Sorry,κλασική φάτσα Αλβανίδος!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Sorry,κλασική φάτσα Αλβανίδος!
ΟρίστεΤύπε τα αυτονόητα ρωτάς!
instagram.com
Ο μοσχος κάνει κ μουτράκια
Τα φίλτρα μου μεσα..Ορίστε
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.instagram.com
Την έχει γνωρίσει φίλος μου από την Θεσσαλονίκη. Είναι πολύ πιο εντυπωσιακή από κοντά. Ψηλή, ξανθιά, γαλανομάτα με ωραίο σώμα. Για αυτό και άρεσε στον παπιγιονάκια.Τα φίλτρα μου μεσα..
Τι σχέση εχει αυτή στο ινστα με αυτη που ειδαμε στην τηλεόραση...
Ενας το ινστα και απο το καβλακι χθες το ξανθό
Αγενεστερη και πιο ξυνη και από ελλεηνιδα.Sorry,κλασική φάτσα Αλβανίδος!
Ότι κ να του έβαζες αυτουνου απέναντι του θα του άρεσε. Ηταν απελπισμένος.Την έχει γνωρίσει φίλος μου από την Θεσσαλονίκη. Είναι πολύ πιο εντυπωσιακή από κοντά. Ψηλή, ξανθιά, γαλανομάτα με ωραίο σώμα. Για αυτό και άρεσε στον παπιγιονάκια.
Από χθες δεν μου άρεσε καμία.
Η Κλαιρη ειναι μια ψυχιατρικη περιπτωση απο μονη της.Την έχει γνωρίσει φίλος μου από την Θεσσαλονίκη. Είναι πολύ πιο εντυπωσιακή από κοντά. Ψηλή, ξανθιά, γαλανομάτα με ωραίο σώμα. Για αυτό και άρεσε στον παπιγιονάκια.
Από χθες δεν μου άρεσε καμία.
Συμφωνώ απόλυτα.Η Κλαιρη ειναι μια ψυχιατρικη περιπτωση απο μονη της.
Ομορφη (αντικειμενικα) κοπελα με περιουσια σε ενα απο τα πιο απομονωμενα μερη της Ελλαδας. Χωρις μπολικους αντρες τριγυρω να χορταινει επιβεβαιωση και απορριψεις (να μοιραζει) καθημερινα και χωρις δυνατοτητα να κανει μπολικα πραγματα και να σκορπαει τα λεφτα της. Προφανως και το να εισαι αφοσιωμενη στην οικογενειακη επιχειρηση ειναι απο μονο του κατι αξιεπαινο εως και ιερο, αλλα το κοριτσι εβγαλε μεσα σε μιση ωρα πολλα απο τα συμπλεγματα που κουβαλει τοσα χρονια. Αλκοολικι σε πανελλαδικο σοου (βεβαια αυτο ειναι κατι που αντικειμενικα μας αρεσει, αλλα εδω το κρινουμε απο αλλη σκοπια), απυθμενη ξυνιλα, τηλεφωνο την κολλητη απο το μπανιο για να θαψει οσο μπορει τον επιδοξο μνηστηρα (αληθεια τωρα; τηλεφωνο την κολλητη απο το μπανιο;) και κολλημα με το παπιγιον, που οπως ειπαμε σε αλλες χωρες ειναι σχεδον ισοτιμο αξεσουαρ με τη γραβατα, την ωρα που αυτη φορουσε σκισμενο τζιν (σοβαρα τωρα;).
Επισης, δεν κοιτουσε τους αλλους στα ματια, ουτε καν τη σερβιτορα, ενω ηταν σχεδον αγενης και απεναντι της, απορω που δεν το σχολιασε κανενας.
Προσωπικα λυπαμαι οποιον μπλεξει σε σοβαρη σχεση με την κοπελα, εχει να φαει πολυ σκατο
η κλαιρη πιστευω εχει γκομενο (ή εστω καποιον να γαμιουνται τακτικα)Η Κλαιρη ειναι μια ψυχιατρικη περιπτωση απο μονη της.
Ομορφη (αντικειμενικα) κοπελα με περιουσια σε ενα απο τα πιο απομονωμενα μερη της Ελλαδας. Χωρις μπολικους αντρες τριγυρω να χορταινει επιβεβαιωση και απορριψεις (να μοιραζει) καθημερινα και χωρις δυνατοτητα να κανει μπολικα πραγματα και να σκορπαει τα λεφτα της. Προφανως και το να εισαι αφοσιωμενη στην οικογενειακη επιχειρηση ειναι απο μονο του κατι αξιεπαινο εως και ιερο, αλλα το κοριτσι εβγαλε μεσα σε μιση ωρα πολλα απο τα συμπλεγματα που κουβαλει τοσα χρονια. Αλκοολικι σε πανελλαδικο σοου (βεβαια αυτο ειναι κατι που αντικειμενικα μας αρεσει, αλλα εδω το κρινουμε απο αλλη σκοπια), απυθμενη ξυνιλα, τηλεφωνο την κολλητη απο το μπανιο για να θαψει οσο μπορει τον επιδοξο μνηστηρα (αληθεια τωρα; τηλεφωνο την κολλητη απο το μπανιο;) και κολλημα με το παπιγιον, που οπως ειπαμε σε αλλες χωρες ειναι σχεδον ισοτιμο αξεσουαρ με τη γραβατα, την ωρα που αυτη φορουσε σκισμενο τζιν (σοβαρα τωρα;).
Επισης, δεν κοιτουσε τους αλλους στα ματια, ουτε καν τη σερβιτορα, ενω ηταν σχεδον αγενης και απεναντι της, απορω που δεν το σχολιασε κανενας.
Προσωπικα λυπαμαι οποιον μπλεξει σε σοβαρη σχεση με την κοπελα, εχει να φαει πολυ σκατο
Πολύ πιθανόν. Όταν την είχε γνωρίσει ο φίλος μου (σε κοινή παρέα) ήταν μαζί με γκόμενοη κλαιρη πιστευω εχει γκομενο (ή εστω καποιον να γαμιουνται τακτικα)
Αλίμονο! Σιγά μην δεν είχε. Εδώ έχει η οποιαδήποτε μπαζολα.η κλαιρη πιστευω εχει γκομενο (ή εστω καποιον να γαμιουνται τακτικα)
Εξαρτάται όμως τύπε.και κολλημα με το παπιγιον, που οπως ειπαμε σε αλλες χωρες ειναι σχεδον ισοτιμο αξεσουαρ με τη γραβατα,
Λίγο υπερβολικό σε κόβω, για τα δεδομένα της εποχής !Σχέση , γάμο; Με τέτοιο υφακι, δεν ψάχνεται για τέτοια πράγματα, δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα ότι τα καλύτερα της χρόνια έφυγαν, ώστε να το δει σοβαρότερα, νομίζει ότι είναι εικοσαρα
Καθόλου υπερβολικός.Λίγο υπερβολικό σε κόβω, για τα δεδομένα της εποχής !
Έφυγαν τα καλύτερα χρόνια σε μια τριαντάρα ;;;
Η Κλαίρη πάω και στοίχημα ότι κάθε χρόνο κανονίζει με της φίλες για κάνα εικοσαημερο διακοπές για σεξοτουρισμοΓαμια ήθελε η Κλαιρη, επιβήτορα.
Φαίνεται ότι έχει χρήμα από την γλώσσα του σώματος, ψάχνει για λουτσους.
Σχέση , γάμο; Με τέτοιο υφακι, δεν ψάχνεται για τέτοια πράγματα, δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα ότι τα καλύτερα της χρόνια έφυγαν, ώστε να το δει σοβαρότερα, νομίζει ότι είναι εικοσαρα.
Ο τύπος απαράδεκτος, με αθλητικά παπούτσια, σαν τους γύφτους στα πρωιναδικα, αθλητικά, σακάκι και από κάτω μπλου τζιν, ΑΙΛΕΩΣ!!!
Γιατί ρε τυπε τα λες έτσι αυτά, ξαφνικά;Ρε μαγκες εσεις τωρα αναλυετε στα σοβαρα ενα τετοιο show?
Το εβαλα 10 λεπτα και φαινεται απο χιλιομετρα στημμενο.
Πληρωμενοι ηθοποιοι επιτελουν ρολους η μια καυλωμενη, η αλλη απαιτητικη ο αλλος ματσω, ο αλλος ντομιναντ κλπ μιλανε και καλα στη τουαλετα και σχολιαζουν κλπ.
ΕΙναι τοσο αληθινο οσο το wwe και οι γιγαντες του κατς ειναι κανονικη παλη.
Φυσικά προς αραπια μεριά, Νιγηρία, Κονγκό, κ.λ.π., σαν τις χοντρές 70αρες Γερμανίδες ναυαγιο-γιαγιαδες που το κάνουν δεκαετίες τώρα...Η Κλαίρη πάω και στοίχημα ότι κάθε χρόνο κανονίζει με της φίλες για κάνα εικοσαημερο διακοπές για σεξοτουρισμο