά δουλεύει για γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ και πίνει και του πουλιού το γάλα. Για να τιμάει το σλόγκαν τους.
Κακογαμημένη είναι. Το ξέρω επειδή την γαμάω εγώ.Αυτή η σερβιτόρα ποτε θα φάει κανα πούτσο να της φύγει η ξινίλα;
Σωστός!!Τα πιτσιρικια βαϊμπάρουν ωραία θα πανε να γαμηθουν μετά και μπραβο τους.
Ο σερβιτορακος θα παει να την παιξει μονος στο σπιτι που μενει ακομα με τους δικους του στα 31 του.
Ο Λαμπρος θα παει σε κανα κυριλε μαγαζι να ψαξει χορηγο για να κανει σεζον στην Μυκονο.
Ο γκέι Ρομά θα αφησει τηλεφωνακι στον μπαρμαν ενω η μπαργουμανα θα παει μετα σπιτι της να ανοιξει ή ονλυφανς ή νήμα εδώ.
Δεν έχει ήδη;Η μπαργουμανα θα παει μετα σπιτι της να ανοιξει ή ονλυφανς ή νήμα εδώ.
Δώσε λίγο στην κοπέλα. Βρίσκεται σε ανάγκη.Έχω την κατάλληλη κρεμούλα για να γειάνουν τα σπυράκια της.
Τι λίγο; Ο συνάνθρωπος έχει ανάγκη μπόλικη.Δώσε λίγο στην κοπέλα. Βρίσκεται σε ανάγκη.
Κάνε μία καλή πράξη σήμερα τύπε. Το αύριο μπορεί να μην ξημερώσει.Τι λίγο; Ο συνάνθρωπος έχει ανάγκη μπόλικη.
Άντε μωρέ Μάικλ. Δώσε λίγη λαϊκή δίκη στα σημερινά ναυάγια.Λάμπρο περνα και συ για γάτες απο το πετ σοπ....
Το ρωσιδακι θα τον χορεψει στο κλαρι τον αγαθουλη. Ήδη ξεκίνησε να τν ελέγχει
Στη σημερινή εποχή, είναι μέγιστη ανάγκη να εκθρέψουμε πάμπολλες, εκατομμύρια γάτες. Θα χρειαστούν.Λάμπρο περνα και συ για γάτες απο το πετ σοπ....
Το ρωσιδακι θα τον χορεψει στο κλαρι τον αγαθουλη. Ήδη ξεκίνησε να τν ελέγχει
Oι χορηγοι δεν εμφανίζονται ποτέ.....ιδιαίτερα αν είναι μεγαλύτερης ηλικίας.......χαλάνε τη φωτογένεια των φωτο των κορασίδων.....η κλασικη Ελληνιδα...
Ενα σωρο φωτο απο ταξιδια αλλα ΠΟΤΕ στις φωτο δεν ειναι καποιος αλλος....ΠΟΤΕ δεν δειχνουν με ποιον πηγαν...