Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 3.178
- Πόντοι
- 456
Και αυτά μαζί. Η πιο άρρωστη παρτούζα όλων. Μην δεις τα αδέρφια της.Είχανε και κουνέλια είπε
Και αυτά μαζί. Η πιο άρρωστη παρτούζα όλων. Μην δεις τα αδέρφια της.Είχανε και κουνέλια είπε
Θα έλεγα τώρα πως είναι από την οικογένεια αιμομιξίας από τα wrong turn (ταινίες τρόμου) αλλά έχω σπάσει το κοντέρ κακίας μου απόψε. Δεν το λέω. Απλά το αναφέρω.Και αυτά μαζί. Η πιο άρρωστη παρτούζα όλων. Μην δεις τα αδέρφια της.
Σήμερα όλοι είμαστε για κόλασηΘα έλεγα τώρα πως είναι από την οικογένεια αιμομιξίας από τα wrong turn (ταινίες τρόμου) αλλά έχω σπάσει το κοντέρ κακίας μου απόψε. Δεν το λέω. Απλά το αναφέρω.
ο αηδιαστικός νάρκισσος γλίτσας που δηλώνει coach αυτοβελτίωσης πρέπει να κοιτάζεται άπειρη ώρα στον καθρέφτη
και σκεφτεται..."τι γαματος ειμαι"ο αηδιαστικός νάρκισσος γλίτσας που δηλώνει coach αυτοβελτίωσης πρέπει να κοιτάζεται άπειρη ώρα στον καθρέφτη
είχαν και κατσίκια τέλειο βρήκανε θέμα συζήτησης
Είπε οτι ειχαν και λαγό. Πλησιάζουμε στη λύση του μυστηρίου.!Λύθηκε το μυστήριο των δοντιών της Δήμητρας. Είναι διασταύρωση με κατσίκα.
Ναι. Κυρίως όταν τον στραπονάρουν και φαντάζεται να τον γαμάει το είδωλο του.ο αηδιαστικός νάρκισσος γλίτσας που δηλώνει coach αυτοβελτίωσης πρέπει να κοιτάζεται άπειρη ώρα στον καθρέφτη