Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
απο ουκρανες πολωνεζες κλπ αλογα καταντησαμε σε φιλιπινεζες ρε τυπε κουλ??Φυσιογνωμικα-φυλετικά, οι φιλλιπινεζες μοιαζουν πιο πολυ προς την κιτρινη φυλη ή προς τους λατιν λαους;
Εμενα χωρις να το εχω ψαξει μου φαινεται σαν μιξη. Προφανως εχουν ασιατικα χαρακτηριστικα, αλλα δεν βλεπω να ειναι τοσο 'καθαροαιμα' οπως πχ σε κινεζες ή γιαπωνεζες.
Φυσιογνωμικα-φυλετικά, οι φιλλιπινεζες μοιαζουν πιο πολυ προς την κιτρινη φυλη ή προς τους λατιν λαους;
Εμενα χωρις να το εχω ψαξει μου φαινεται σαν μιξη. Προφανως εχουν ασιατικα χαρακτηριστικα, αλλα δεν βλεπω να ειναι τοσο 'καθαροαιμα' οπως πχ σε κινεζες ή γιαπωνεζες.
απο ουκρανες πολωνεζες κλπ αλογα καταντησαμε σε φιλιπινεζες ρε τυπε κουλ??
α ρε κριση πουτανα,,,![]()
![]()
![]()
τότε γιατί να ασχοληθείς? Αν δεν είναι πολύ φτηνά ποιος ο λόγος να ασχοληθείς?Φίλος έχεις μέγα λάθος, για Φιλιππίνες θ4ες 2-3 φορές του μπάτζετ της Ουκρανίας, ίσως και περισότερο...
almost right ;)ολες οι γυναικες πουτανες ειναι φιλε
εχει καλες και κακες και σκατοψυχες πουτανες
οι σκατοψυχεςειναι οι ανατολικοευρωπαιες ειδικα ρουμανες ρωσιδες ουκρανες
οι υπολοιπες ειναι 50-50
το ιδιο και στις φιλιππινες
γιατι ?Σε μερικα προφιλ απο φιλιπινεζες που ετυχε να διαβασω, εγραφαν οτι στο σπιτι τους δεν εχουν ρευμα, και μου εκανε μεγαλη εντυπωση!