Νέα

First dates gr STAR

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

magicgim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2021
Like
1.903
Πόντοι
206
Ο κρητικός το παίζει Μαθιος από σασμο

magicgim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2021
Like
1.903
Πόντοι
206

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
301
Πόντοι
21
Να θυμαστε και ενα πραγμα ολες εκει μεσα πανε για γινουν γνωστες οπως η ρωσιδα οσο για τον αλλον μαλι χωριστρα και κολοκουδουνιστρα...ουτε για καλουμπατζης σε γιαπι πυγμαιων δε κανει...η αλλη δεν ηξερε τι ειναι αιρκοντισιον τι ειναι ψυκτικος...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
30.732
Πόντοι
7.046
Μέγας μύστης, σωστός, τελείωσε την μαλακία με το φαγητό, να πάει την Τίνα για "παιχνίδι" άλλου είδους...

Σίγουρα η Τίνα θα του κάνει ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑ κολπάκια και τσαχπινιές, την έχω κόψει από την πρώτη στιγμή... Τον παίζει στα δάχτυλα τον τύπο, άλλο τι νομίζει αυτός!

magicgim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2021
Like
1.903
Πόντοι
206
Μέγας μύστης, σωστός, τελείωσε την μαλακία με το φαγητό, να πάει την Τίνα για "παιχνίδι" άλλου είδους...

Σίγουρα η Τίνα θα του κάνει ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑ κολπάκια και τσαχπινιές, την έχω κόψει από την πρώτη στιγμή... Τον παίζει στα δάχτυλα τον τύπο, άλλο τι νομίζει αυτός!
Τόσο καιρό που θα έχει να γαμηθει, με ορό τον βλέπω το πρωί

captain922

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
1.247
Πόντοι
206
Εντάξει κανονίστηκε ο γάμος. Απο αύριο θα ξεκινήσουν να κάνουν παιδιά.

Απολλύων

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
6.247
Πόντοι
2.356

ειναι κ φραγκατη η Τινα..... δουλευε λεει στο αεροδρομιο,και τωρα διοικητικη υπαλληλος σε νοσοκομειο....
κομματοσκυλο σιγουρα...

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom