Νέα

φιλοξενια βιζιτας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustaro_milf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

goustaro_milf

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Like
231
Πόντοι
21
βρισκομαι στα χανια και θελω να προτεινω σε καποια βιζιτα/ανεξαρτητη να ερθει για διακοπες χανια να την φιλοξενησω στο χωρο μου, να βγαινουμε για φαγητο, θαλασσα εκδρομες κλπ με δικα μου εξοδα εννοειται . σαν ζευγαρι δηλαδη.. εχετε καποια να μου προτεινετε που θα το ηθελε αυτο? δεν με νοιαζει ηλικια, αρκει να ειναι προθυμη να ερθει για κανα 3ημερο να περασουμε ομορφα και ανθρωπινα. καθε προταση δεκτη!

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.238
Πόντοι
456
βρισκομαι στα χανια και θελω να προτεινω σε καποια βιζιτα/ανεξαρτητη να ερθει για διακοπες χανια να την φιλοξενησω στο χωρο μου, να βγαινουμε για φαγητο, θαλασσα εκδρομες κλπ με δικα μου εξοδα εννοειται . σαν ζευγαρι δηλαδη.. εχετε καποια να μου προτεινετε που θα το ηθελε αυτο? δεν με νοιαζει ηλικια, αρκει να ειναι προθυμη να ερθει για κανα 3ημερο να περασουμε ομορφα και ανθρωπινα. καθε προταση δεκτη!
Αν δεν σε ξέρει η άλλη δεν πρόκειται να έρθει. Αυτό που θέλεις είναι ακριβό και μόνο σαν χάρη θα στο κάνει κάποια βίζιτα αν έχεις ξοδέψει ήδη πολλά λεφτά γι'αυτήν και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.163
Πόντοι
6.246
Παίκτη ξέχασες να προσθέσεις στα έξοδα το πιο βασικό: Τα διαφυγοντα κέρδη. Πρέπει να την αποζημιώνεις για τα ραντεβού που θα χάσει όσο θα είναι στα Χανιά.
Τι είπατε; Να έρθει στην άδειά της; Άρα για να τη γαμήσεις θα πρέπει να πληρώνεις, εσύ σε τιμές που παίρνει από πελάτες. Ποιος σου είπε ότι επειδή πληρώνεις τα έξοδά της παύεις να είσαι πελάτης; Σεξεργάτρια είναι όχι η γκόμενά σου. Αυτή μπορεί να μην ήθελε να πάει διακοπές στα Χανιά, μπορεί να ήθελε να πάει με τις φίλες ή το γκόμενό της.
Και όλα αυτά αρκεί να μη θέλει να κάνει ραντεβού στο σπίτι που θα τη φιλοξενείς τζάμπα. Σε αυτή την περίπτωση και θα πληρώνεις σαν μαλάκας, και δε θα γαμάς, και το κρεβάτι σου θα φιλοξενεί ενίοτε όλη την Ταξιαρχία. Και άντε μετά να τη διώξεις.
Με λίγα λόγια παίκτη, το σχέδιο βάζω το σπίτι βάζεις το κρεβάτι είναι σκέτη αποτυχία, πιο εύκολα θα βρεις γκόμενα κανονική από την υπόλοιπη Ελλάδα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.774
Πόντοι
10.656
βρες μια που να ειναι ηδη στα Χανια, κανε ενα-δυο ραντεβου κανονικα σε χοτελ να σε μαθει και να την μαθεις, μετα ραντεβου σπιτι, και ξεκινας διαπραγματευσεις για τα υπολοιπα.
Πολυ χλωμο εως αδυνατον να σου ερθει μια απο ηπειρωτικη ελλαδα, χωρις να σε ξερει. Ασε που θα ζητησει τον ουρανο με τα αστρα.

• Like
Αντιδράσεις: srek7

tweenpeaks

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2026
Like
380
Πόντοι
21
Αν θελει να διακοπαρει με πελατη, μπορει να ψησει καποιον που θα κοψει οτι θα περασει ευχαριστα μαζι του
Εννοω καποιον που την εχει παρει ηδη

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
216
Like
29.572
Πόντοι
34.518
Παράτα τις βίζιτες, πάρε το αυτοκίνητο και φύγε πάνω στα χωριά να είσαι όλη μέρα με ρακές και ψητά......στην Κρήτη είσαι.

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
67
Like
116.796
Πόντοι
39.911
:tooth: :tooth: :tooth:

Τι ψηφίζεις εσύ τύπε ? :coffee:

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
11.965
Πόντοι
4.546
βρες μια που να ειναι ηδη στα Χανια, κανε ενα-δυο ραντεβου κανονικα σε χοτελ να σε μαθει και να την μαθεις, μετα ραντεβου σπιτι, και ξεκινας διαπραγματευσεις για τα υπολοιπα.
Πολυ χλωμο εως αδυνατον να σου ερθει μια απο ηπειρωτικη ελλαδα, χωρις να σε ξερει. Ασε που θα ζητησει τον ουρανο με τα αστρα.
περα απο ολα αυτα. το να ερθει και να μην τα βρουνε αποκλειεται ως σεναριο? που ξερουμε τι καπνο φουμαρουν εκατερωθεν?

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom