Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 3.178
- Πόντοι
- 456
Σωστά. Αλλά ήταν πολύ τίμια παρομοίωση. Κάπου είχα διαβάσει πως αυτός λάλησε άσχημα.Manager δεν ήταν αυτός;
Σωστά. Αλλά ήταν πολύ τίμια παρομοίωση. Κάπου είχα διαβάσει πως αυτός λάλησε άσχημα.Manager δεν ήταν αυτός;
Το πρόβλημα είναι πως ο καθένας έχει κάνει την μαλακία του δουλειά και την πουλάει ως επιστήμη.Όπου νεωτεριστική, μοντέρνα μαλακία, μέσα οι βλάχοι, μην χάσουν τις εξελίξεις και μείνουν στην απ΄έξω...
παίχτη τον έχω πετύχει τσάρκα στο Φιλιππίδου 11 όροφος με σορτσάκι και καπελάκι, παρέα με ένα "φίλο" του και να με ψήνουν να μπούμε παρτουζα όλοι μαζί με Σάρα.Σωστά. Αλλά ήταν πολύ τίμια παρομοίωση. Κάπου είχα διαβάσει πως αυτός λάλησε άσχημα.
Μπουρδελιάρης η νυφίτσα; Τι λες τώρα ρε μαν; Όχι πως πέφτω και από τα σύννεφα δηλαδή. Θυμάμαι που είχα διαβάσει, πως είχε κλειστεί σε μία τουαλέτα φαστφουντάδικου και απειλούσε να τελειώσει την ύπαρξη του.παίχτη τον έχω πετύχει τσάρκα στο Φιλιππίδου 11 όροφος με σορτσάκι και καπελάκι, παρέα με ένα "φίλο" του και να με ψήνουν να μπούμε παρτουζα όλοι μαζί με Σάρα.
που να'ξερε ο μπουσταρχος τη σχέση μου με την Σάρα τότε, που μου ήθελε και τσαχπινιες η σουφρα του![]()
κατοτακατο σου λεω.Μπουρδελιάρης η νυφίτσα; Τι λες τώρα ρε μαν; Όχι πως πέφτω και από τα σύννεφα δηλαδή. Θυμάμαι που είχα διαβάσει, πως είχε κλειστεί σε μία τουαλέτα φαστφουντάδικου και απειλούσε να τελειώσει την ύπαρξη του.
Οτιδήποτε και να είναι ο μαν. Τότε στο survivor που συμμετείχε, είχε καταφέρει να τον μισήσει η μισή Ελλάδα.κατοτακατο σου λεω.
το σκηνικο με την τουαλετα το ειχα διαβασει καπου και εγω οταν ειχε βγει οντως.
δε μου εβγαζε για στρεητ τυπος παντως, παρολο που καπου ειχε πει τοτε οτι ειχε και σχεση... με θηλυκο.
παπαρια δεν τον πιστεψα ποτε.
σιγουρα κρυφολουγκρας ειναι.
ναι ρε μαν, απλα μου ειχε κανει εντυπωση γιατι ηταν ακριβως πανω στη "διασημοτητα" του, με διαφημισεις απο καναλια και κωλοφυλλαδες.Οτιδήποτε και να είναι ο μαν. Τότε στο survivor που συμμετείχε, είχε καταφέρει να τον μισήσει η μισή Ελλάδα.
Τώρα τι κάνει στο κρεβάτι του ή μάλλον στα κρεβάτια των μπουρδέλων. Είναι λίγο αμφιλεγόμενο.
Φαντάσου πόσο στα αρχίδια του ο τύπος. Φήμες λένε, πως έκανε όλους τους εβδομαδιαίους μισθούς του από το παιχνίδι μπουρδελότσαρκες.ναι ρε μαν, απλα μου ειχε κανει εντυπωση γιατι ηταν ακριβως πανω στη "διασημοτητα" του, με διαφημισεις απο καναλια και κωλοφυλλαδες.
ραντεβου το βραδυ τη σωστη ωρα για πολυ... φρυδιΦαντάσου πόσο στα αρχίδια του ο τύπος. Φήμες λένε, πως έκανε όλους τους εβδομαδιαίους μισθούς του από το παιχνίδι μπουρδελότσαρκες.
Ρε τον Πανάρα τον τρελό.
Ας είναι καλά οτιδήποτε και αν αντιμετωπίζει με την ψυχική του υγεία.
Μάλλον η γυναίκα του βρήκε τους κωδικούς του bourdela.comΣτο μεταξύ, μόλις παρατήρησα πως ο νηματοθέτης έκλεισε τον λογαριασμό του, όπως αυτός του φετινού survivor. Το έχουν μάλλον τα σόου εδώ μέσα. Σε αναγκάζουν να θες να διαγραφείς. Ας είναι καλά οι άνθρωποι, πέραν της πλάκας.
Οι έμπειροι μύστες ασφαλίζουν τους κωδικούς του Μπου ωσάν να ήσαν κωδικοί πυρηνικών κεφαλών.Μάλλον η γυναίκα του βρήκε τους κωδικούς του bourdela.com
ανεμελια παιχτηΝαι κουκλα μ. Έρωτα τους λεμε τα ακαποτα και τους κρεμπιεδες στα 17