raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 26.689
- Πόντοι
- 5.006
Η Πολωνέζα για να γίνει σούπερ μουνετο πρέπει να πάρει 10 κιλά. Ωραίο πρόσωπο, σώμα σανίδα
![]()
![]()
εχει και μεγαλο κουτελο...
θελει επειγοντως λιγο γκαζόν στους κροτάφους...
Η Πολωνέζα για να γίνει σούπερ μουνετο πρέπει να πάρει 10 κιλά. Ωραίο πρόσωπο, σώμα σανίδα
![]()
![]()
..ή άλλο χτένισμα..εχει και μεγαλο κουτελο...
θελει επειγοντως λιγο γκαζόν στους κροτάφους...
γαμιεστε ολοι ψηλοι κοντοι αδυνατοι χοντροι ακομα και οι καραφλοι.![]()
Δεν την λες και σαπάκι,κοκκαλιάρα όμως είναισιγα το σαπακι ρε τυποι,χαλασμενα δοντια και ρυτιδιασμενο προσωπο απο τα 25.
Σίγουρα δεν είναι 25. Σε αυτήν την εκπομπή έχω καταλάβει ότι κρύβουν 5-15 χρόνια από την ηλικία τουςλσιγα το σαπακι ρε τυποι,χαλασμενα δοντια και ρυτιδιασμενο προσωπο απο τα 25.
Ο,τι μπορω για να διατηρησω την ηρεμια και την ταξη στο σαηεσυ τι στο πουτσο κάνεις εδω ;![]()

κανεις αντιλαικά ποστ , δεν σε βλεπω καλάΟ,τι μπορω για να διατηρησω την ηρεμια και την ταξη στο σαη![]()
συ ειπας και θα κριθεις αυτη τη σεζον οι μονες μουναρες βρισκονται στους προδοτες.Δεν την λες και σαπάκι,κοκκαλιάρα όμως είναι
συ ειπας και θα κριθεις αυτη τη σεζον οι μονες μουναρες βρισκονται στους προδοτες.
Με άνθρωπο από την παραγωγή φίλο που τυχαία συνάντησα και μιλήσαμε μου είπε τα εξής, τα ναυάγια άντρες και γυναίκες περνούν 100 ευρώ για την συμμετοχή τους, όσον αφορά τούς άντρες το να κάνει κάποιος αίτηση και τον φωνάξουν δεν σημαίνει ότι θα τον βγάλουν κιόλας, περνάνε από συνέντευξη και όσο πιο ναυάγια ειναι τόσες πιθανότητες έχουν να πάρουν μέρος, πολλές γυναίκες έχουν έρθει με το γκόμενο τους που τους περίμενε να της πάρουν μόλις τελειώσει το γύρισμα, στο μαγαζί δεν υπάρχει καμία κουζίνα και κανένας σεφ και αυτά που δείχνει ότι και καλά μαγειρεύουν είναι μουφα,τα φαγητά είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες και τα φέρνουν από γνωστό εστιατόριο, στο τέλος που φέρνουν και καλά το λογαριασμό για το ποιος θα πληρώσει απλά είναι για να δηλωθεί πρόθεση.

Να είσαι καλά τυπεΜαλακα μου αυτες ειναι πιο σημαντικες πληροφορίες και απο την μυστική συμφωνία των Βρυξελων
Σ ευχαριστουμε![]()
Με άνθρωπο από την παραγωγή φίλο που τυχαία συνάντησα και μιλήσαμε μου είπε τα εξής, τα ναυάγια άντρες και γυναίκες περνούν 100 ευρώ για την συμμετοχή τους, όσον αφορά τούς άντρες το να κάνει κάποιος αίτηση και τον φωνάξουν δεν σημαίνει ότι θα τον βγάλουν κιόλας, περνάνε από συνέντευξη και όσο πιο ναυάγια ειναι τόσες πιθανότητες έχουν να πάρουν μέρος, πολλές γυναίκες έχουν έρθει με το γκόμενο τους που της περίμενε να της πάρουν μόλις τελειώσει το γύρισμα, στο μαγαζί δεν υπάρχει καμία κουζίνα και κανένας σεφ και αυτά που δείχνει ότι και καλά μαγειρεύουν είναι μουφα,τα φαγητά είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες και τα φέρνουν από γνωστό εστιατόριο, στο τέλος που φέρνουν και καλά το λογαριασμό για το ποιος θα πληρώσει απλά είναι για να δηλωθεί πρόθεση.
Ισχυουν ολα τα παραπανω...επισης υπαρχει και ενα ειδος σεναριου...δεν μπορεις να πεις ο,τι θες...
Εγω οταν ειχα στειλει αιτηση συμμετοχης στο power of love με φωτογραφια με μπουρνουζι και εγραφα οτι αν μου γυαλισει καμια εκει μεσα, την γαμησα επι τοπου, με κοψανε...