Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 15.800
- Πόντοι
- 3.556
Τι φάτσα είναι αυτή και τη βγάζει και βίντεο, μου έρχεται να ξεράσωΤα ωραία, τα νόστιμα, τα ζουμπουρλούδικα .............
Τι φάτσα είναι αυτή και τη βγάζει και βίντεο, μου έρχεται να ξεράσωΤα ωραία, τα νόστιμα, τα ζουμπουρλούδικα .............
Έχοντας πάει και Λατινική Αμερική (Κολομβία μέσα) και κάμποσες φορές Ταϋλάνδη, το Cebu ήταν το πιο εύκολο μέρος στο οποίο γαμησαAngeles έχει πολύ ψωμι γενικά. Προσοχή πάντα προφυλακτικό γιατί λόγω αμερικάνικης βάσης και σεξοτουρισμού βράζει στο αφροδίσιο. Εγώ έχω περάσει πολύ καλά και Subic. Bohol οικογενειακό πολύ. Το Cebu που είναι σχετικά κοντά (αν και άλλο νησί) έχει αρκετό ενδιαφέρον
Συμφωνώ! Ωστόσο όπου κι αν έχω ταξιδέψει παραμένω μεγάλος φαν της Λατινικής Αμερικής στο θέμα ομορφιάς και προσέγγισης.Έχοντας πάει και Λατινική Αμερική (Κολομβία μέσα) και κάμποσες φορές Ταϋλάνδη, το Cebu ήταν το πιο εύκολο μέρος στο οποίο γαμησα
Δωσε κανα τιπ , διευθυνσεις στους Αμπελοκηπους για Πινεζες τον Αυγουστο . Για οσους ξεμειναν μονοι στην Αθηνα και μπορουν να ξενοπηδησουν . Που συχναζουν ; Πχ Πανορμου κοντα στο σταθμο Μετρο ; Οι απαιτησεις δεν ειναι μεγαλες , μια σαρανταρα ειναι οτι πρεπει , φυσικα να εχει περιοδο ακομα . Γενικα ανeφερε τα μερη που αυξανουν οι πιθανοτητες για γνωριμια Φιλιππινεζας δια ζωσης , κατι που δεν ειναι ευκολο στα dating sites .Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ!
Μένω στους Αμπελόκηπους στην Αθήνα, οπότε είναι σαν να ζω σε μια συνοικεία Φιλιππινέζων. Ενημερωτικά, τα Σαββατοκύριακα, βγαίνουν παγανιά γιατί παίρνουν τις άδειές τους (πολλές από αυτές δουλεύουν εσώκλειστες σε βίλες των βορείων προαστίων).
Ισχύει πολύ αυτό που λες ότι δεν έχουν συνηθίσει σε πούτσες της προκοπής. Συμβάλει και το γεγονός ότι κατά 90% πληθυσμιακά ασπάζονται τον καθολικό χριστιανισμό, ενώ πολλές από αυτές είναι και χωριατοπούλες, οπότε είναι "ηθικά" κορίτσια.
Χθες έκανα comeback με το κοριτσόπουλο αυτό αφού πρώτα γάμησα το μυαλό της (αυτή μου έστελνε, ας πρόσεχε). Κι επειδή την είχα άχτι, της έδωσα το μουνί στο χέρι και μετά σαν πουτανάκι χοροπήδαγε στον πούτσο μου!!
Καλη ιδεα , εχεις εμπειριες απο την χωρα ; Δεν ειναι Ταιλανδη οσον αφορα τον σεξοτουρισμο , αλλα προφανως πολυ οικονομικοτερη .Καλησπέρα
Ψήνεται κάνε να πάει Μανίλα τον Ιανουάριο.
Μάλλον θα πάω και έψαχνα συμπουρδελιαρη συνταξιδιώτη
Καλησπέρα, έχω πάει Άντζελες και ΣεμπουΚαλη ιδεα , εχεις εμπειριες απο την χωρα ; Δεν ειναι Ταιλανδη οσον αφορα τον σεξοτουρισμο , αλλα προφανως πολυ οικονομικοτερη .
Εχω κανει πολλες επαφες μεσω dateinasia.com , για "σοβαρη" σχεση , με 30αρες , αλλα και με 20 χρονα για ενοικιαση gfe κατασταση .
Απο Θεμα ασφαλειας αλλα και υγιεινης με ενδιαφερει , μηπως απαιτειται εμβολιο ; ειμαι 62 ετων ευαισθητος .
Το βλεπω προς το τελος Ιανουαριου Manila - Cebu - Davao αλλα και Angeles για κοριτσια επι πληρωμη .
Γρηγορη απαντηση : Μερσι για την ανταποκριση , θα σου ειμαι βαρος λογω ηλικιας , οχι κλαμπ , ξενυχτια κτλπ .Καλησπέρα, έχω πάει Άντζελες και Σεμπου
Δεν έχω πάει Ταϊλάνδη ακόμη επίπεδη είμαι ακόμη 33 και περνάει και λίγο η μπογιά μου βέβαια εννοείται πως κερνάμε και τους δίνω εύκολα και οικονομικά την ευκαιρία για λίγη μεγάλη ζωή
Σεμπου λοιπόν είναι είτε για σχέση ή κοπέλες είτε επί πληρωμή, ξεκάθαρα όμως τόσο σε θέμα ποσότητας και συνήθως ποιότητας είναι καλύτερα για επί πληρωμή να πας είτε Άντζελες είτε Μανίλα
Άντζελες λίγο πιο οικονομικό σε διανομή και έξοδο
Μανίλα έχω πληροφορίες από φίλο που πήγε πρόσφατα ότι είναι φουλ στα μουνια για να τις πληρώσεις
Προσωπικά δεν έχω θέμα να πάμε μαζί και ο καθένας το κομμάτι του και προσέχουμε ο ένας τον άλλον
Δεν έχει φωτογραφίαΓρηγορη απαντηση : Μερσι για την ανταποκριση , θα σου ειμαι βαρος λογω ηλικιας , οχι κλαμπ , ξενυχτια κτλπ .
Για ερωτικο τουρισμο παω μετα απο μεγαλη επενδυση σε καυλαντισματα με αρκετες και οτι τελικα κατσει.
Εσκασε μολις τωρα ενα πληρωτικο απο Cebu , επιπεδο φωτομοντελου για πασαρελα , ριξε μια ματια
C a s s a n d r a - " Simplicity is naturally beauty..."
C a s s a n d r a - " Simplicity is naturally beauty..."www.dateinasia.com