Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 31.167
- Πόντοι
- 7.046
Πού στοχεύει ο τύπος, μακριά, κοντά, δίπλα, πλάγια;Μάτια πλάνα και αυτιά αεροπλάνα..
![]()
Μήπως απλά στοχαζεται;
Πού στοχεύει ο τύπος, μακριά, κοντά, δίπλα, πλάγια;Μάτια πλάνα και αυτιά αεροπλάνα..
![]()
Ο τύπος είναι Νάρκισσος και κατ επέκταση επικίνδυνος. Πάντως στο τέλος έπρεπε να τον ξεφτιλίσει γιατί εκεί πονάνε αυτοί... Στο εγώ....Καλησπέρα σε όλους.
Εκτιμώ ότι ο τύπος είναι δήθεν, πρέπει να ανήκει σε ομάδα τύπου Herbalife, ο τύπος με το στυλ που έχει & το τρόπο που μιλάει " απο τον λάρυγγα " δεν έχει σχέση με το κόσμο προσωπικής ανάπτυξης. Πολύ υπερόπτης, ωραιοπαθης & ξεπέτας, για εμένα δήθεν & ανώριμος.
Τι εννοείς μολις? 4 μέρες πέρασαν..Παλικαρια , κατά την άποψη μου ο αυτοβελτιωσακιας , μόλις ντρόπιασε το αντρικό φυλο και συγχωρέστε με αν κάνω λάθος , η νταρντανα που είναι στριπερ/ καλλιτεχνηχαχαχαχαχαχα μου φαίνεται τραβελος , όσο για τον αλλήθωρο , ψιλό αδιάφορος . Αυτή ήταν η ανάλυση μιυ για τι επεισόδιο ( πάντα βάσει της δικιάς μου άποψης ) θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές φέτος με αυτό το contet που παράγει αυτό το ριάλιτι !!!
Αδερφουλη μου σήμερα το είδαΤι εννοείς μολις? 4 μέρες πέρασαν..
Χάνεις.. να το βλέπεις λάιβ μαζί με σχολιασμό απο μπου.κομΑδερφουλη μου σήμερα το είδα
Στο επεισόδιο που ήταν η θεία Νίτσα και το μαυράκι η Μοριν , το έκανα μυστη , κι όντως δεν έχασα !Χάνεις.. να το βλέπεις λάιβ μαζί με σχολιασμό απο μπου.κομ
μολις τον ειδα, ειπα, οτι η γκομενα θα ξενερωσει με τη μια και δε θα γουσταρει με τιποτα......... αλλα μολις αρχησε να λεει οτι ειναι αυτο που περιμενε, και οτι της αρεσει γενικα.... τρελαθηκα... δε το πιστευα.... αν αυτος εχει ελπιδα, τοτε εχουν ολοιΗταν οτι ακριβως εψαχνε η 19χρονη..![]()
Δεν καταλαβαίνω, τι είχε το παιδί κ τρελάθηκες?? Έχεις δει τι κυκλοφορεί εκεί έξω?? Ή να στο θέσω αλλιώς. Έχεις δει τι κυκλοφορεί εδώ μέσα?? Μια χαρά ήταν το παιδί. Κ να μιλήσει ήξερε κ τρόπους ειχε. Για μια νορμάλ κοπέλα ήταν οκ.μολις τον ειδα, ειπα, οτι η γκομενα θα ξενερωσει με τη μια και δε θα γουσταρει με τιποτα......... αλλα μολις αρχησε να λεει οτι ειναι αυτο που περιμενε, και οτι της αρεσει γενικα.... τρελαθηκα... δε το πιστευα.... αν αυτος εχει ελπιδα, τοτε εχουν ολοι
συνηθως κατι τετοιοι (δλδ μετριοι, συν την ατυχια του συγκεκριμενου που ειναι αληθωρος) ειναι αδιαφοροι και αορατοι για το γυναικειο φυλο. η μπαινουν friendzone κατευθειαν. αυτη, καλουτσικο μουνακι, (αν εξαιρεσεις τα δοντια του μπαγκς μπανι), περιμενα να εχει πιο ψηλα στανταρ, λογο της απειρης αποθεωσης που δεχετε -οπως καθε γυναικα-, στο ινστα, απο στρατιες μουνοδουλων.Δεν καταλαβαίνω, τι είχε το παιδί κ τρελάθηκες?? Έχεις δει τι κυκλοφορεί εκεί έξω?? Ή να στο θέσω αλλιώς. Έχεις δει τι κυκλοφορεί εδώ μέσα?? Μια χαρά ήταν το παιδί. Κ να μιλήσει ήξερε κ τρόπους ειχε. Για μια νορμάλ κοπέλα ήταν οκ.
ετσι μπραβο. η φιλοσοφια της ζωης εδω ειναι. Ειμα ο ταδε και στ'αρχιδια μου. απλο και αληθινο.αυστραλεζικο ναυαγιο ο γιαννης μας και πρεπει να τον σαλιωνει λιγουλακι
Στείλε λινκ τυπεΌχι απλά έβγαλε βιντεάρα το Λούμπεν. Αλλά ο μαϊντανός από την Λάρισα, απαντάει σε όλα τα σχόλια στο γκραμ που τον κράζουν. Τύποι μπείτε να γαμηθείτε στα γέλια.
Πιο πρόσφατο βίντεο/δημοσίευση στον λογαριασμό luben tv.Στείλε λινκ τυπε
ελα εδω εισαι παιχτηΌχι απλά έβγαλε βιντεάρα το Λούμπεν. Αλλά ο μαϊντανός από την Λάρισα, απαντάει σε όλα τα σχόλια στο γκραμ που τον κράζουν. Τύποι μπείτε να γαμηθείτε στα γέλια.
συνηθως κατι τετοιοι (δλδ μετριοι, συν την ατυχια του συγκεκριμενου που ειναι αληθωρος) ειναι αδιαφοροι και αορατοι για το γυναικειο φυλο. η μπαινουν friendzone κατευθειαν. αυτη, καλουτσικο μουνακι, (αν εξαιρεσεις τα δοντια του μπαγκς μπανι), περιμενα να εχει πιο ψηλα στανταρ, λογο της απειρης αποθεωσης που δεχετε -οπως καθε γυναικα-, στο ινστα, απο στρατιες μουνοδουλων.
Ο φελλός σχολιάζει όσους τον κράζουν από δύο προφίλ κιολας.. που τν βρηκαν αυτον τν μαϊντανόελα εδω εισαι παιχτη
να μπουμε λιγο να τον γλεντησουμε και δαυτον η' θα αυτοκτονησει λες ?![]()
![]()
εγω εριξα ενα δολωμα παντως και περιμενωΟ φελλός σχολιάζει όσους τον κράζουν από δύο προφίλ κιολας.. που τν βρηκαν αυτον τν μαϊντανό

Για να καταλάβεις γ τι στοκο μιλάμε, κάνει λαικ στον εαυτό τουεγω εριξα ενα δολωμα παντως και περιμενω
![]()