Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 3.178
- Πόντοι
- 456
Όχι ρε τύπε. Τα νιάτα σου, δεν τα λυπάσαι;Εγω της εδινα το μουνι στο χερι. Ετσι μεσα στην μαστουρα της.
Δικαστε με
Όχι ρε τύπε. Τα νιάτα σου, δεν τα λυπάσαι;Εγω της εδινα το μουνι στο χερι. Ετσι μεσα στην μαστουρα της.
Δικαστε με
Δεν αργεί.. όλα τα κάνει, αρκει να βγει στο γυαλί
Δευτέρα λογικάτο επεισόδιο με την Στεφανία έπαιξε??? την έδειξε στο τρέιλερ αλλα δεν συγκράτησα το πότε
το επεισόδιο με την Στεφανία έπαιξε??? την έδειξε στο τρέιλερ αλλα δεν συγκράτησα το πότε
Αυτός που έδειξε το τρέιλερ είναι ο γνωστός οορνομεταναστης από το youtube?Ο λαός απαιτεί πορνομεταναστη Δημητράκη.
Δεν είδα το τρέιλερ.Αυτός που έδειξε το τρέιλερ είναι ο γνωστός οορνομεταναστης από το youtube?
Γιατί δεν του μοιάζει καθόλου βασικά.Μηπως είναι κάποιος άλλος πορνομετανάστης;
Αυτός που είπε ο φίλος παραπάνω ότι ετοιμάζει πατατάκια και μπύρες γιατί θα πέσει πολύ γέλιο ποιος γνωστος είναι;Δεν είδα το τρέιλερ.
Όχι, ο γνωστός μας πορνομεταναστης, και μέλος, Δημητράκης, δεν νομίζω να πάει εκεί ποτέ.
Θα είχε πλάκα όμως να τον δούμε να μοιράζει τάπες αριστερά και δεξιά.
Ψυχολόγος δηλώνει το κορίτσι.Περιμένω πως και πως την απάντηση στο "τι δουλειά κάνεις"![]()
εγω περιμενω να τον ρωτησει εαν ειναι τριχωτοςΠεριμένω πως και πως την απάντηση στο "τι δουλειά κάνεις"![]()
ποια ειναι ρε παιδια?????????εγω περιμενω να τον ρωτησει εαν ειναι τριχωτος
ποια ειναι ρε παιδια?????????
Δουλεύω σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Σε αυτό που λέει και "του πουλιού το γάλα".Περιμένω πως και πως την απάντηση στο "τι δουλειά κάνεις"![]()
Δεν έχω ιδέα σε ποιον αναφέρεται.Αυτός που είπε ο φίλος παραπάνω ότι ετοιμάζει πατατάκια και μπύρες γιατί θα πέσει πολύ γέλιο ποιος γνωστος είναι;
Αρκετές γυναίκες κρύβουν μια 5ετιαΕίναι που έλεγε πως είναι 38