Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 30.721
- Πόντοι
- 7.046
Η στρουμπουλού δεν σταμάτησε λεπτό να χλαπακιάζει. Ο άλλος έχει τρομάξει, είναι και σκελετός.
η άλλη έχει χλαπακιάσει μέχρι και τα σουπλά και ο άλλος ο αγάμητος φυλακόβιος του Ωρωπού δεν έχει βάλει μπουκιά και ξερογλείφεται μη χάσει το κελεπούρι.Η στρουμπουλού δεν σταμάτησε λεπτό να χλαπακιάζει. Ο άλλος έχει τρομάξει, είναι και σκελετός.
Εγώ εμπ1 γεωργία γκαρσόνα, η Ζεν είναι σιτεμένηΈνα διπλό με Ζεν και γκαρσόνα, θα το ήθελα.
Αν ΔΕΝ είναι στημένο, πράγματι, μου κάνει εντύπωση να υπάρχει σοβαρή κοπέλα σε τέτοια ηλικία. Όχι ότι δεν υπάρχουν, ξέρω προσωπικά, αλλά είναι η εξαίρεση στον κανόνα.Μια σοβαρή κοπέλα αυτής της ηλικίας βρέθηκε και την έβαλαν μ αυτό το αποκαιδι![]()
Σιγά την τσέχα, φασόλα ελλεεινιδα είναι,η άλλη έχει χλαπακιάσει μέχρι και τα σουπλά και ο άλλος ο αγάμητος φυλακόβιος του Ωρωπού δεν έχει βάλει μπουκιά και ξερογλείφεται μη χάσει το κελεπούρι.
μίνγουάηλ, φώκια από Τσεχία πρώτη φορά βλέπω![]()
Αλβάρο Βιτάλι;Τάσος : Τι θα πιούμε?
Mπόμπος : Δεν ξέρω,κάτι τέρμα gay βάλε μου,βότκα κράνμπερι
![]()
Για αλύπητο κοπάνημα ξανά και ξανά. Με τις καύλες που έχω πάντως, και η Ζεν δεν θα ξέφευγε.Η Γεωργία είναι σαν ξωτικό, πολύ όμορφη και ευτυχώς λεπτή., εξαιρετικός συνδυασμός. Επειδή πολλές με τέτοια ωραία πρόσωπα δυστυχώς έχουν συνήθως πολλά κιλά.
Εκεί με τη Μποφίλιου το καψέ λίγοΑν ΔΕΝ είναι στημένο, πράγματι, μου κάνει εντύπωση να υπάρχει σοβαρή κοπέλα σε τέτοια ηλικία. Όχι ότι δεν υπάρχουν, ξέρω προσωπικά, αλλά είναι η εξαίρεση στον κανόνα.
Τάσος : Τι θα πιούμε?
Mπόμπος : Δεν ξέρω,κάτι τέρμα gay βάλε μου,βότκα κράνμπερι
![]()
και λίγα του είπε του μούσχαρου.Ντάξει ρε κοπελιά, τα είπες μπροστά του χωρίς υπεκφυγές τα βασικά που ήθελες, αλλά και εσύ το παρατράβηξες αρκετά με τόσους χαρακτηρισμούς. Λίγη διακριτικότητα, οι σημερινοί νέοι μπορεί και να αυτοκτονήσουν με τέτοιες κριτικές.