papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 232
- Like
- 61.766
- Πόντοι
- 40.703
Χριστιάνα φαίνεται αξιόλογο τσάμπυ.
για να δούμε...
για να δούμε...
Καμμιά δεκαριά χρόνια αργότερα...τυχαία συνάντηση από σπόντα, βγαίναμε κάποιο διάστημα, έγινε δουλίτσατην εριξες κανα μανικι???

Στυλ μπουνταλά έχειΠαντελής φαίνεται μινάρας τσότσος από την άλλη, κρίνοντας από το άκυρο μπεζ γυαλιστερό σκαρπίνι![]()
Για να αυξήσει και να διευρύνει το πελατολόγιο τής ειρθε τύπεΧριστιάνα φαίνεται αξιόλογο τσάμπυ.
για να δούμε...
από την άλλη... τον ομορφούλη Παναγιώτη (που είπε ότι είναι), πώς τονε κόβεις ?Στυλ μπουνταλά έχει
φίλε εγώ θα εμπ1... βγάζει κάτι σ6 κάτω από την υποτιθέμενη σοβαροφάνεια που δείχνει.Για να αυξήσει και να διευρύνει το πελατολόγιο τής ειρθε τύπε
Και εγώ έμπαινα άνεταφίλε εγώ θα εμπ1... βγάζει κάτι σ6 κάτω από την υποτιθέμενη σοβαροφάνεια που βγάζει.
ναι ρε λέει η Χριστιάνα.Και εγώ έμπαινα άνετα
Παντελής χειρότερος, Παναγιώτης αμπελοφιλόσοφος, Μαντώ ωραίο σωσίβιο τριγύρω τηςαπό την άλλη... τον ομορφούλη Παναγιώτη (που είπε ότι είναι), πώς τονε κόβεις ?
Κράτα μικρό καλάθι έχουν δει πολλά τα μάτια μαςναι ρε λέει η Χριστιάνα.
μη βγει ουφο και αυτή στην πορεία και μας ξενερώσει.
δίφυλλη κόκκινη βαλίτσα η Μαντώ, απορεί γιατί είναι μόνη της τόσο καιρόΠαντελής χειρότερος, Παναγιώτης αμπελοφιλόσοφος, Μαντώ ωραίο σωσίβιο τριγύρω της
όλα τα σημάδια λένε οκ.Κράτα μικρό καλάθι έχουν δει πολλά τα μάτια μας
σιγουρα οι κατσικες τον συνοδευσαν μεχρι το φερι-μποτ...Παντελής πρώτη φορά πρέπει να βγαίνει απο το νησί