Νέα

Φεμινισμός, το πλήγμα της κοινωνίας

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα rigormortis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
10.645
Κριτικές
429
Like
5.091
Πόντοι
20.605
Η αντικοινωνικότητα του φεμινισμού

Αναλύοντας το πλέον ρυτιαδιασμένο και πεπαλαιωμένο κοινωνικό – αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον χαρακτηρισμό στην προκειμένη – δόγμα θα μπορούσαμε εύκολα τον κατατάξουμε εις την πελώρια σειρά των δογμάτων που άνθησαν σαν τα μανιτάρια εις τον ρου της ανθρώπινης ιστορίας, που μεγαλούργησαν ή και τερατούργησαν και τώρα τον αγναντεύομε να πεθαίνει. Όμως ο ενθουσιασμός της κατάρριψής του που μπορεί να προκαλεί σε μερικούς πρέπει εκ των προτέρων να απορριφθεί όταν πρόκειται για απερίσκεπτο συναίσθημα. Η κατανίκηση του φεμινισμού πρέπει πάντοτε να συνδυάζεται από μια επίγνωση τόσο της δομής όσο και των λειτουργιών του. Έτσι και μόνο έτσι μετά λόγου γνώσεως θα είμαστε σε θέση να οικοδομήσουμε ένα νέο και άξιο (να το ζει κανείς) δημιούργημα πάνω στα ερείπια του φεμινισμού της τρυποκρατίας που δεν θα αφήσουμε ποτέ να ξαναγυρίσει πίσω σαν δολοφόνος στον τόπο μας.

Μαθαίνοντας λοιπόν τον φεμινισμό από τις ίδιες τις ρίζες του οδηγούμαστε εύκολα και παράδοξα σε άντρες. Άντρες που προστάτεψαν την γυναίκα με κάθε θεσμικό όπλο που είχαν στην κατοχή τους, άντρες που έφτιαξαν στο πρόσωπό της Θεότητες και Μύθους, άντρες που πέθαναν για αυτές ή και που τις φορολόγησαν όπως έγινε όταν τους δόθηκε το δικαίωμα ψήφου εις την Αμερική (το τερπνόν μετά του ωφελίμου θα πει κάποιος.. ). Άντρες φεμινιστές το ποιόν των οποίων δεν είναι δυσδιάκριτο και ούτε κρυμμένο από τις ψευδορητορικά διετυπωμένες τους θεωρίες, άντρες οι οποίοι «λάτρεψαν» το αδύναμο φύλο αλλά δεν μπόρεσαν ποτέ τους να βρουν έστω και ένα επιχείρημα υπεράσπισης των ανδρικών ιδιαίτερων δικαιωμάτων, καθώς για αυτούς οι ανάγκες του άντρα περνάνε σε δεύτερη μοίρα έως και του σημείου ούτως ώστε να μπορούμε να διατείνουμε ότι δεν υπάρχουν καν. Η απάντηση φυσικά και η κινητήριος δύναμις της σκέψης αυτής δεν μπορεί παρά να βρίσκεται στην ίδια την φύση των αντρών αυτών. Πάρτε όλους τους φεμινιστές που μπορείτε να βρείτε. [size=14pt]Μπορεί να βρείτε φτωχούς ανθρώπους, εξαθλιωμένους, πάλαι ποτέ καταπιεσμένους και ομοφυλόφιλους, αριστερούς που έχουν κατακαθίσει πλέον εις το περιθώριον της κοινωνίας αλλά ποτέ μα ποτέ ένας άντρας με παράλληλη σχέση ή υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης δεν θα μπορούσε να είναι οπαδός του φεμινισμού.[/size] [size=15pt]Οι ίδιες οι παράλληλες σχέσεις είναι το μαχαίρι που πετσοκόβει τον ευέλικτο και ματωμένο περισσότερες από μια φορές τον μήνα φεμινισμό και η τεστοστερόνη η οποία αποτελεί την ειδοποιό διαφορά που υπάρχει φυσικώς και αντίκειται στην ψευδοϊσότητα των δύο φύλων είναι εκείνη που καταπολεμά μετά μανίας ο πλέον αστικός φεμινισμός.[/size] Τρανό παράδειγμα με άμεσες ψυχολογικές και βιολογικές συνέπειας η παρατήρηση της μείωσης της τεστοστερόνης των αντρών μετά από τον γάμο σύμφωνα με επίσημες έρευνες του Πανεπιστημίου του ΄Χαρβαρντ. Όπου αναφέρεται ο όρος ψευδοϊσότητα μπορείτε εύλογα να αντιληφθείτε τα συγκεκριμένα έγγραφα ή άγραφα κοινώς προπαγανδιζόμενα συνθήματα και παραδοχές που εκτοξεύονται από media, περιοδικά και άνανδρα στόματα με στόχο να βάλλουν κατά του τρόπου ζωής του άντρα.

Ακριβώς τα μιαρά και – άλλα λόγια να αγαπιόμαστε – πουτανίστικα κρυφά και μελανά σημεία του φεμινισμού τόσο όσον αφορά την προπαγάνδα του αυτή καθʼεαυτήν όσο και την ανηθικότητα που περιβάλλει το πνευματικό , σαθρωπιστικό θα το έλεγα , υπόβαθρο θα αποτελέσουν τα κατάλληλα σημεία στα οποία το εκ φύσεως καθήκον κάθε ανδρός θα πρέπει να χτυπήσει και να ξαναπάρει πίσω ότι του ανήκει. Και του ανήκει όχι με κοινωνική σύμβαση ή από κάποιο υπέρτατο ον* που έκανε συμφωνία μαζί του αλλά αποκλειστικά λόγω εξάρτησής του από την ίδια την φύση. Οι βασικοί άξονες θεωρητικής σκέψης και πρακτικής δράσης όπου η ορθή αντιφεμινιστική στάση καθενός άντρα που θέλει να αποκαλεί εαυτόν αρσενικό πρέπει να ακολουθήσει είναι οι ακόλουθοι τρεις και θα τους αναλύσω ευθύς αμέσως:

αγνωστου
 
OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
10.645
Κριτικές
429
Like
5.091
Πόντοι
20.605


Η βιολογική ή κοινωνική κατωτερότητα ανέκαθεν δρούσε και θα συνεχίσει να δρα, ψυχολογικώς αποδεδειγμένως, δια της φθοράς εις την ορθότητα αποφάσεων και απόψεων. Μόνο και μόνο η κοινωνική εξαθλίωση των φεμινιστών αρκεί για να ανακαλύψει κανείς το εσφαλμένο των απόψεών των. Ένας άνθρωπος που δεν έχει κατακτήσει δια του ξίφους την γυναικεία καρδιά δεν δύναται να κατανοήσει την γυναικεία ύπαρξη και εις την προκειμένη όπως και στην πιο σύγχρονη περίπτωση όποιος δεν δύναται να αγοράσει μια γυναίκα δεν δύναται και να πλησιάσει την αλήθεια των θεμελιωδών νόμων που καθορίζουν την προσφορά της. Έτσι ο μόνος δρόμος για να οδηγηθούμε σε μια αληθινά αξιοκρατική κοινωνία δίχως να δυνάμεθα να οδηγηθούμε στα αποκυήματα της εξαθλίωσης και της κατωτερότητας είτε αυτά εκφράζονται ως διαμαρτυρία, είτε ως έκκληση για ελεημοσύνη , είτε ως αναίδεια, είτε ως παραπληροφόρηση είτε ως ευθεία προπαγάνδα είναι η έμφαση εις τον κοινωνικό ρόλο του άντρα και μόνο του άντρα. [size=15pt]Όσο πιο ασφαλής, πιο σταθερή, πιο δυνατή, πιο ευήμερη, πιο ευήλια και αξιοκρατικά αριστοκρατική είναι η κοινωνική θέση του άντρα μέσα στην κοινωνία τόσο η κοινωνία από πλευράς υλικοτεχνικής, πολιτιστικής, και βιολογικής θα ακμάζει καθώς και οι τρεις αυτοί τομείς της καθημερινότητας πηγάζουν και στοχεύουν σε ένα και μόνο πράγμα, την διαιώνιση του είδους και τις γεννετήσιες και ανθρώπινες σχέσεις. [/size] Αυτό φυσικά θα γίνει με μια εκ νέου και δικαιότερη κατά το δυνατόν περισσότερο αναδόμηση των κοινωνικών ρόλων άντρα και γυναίκας. Στην ζωή, όπως αυτή γίνεται αντιληπτή από τις αισθήσεις και την ψυχή του ανθρώπου επικρατεί το ένα και μοναδικό δόγμα. Ή θα δουλέψεις εσύ για εσένα ή κάποιος άλλος για εσένα. Έτσι λοιπόν η καταπόνηση του ισχυρού φύλου όπως αυτή εκτυλίσσεται ξεδιάντροπα κάθε ημέρα που περνάει θα σταματήσει. Εξ αρχής δηλώνω , εγώ, ως φαλλοκράτης και γνήσιος άντρας , ότι δεν έχω ουδεμία πρόθεση να υποβάλλω μια γυναίκα να δουλέψει ή να σκεφτεί περισσότερο από όσο είναι ικανή να κάνει, αλλά επειδή οι γυναίκες είναι ένα ζωικό είδος που ποτέ σου δεν θα μπορέσεις να εμπιστευθείς απόλυτα, δεν εγγυώμαι ότι θα γίνει.

αγνωστου
 

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Μηνύματα
865
Like
6
Πόντοι
6
Με προβληματίζει που δηλώνει "φαλλοκράτης γνήσιος άντρας"... :rolleyes:
 
OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
10.645
Κριτικές
429
Like
5.091
Πόντοι
20.605
Δεύτερος Άξων
Κατά το δεύτερον και το πρακτικότερον μέρος της αντιφεμινιστικής δράσης και ύπαρξης (αν θέλουμε κάποτε εμείς οι άντρες ως φύλο να αποκαλέσουμε την διαμονή της ψυχής μας σε αυτόν τον πλανήτη ζωή και όχι επιβίωση) είναι η πλήρης αποδόμηση των φεμινιστικών ιδεολογημάτων που έχουν επικρατήσει μέχρι σήμερα. Πρωτίστης σημασίας κίνηση είναι η κάθαρσις του Θεσμού του Γάμου. Στις ημέρες μας έχει καταντήσει η θεσμοθέτηση του υγιούς κυττάρου της κοινωνίας της οικογενείας δηλαδή , να είναι ο αυτοαποκαλούμενος και γάμος (με μικρό!) ο οποίος δε έχει καταντήσει να προέρχεται ετυμολογικώς από το ρήμα γαμάω (=συνουσιάζομαι όντας ανήρ) και σημαίνει εξαγοράζω ****** χονδρικής με έκπτωση αλλά εφʼόρου ζωής δέσμευση συνεχούς επαναγοράς. Αυτό δεν είναι οικογένεια όμως. Ο Θεσμός της Οικογένειας έχει εκπέσει σε άθλιο επίπεδο με τα διαζύγια να παρουσιάζουν έκρηξη, την υπογεννητικότητα να μαστίζει τις ανεπτυγμένες χώρες σε βαθμό δημογραφικής ένδειξης για αφανισμό της λευκής φυλής, και οι νέοι μεγαλώνουν με τον έναν εκ των 2 γονέων , άνευ πατρικού προτύπου και συμβουλών μετατρεπόμενοι μαζί με ένα τεράστιο μέρος της κοινωνίας σε μπάσταρδους και ανήθικους μελλοντικούς πολίτες. Όλα αυτά φυσικά ξεκίνησαν από τον τεχνητό περιορισμό των γεννήσεων, το δικαίωμα μη ανατροφής του παιδιού στην γυναίκα και ιδιωτικής εργασίας (όπου απέτυχε ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ), και έναν σωρό περιοριστικά μέτρα κατά του άντρα-συζύγου. Σαν να μην έφτανε όλο αυτό οι γυναίκες πάλι δεν βρήκαν την ευτυχία τους στο διαζύγιο πράγμα το οποίο και επεδίωκαν και θεσπίστηκε εκ νέου χρηματική αποζημίωση που.. παράτησαν τον άντρα τους. Τεράστια ποσά σε αποζημιώσεις, «διατροφές», επιδόματα, ασφαλιστικές δικλείδες φυλετικού διαχωρισμού και άδικης κατανομής ασφαλίστρων απαιτούν από τον άντρα να δουλεύει καθημερινά για να τρέφει την γυναίκα η οποία και μετά την χρηματική, κοινωνική και νομική της ενίσχυση συνεχίζει να μάχεται υπέρ της ισότητας και να διεκδικεί την πρωτιά από τον άντρα. Η ηθική νομιμοποίηση και απενοχοποίηση της πορνείας (θεωρήθηκε δικαίωμα της γυναίκας!) σε συνδυασμό με την προβολή ομοφυλόφιλων τάσεων και της φρικώδη ειρωνεία κατά κάθε ανδρικής κατάκτησης που έχτισε τον πολιτισμό, την ιστορία και την ανθρωπότητα που ξέρουμε, μαζί με όλα τα παραπάνω υποδηλώνουν ένα και μοναδικό πράγμα. Ο φεμινισμός και το δόγμα της «ισότητας» των δύο φύλων (το βάζω σε εισαγωγικά γιατί ο φεμινισμός πλέον διατείνεται και ευθέως περί της «κατωτερότητας του άντρα και της ανωτερότητας της γυναίκας») οδηγεί την κοινωνία σε καταστροφή.
Μια ματιά στους φίλους σας, στην οικογένειά σας καθώς και σε όλες αυτές τις κατσουφιασμένες και προβληματισμένες μέχρι θανάτου φάτσες που αντικρίζουμε καθημερινά περπατώντας στον δρόμο και μετακινούμενοι στην πόλη αρκεί για να επιβεβαιώσει το κοινωνικό (και μεγάλο) πρόβλημα!
Η λύση όπως προείπα θα αναζητηθεί στην ίδια την φύση γιατί καμιά γυναίκα την ώρα που θα έχει το κρατικό επίδομα ενίσχυσης της θηλυκότητας στην τσέπη δεν θα κοιτάξει να τις ανάγκες του άντρα. Ο Γάμος ή γάμος ή πανηγύρι δεν θα οδηγήσει στην οικογένεια ΠΟΤΕ εκτός και αν και τα 2 φύλα αποφασίσουν από κοινού το επιδιώκουν.
Πρώτο μέτρο η κατάργηση του νομιμοποιημένου γάμου όπως τον ξέραμε μέχρι σήμερα ως ένα μέρος κρατικο-ιερού γονατογραφήματος με τεράστια έξοδα για την μέση οικογένεια και η αντικατάστασή του από τον Ηθικό Γάμο.
Ο Ηθικός Γάμος θα επισυνάπτεται και θα λύεται άνευ τυπολατρικών διαδικασιών και κοσμοπολίτικων καπιταλιστικών αστικών ονείρων βασισμένα σε δανεικά και θα σημαίνει την ένωση ενός άντρα με μια γυναίκα για την δημιουργία της οικογενείας που γενετικά είναι προγραμματισμένοι να φέρουν σε πέρας. Γιατί τι άλλο νόημα θα είχε ο γάμος αν γινόταν από ικανοποίηση και όχι από την ανάγκη για δημιουργία οικογενείας εκτός από το ότι ο καθένας εκ των συμβαλλομένων δεν βρήκε κάποιον καλύτερο για να το κάνει (Βάλτερ Νταρέ ,1929 ); Έτσι ο γάμος αποκτά υπόσταση οικογενείας και σταματάει να καθιστά την οικογένεια δέσμια των χρημάτων. Τι σημαίνει αυτό για τον φεμινισμό όμως;
Εκ πρώτης όψεως αν ο φεμινισμός συνεχίσει να υπάρχει επί της κατάργησης του χρηματικού γάμου τότε το ελάχιστο θα είναι δέκα χρόνια λιγότερα από το προσδόκιμο ζωής της γυναίκας. [size=15pt]Καμία γυναίκα δεν μπορεί να βρει τροφή για παραπάνω από ένα στόμα και 2 τρύπες [/size] (στατιστικό πόρισμα όχι προσωπικό). Το συγκεκριμένο μπορεί να ακούγεται σκληρό αλλά όταν ο άντρας δουλεύει για την γυναίκα και καταπονείται με αποτέλεσμα καίτοι ισχυρό φύλο να πεθαίνει και γρηγορότερα… αυτό είναι σκληρότερο ακόμα και τόσο σκληρό μάλιστα ούτως ώστε καμία γυναίκα δεν μπορεί όχι μόνο να αντέξει αλλά και να φανταστεί. Και ακριβώς αυτός ο θάνατος της πρώτης γυναίκας που θα βρεθεί χωρίς ίχνος κρατικής (πληρωμένης εκ του άντρα ως επί το πλείστον) πρόνοιας να γεννήσει μόνη της τα 2 στόματα που θα βγούνε από την κοιλιά της και να τα θρέψει βρίσκοντας τροφή με τα ίδια της τα χέρια θα την κάνει να αναθεωρήσει τις απόψεις της όχι μόνο περί απαιτήσεως του αστικού φεμινισμού για το κατά κοσμοπολιτικόν τρόπο 2 παιδιών χρηματοδοτούμενων εκ του ανδρός (το αστείο είναι ότι δεν πρέπει να είναι ούτε παραπάνω αλλά ούτε και παρακάτω σε όλες τους..) αλλά θα κάνει και τον φεμινισμό να αναθεωρήσει τις δολοφονικές του απόψεις περί του ασίγαστου μίσους τους έναντι του άντρα είτε αυτός πεθαίνει για αυτήν είτε αυτός γεννιέται χωρίς την άδεια από τις ισχύουσες στο κάθε έντυπο τύπου Marie Claire απόψεις. Έτσι λοιπόν και δεδομένης της ευκολίας λύσης του Ηθικού Γάμου και προ της γέννησης, η γυναίκα σε αρχικό στάδιο θα πεθάνει.
[size=13pt]*[/size]  Οι γεννήσεις δεν πρόκειται να μειωθούν γιατί δεν βλέπω και κανέναν λόγο σε μια καθαρή από πουτάνες κοινωνία να υπάρχουν μέσα περιορισμού των γεννήσεων ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα, είναι πλήρως αντιλογικό και αντιφυσικό.
Αυτό^ είναι το βασικό, άπαξ και η γυναίκα αναγκαστεί ή να δουλέψει ή να γίνει μητέρα σωστή θα βρεθεί στα πόδια των διαθέσεών μας (οι οποίες δεν είναι και κακές) Δεύτερο μέτρο είναι η επαναξιολόγηση της γυναίκας σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας με ορθά και δίκαια κριτήρια (εδώ πρέπει να υπάρχει μια ισότητα κριτηρίων γιατί η φύση και ιδίως η παραγωγή δεν γνωρίζει γεννητικά όργανα) και δη στον παραγωγικό τομέα. Μη σας φαίνεται δύσκολο ή περίπλοκο γιατί αυτό (και ιδίως λόγω της ευφυΐας μαθηματικής αξιολόγησης και μαθηματικής μοντελοποίησης την οποία διαθέτει αποκλειστικώς ο άντρας) είναι το ευκολότερο μέρος. Αρκεί να ρίξεις έναν ογκόλιθο στο κεφάλι μιας γυναίκας για να καταλάβεις αν θα αντέξει ή όχι μιας και με τα χέρια δεν δύναται να τον κρατήσει.
Έτσι λοιπόν οι γυναίκες θα συνδυάσουν τις μητρικές αρετές των γυναικών της αρχαίας Σπάρτης με τις ανέσεις του γυναικωνίτη και η κοινωνία εκ των θεμελιωδών της λίθων θα καθαρθεί από όλα αυτά τα βάσανα που την πληγώνουν στις μέρες μας δημιουργώντας μια νέα, δεύτερη Αναγέννηση και δίνοντας στον ανθρωπισμό το αληθινό του νόημα. Μια κοινωνία δηλαδή στην οποία θα ήθελε ο κάθε άνθρωπος να έχει γεννηθεί, μιας κοινωνία της αλήθειας και όχι της υποκρισίας.

αγνωστου

* : αν και διαφωνω ,με την προσεγγιση για την πορνεια γιατι το βρισκω πολυ ουτοπικο , βρισκω οτι οι προτασεις ειναι αρκετα ευστοχες
 
OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
10.645
Κριτικές
429
Like
5.091
Πόντοι
20.605
Τρίτος Άξων
Ο τρίτος και εργαλειακός άξων συνιστά εις τον πλήρη συνειδητό διαχωρισμό της κοινωνίας από κάθε ιδεολογικό επινόημα του παρελθόντος και η εξίσου ενσυνείδητη αφοσίωση του στις ζωτικές αρχές της ομορφιάς, της αλήθειας, της δικαιοσύνης, του ελεύθερου σεξουαλισμού και της ευγονικής φυσικής διαλογής.
Αρχές και ήθη τα οποία έχουν να κάνουν άμεση σχέση με την κοινωνία δεν θα δύναται να έχουν ουδεμία σχέση και να αφορούν ομοφυλόφιλους, κοινωνικά παράσιτα και ανικανοποίητες νεανίδες. Σε τέτοιου είδους φαινόμενα η πυγμή τόσο του ανδρικού αντίλογου όσο και η κανονική πυγμή θα είναι ανελέητη. Οι μειονότητες που συνεπώς δεν θα εκπροσωπούν το υγιές ανθρώπινο δυναμικό της κοινωνίας πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα και αν δεν υπάρχει μέθοδος αντιστροφής τους τότε θα αποκόπτονται εκ της καθαρής κοινωνίας για να μην την μολύνουν. Ο φεμινισμός ουδέποτε ενεμφανίσθει ως δεξιό δόγμα πάντοτε ήτο εθνοδιαλυτικό (αναρχοφεμινισμός), αντικοινωνικό (αμαζονικός φεμινισμός), λεσβιακό (λεσβιακός φεμινισμός) και πλουτοκρατικό (αστικός φεμινισμός). Όσοι μπορούν να καταλάβουν μια αληθινή γυναίκα γνωρίζουν πολύ καλά ότι τίποτε από τα παραπάνω δεν γίνεται να γεμίσει την ψυχή της παρά μόνο να την εγκλωβίσει μέσα στα άθλια φτερά του και να την σκοτώσει δια του εθισμού. Χωρίς να έχω κάποια ιδιαίτερη πολιτική τοποθέτηση ή κανένα πρόβλημα με τους κομουνιστές απορρίπτω όλα τα αντιβιολογικά δόγματα του υλισμού καθώς ο άνθρωπος δεν ζει με τα πνευμόνια του αλλά με το μυαλό και την καρδιά του. Οι νέοι πρέπει να μάθουν τι συμβαίνει και επιτέλους να σταματήσουν την Πετρούλα. Gym, βιβλιοθήκη και σεξ, μόνο αυτά τους αρμόζουν.

Οι τρεις παραπάνω βασικοί άξονες καλούνται να αποτελέσουν το θεμέλιο μιας νέας και απηλλαγμένης από παραλογισμό και άγνοια κοινωνίας. Οικοδομώντας έναν κόσμο δίκαιο όπου τα παιδιά μας θα τον βιώσουν με ένα χαμόγελο στα χείλη και όχι αυτό το υποκριτικό που όλοι μας γνωρίζουμε, δεν θα πρέπει και δεν μπορούμε να έχουμε ενδοιασμούς για τίποτα. Ο Άνθρωπος που επιβίωσε χιλιετίες και χιλιετίες με τον κόπο, τον ιδρώτα και το αίμα του γίνεται επιτέλους να λυτρωθεί και να απολαύσει τα αγαθά της εξέλιξης αρκεί όλοι μας να συνειδητοποιήσουμε τι είμαστε.
Ας τα καταφέρουμε λοιπόν

αγνωστου στρατιωτη
 

pornopapos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Μηνύματα
42.180
Like
33
Πόντοι
366
στη θάλασσα συναγωνιστά!!! έπαθες παράκρουση!!!!!!!!
 
OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
10.645
Κριτικές
429
Like
5.091
Πόντοι
20.605
[size=15pt]ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ-Ο ΥΠ' ΑΡ. ΕΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ[/size]
- - 
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΝΙΤΣΙΩΤΗΣ

Το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στην χώρα μας έχει ενσκήψει τα τελευταία τριάντα χρόνια και χρόνο με τον χρόνο τείνει να λάβει διαστάσεις όχι απλά ανησυχητικές για το μέλλον του ελληνικού γένους, αλλά ολέθριες για το Εθνος ολόκληρο. Κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου σύλλογοι πολυτέκνων, φορείς και ληξιαρχεία. Οι γεννήσεις ελαχιστοποιήθηκαν, οι θάνατοι υπερέβησαν των γεννήσεων και η χώρα μας σε λίγα χρόνια, παρά την εθελούσια επιστράτευση στον στρατό των γυναικών, που σε λίγα χρόνια εκ των πραγμάτων θα γίνει υποχρεωτική, δεν θα μπορεί να φυλάξει τα σύνορα της. Η αρνησιπαιδία και ολιγανθρωπία, ο εγωισμός, η φιλοχρηματία ωθεί τους ανθρώπους στο να ανατρέφουν μόνο ένα παιδί και σπανιότερα δυο ή τρία. Τα αίτια πολλά και ποικίλα. Η ανεργία κατά κύριο λόγο, η υποβάθμιση του θεσμού της οικογένειας, η ανασφάλεια και το αβέβαιο μέλλον, στοιχειοθετούν τις κυριότερες των αιτίων της υπογεννητικότητας. Oι διαστάσεις του δημογραφικού προβλήματος στην Ελλάδα είναι το σημαντικότερο πρόβλημα που χρήζει αμέσου επιλύσεως δια της λήψεως των αναγκαίων μέτρων από πλευράς Πολιτείας, για να μη πληρώσει το Εθνος ακριβά την υποβόσκουσα υπογεννητικότητα, η οποία έχει λάβει διαστάσεις ανησυχητικές εδώ και πολλά χρόνια. Ο αριθμός των γεννήσεων και η γεννητικότητα, δηλαδή η συχνότητα των γεννήσεων, γνώρισε στην χώρα μας κατά τη μεταπολεμική περίοδο φθίνουσα πορεία. Η πορεία αυτή συνεχίστηκε με ολοένα αυξανόμενο ρυθμό την τελευταία τριακονταετία μέχρι το έτος 1996, κατά το οποίο για πρώτη φορά οι θάνατοι ξεπερνούσαν τις γεννήσεις και αντί για φυσική αύξηση, είχαμε μείωση του πληθυσμού της χώρας κατά 22 άτομα. Το έτος 1998 η κατάσταση αισθητά χειροτέρευσε αφού οι γεννήσεις υπολείπονταν των θανάτων κατά 1774 άτομα.
    Πολλά τα αίτια που οδήγησαν την χώρα μας σε μια υπογεννητικότητα η οποία αν συνεχιστεί στις επόμενες δεκαετίες θα δημιουργηθεί σοβαρότατο πρόβλημα διαιωνίσεως της ελληνικής φυλής και του Ελληνικού Εθνους. Από τη δεκαετία του '60 και εντεύθεν κατά την οποία η ελληνίδα γυναίκα βγήκε από το σπίτι και εργάζεται, σπουδάζει και γενικά καταλαμβάνει την αυτή κοινωνική θέση με αυτή του ανδρός και χειραφετείται υπέρ του δέοντος σε πολλές περιπτώσεις, μεταθέτει την γονιμότητα με συνέπεια αλυσιδωτές μεταβολές σε σχέση με την δημογραφική εξέλιξη και σύνθεση του ελληνικού πληθυσμού. Βασική προϋπόθεση για την χώρα μας αποκτήσεως παιδιών είναι η τέλεση γάμου. Παρατηρείται, όμως, συνεχής μείωση των ατόμων που τελούν γάμο σήμερα εξαιτίας της ανεργίας, της ανασφάλειας και της έλλειψης οικονομικών ή μη επαρκών πόρων για τη δημιουργία οικογένειας και νοικοκυριού. Το διαζύγιο, επίσης, αποτελεί ιδιαίτερης σημασίας βιοψυχοκοινωνικό πρόβλημα αφού με την διάλυση των οικογενειών και τις δυσμενείς επιπτώσεις του συμβάλλει και αυτό σαν μια εκ των αιτιών της υπογεννητικότητας. Η σημερινή αφόρητη μοναξιά του σύγχρονου ανθρώπου, ο άκρατος φεμινισμός, το δύσκολο επαγγελματικό περιβάλλον της σημερινής γυναίκας, οι νέες περί γάμου και οικογενείας αντιλήψεις και περί των σχέσεων ανδρός και γυναικός έφεραν στην κρίση τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας και οδήγησαν στην υπογεννητικότητα, η οποία απειλεί άμεσα σήμερα την ελληνική κοινωνία. Καιρός είναι να αφυπνιστεί η Πολιτεία και να λάβει σειρά μέτρων, τα οποία θα εξαλείψουν τον κίνδυνο αφανισμού του Ελληνικού Εθνους. Πρέπει άμεσα να ληφθούν μέτρα στο θέμα του γάμου, των διαζυγίων και της ανατροφής των παιδιών.
    Στην Ελλάδα ο θεσμός της οικογένειας είναι πολύ ισχυρός. Τα τελευταία όμως είκοσι-τριάντα χρόνια βλέπουμε να αναπτύσσεται μια νέα μορφή οικογένειας, η οποία προέκυψε από τις νέες επιβληθείσες αντιλήψεις περί γάμου. Το μοντέλο της πολύτεκνης οικογένειας σιγά-σιγά εκλείπει από την ελληνική κοινωνία. Το κράτος μέχρι σήμερα παρακολουθεί αδιάφορα το μέγα αυτό πρόβλημα και ενώ μπορεί δεν προβαίνει στην λήψη των αναγκαιούντων μέτρων για την εξάλειψη του προβλήματος. Η επιδείνωση των δημογραφικών δεικτών δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην χώρα μας. Το μέλλον της Ελλάδος προβλέπεται δυσοίωνο και ερεβώδες, από δημογραφική άποψη. Σε συσχετισμό με την αθρόα και άνευ ουσιαστικού ελέγχου είσοδο των πάσης φύσεως λαθρομεταναστών, οι οποίοι είναι αδύνατο φύσει και θέσει σήμερα να αφομοιωθούν, από την περιρρέουσα ελληνική κοινωνία, την οποία έχουν απογυμνώσει εντέχνως, οι κυβερνώντες την χώρα τα τελευταία τριάντα χρόνια, από κάθε ηθικό έρεισμα και πολιτιστικά ήθη και έθιμα. Θα έλθει καιρός που οι Ελληνες θα αποτελούν μειοψηφία στην χώρα τους και θα εξουσιάζονται από τις σημερινές "υπό κατασκευήν" μειονότητες.
 

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Μηνύματα
1.009
Like
0
Πόντοι
16
περα  απο  τη  πλακα  με  το  φεμινισμο-μεταφεμινισμο! και το κοινωνικο του πραγματος! τις  σχεσεις των δυο φυλλων κ.τ.λ (γουστο τους και καπελο τους, σε οσους και οσες δεν θελουν να κανουν οικογενεια-παιδια, μπορει και αυτο να αλλαξει στο μελλον και να δουμε αρκετες μονογονοεικες οικογενειες, οπως συμβαινει σε σκανδιναυικες χωρες)  ειμαστε  δυστηχως  σα  χωρα πολυ  ατυχοι :headbang: ειμαστε μια μικρη χωρα, διπλα  στη μεση ανατολη!!!  προφανως ολοι, και πολυ περισσοτερο οι πολιτικοι μας :jerking: δεν  εχουν  καταλαβει οτι με την υπογεννητικοτητα!!!!!! κινδυνευει η χωρα η ιδια (πιο πολυ θεωρητικο αυτο, λογω του οτι ευτηχως ειμαστε στην ευρωπαικη ενωση) αλλα κυριως η κοινωνικη συνοχη μας ως λαος!!! (ξερω ακουγετε εθνικοπατριωτικο) αλλα  δεν ειναι  ετσι!  γαλλοι και γερμανοι( οι επικεφαλεις της ευρωπης) δεν νομιζω να ειναι μαλακες, που δεν θελουν τη τουρκια στην ευρωπη! καλως η κακως η ευρωπη ειναι χριστιανικη, και αυτο δεν αναφερετε τοσο σε θεμα "πιστης" οσο σε πολιτισμο και κυριως τροπο ζωης! (σαρια-θεση της γυναικας στο ισλαμ)! ας  ελπισουμε  οτι  θα  υπαρξει μια οργανωμενη πολιτικη στο θεμα της (λαθρο) μεταναστευσης, (να μη μπουκαρουν αλλοι) και κυριως να δωθουν κινητρα απο την ελληνκη πολιτεια (χα,χα ανεκδοτο) για να κανουν οι ελληνες και οι ελληνιδες παιδια :knockinb: επιδοματα, ευνοικα δανεια, κ.τ.λ  (αυτο με τον 1 χρονο αδεια τοκετου! ο καραμανλης το κανε? μπραβο στο χοντουλη) αντε να δουμε και το γιωργακη!  γαματε :knockinb: :knockinb: :knockinb:  λοιπον!  καντε παιδια, γιατι σε λιγο  θα γινουμε μεση ανατολη!!!  σας βλεπω ελληνιδες με τη μαντιλα και τη μπουρκα σε λιγο!!!  καλα να παθετε γιατι δε θελετε να μοχθησετε και να κανετε οικογενεια με τον ελληνα των 1000+ ευρω!  εσεις εχετε γεννηθει για "μεγαλη ζωη" :bigdick:
 

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Μηνύματα
1.675
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
με δυο λογια μας πηρε ο Διαολος
 

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Μηνύματα
1.675
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
για να τελειωνουμε με τους φιλολογους του σαιτ. ΑΝτε γεια σας παω να ριξω εναν .
 
OP
OP
rigormortis

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
10.645
Κριτικές
429
Like
5.091
Πόντοι
20.605

Στο 9:00 ο Ααρον Ρουσο αναφερεται στο θεμα του φεμινισμου
ενα θεμα που με απασχολει και προσωπικα λογω των παρα φυση παρενεργειων του.


μια ιδεολογια προιον καπιταλιστικου συστηματος που δημιουργει μια πραγματικοτητα
και διαμορφωνει αφενος την σεξουαλικη ηθικη οπως την ξερουμε σημερα μ'αυτο το ηλιθιο φαινομενο
"σχεσης" που ολοι ξερουμε ( να παμε village με την κοπελα μου , να την παρω τηλεφωνο απο το ipad με την cosmote συνδεση μου να δω αν κοιμηθηκε καλα κτλ κτλ) πτοαγγελο για εναν τυπο οικογενειας κομμενο και ραμμενο στα μετρα του συστηματος στον αντιποδα της πυρηνικης οικογενειας

και αφετερου την σεξουαλικη ανηθικοτητα που ειναι η καθε ειδους ελευθεριοτητα

 
 

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Μηνύματα
1.896
Like
5.662
Πόντοι
1.056
Μια χαρα τα λεει η κοπελα στο σχετικο βιντεο το οποιο εγινε viral!


Βαλτε το σε καθε site, σε καθε forum, σε καθε social media μπας και τους κανει λιγο καλο..
Χαρη στον φεμινισμο καταστρεφονται οι σχεσεις και ιδιαιτερα οι γυναικες χωρις να το καταλαβαινουν..

Παμε για ενα καλυτερο μελλον..
 

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Μηνύματα
666
Κριτικές
12
Like
1.246
Πόντοι
376
Μια χαρα τα λεει η κοπελα στο σχετικο βιντεο το οποιο εγινε viral!


Βαλτε το σε καθε site, σε καθε forum, σε καθε social media μπας και τους κανει λιγο καλο..
Χαρη στον φεμινισμο καταστρεφονται οι σχεσεις και ιδιαιτερα οι γυναικες χωρις να το καταλαβαινουν..

Παμε για ενα καλυτερο μελλον..
Ακριβώς επειδή είναι μόδα μερικών που για δικά τους συμφέροντα καταστρέφουν τις ανθρώπινες σχέσεις .
Με την κάθε παλαβομάρα που νομίζει ότι έχει το πάνω χέρι και κυρίος στο θέμα των παιδιών μεγάλα ποσοστά αντρών έχουν καταστραφεί
 

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
4.434
Κριτικές
8
Like
11.282
Πόντοι
3.786
δεν ξέρω αν αυτό είναι το κίνητρο ,για πολλά χρόνια δούλευαν γυναίκες και δεν υπήρχε φεμινισμός. Πιο πολύ με ενδιαφέρει αυτό που λέει παρακάτω η κοπέλα: Για ποια ανισότητα στα δικαιώματα μιλάμε;
Εκεί ακριβώς είναι η απάτη και εκεί είναι το επιχείρημα που μπορεί να κάνει μία φεμινίστρια να κόψει φλέβα.
Θα περίμενε κανείς το φεμινιστικό κίνημα να επιτίθεται στις αραβικές χώρες που η γυναίκα είναι πιο κάτω και από σκύλο. Και όμως όλα αυτά τα ζητήματα όπως κλειτοριδοεκτομή στην Αφρική, πατριαρχία στο Ιράν και στη Μέση Ανατολή ούτε που τις ενδιαφέρουν. Με ελάχιστες εξαιρέσεις κυριαρχεί η άποψη "ε αυτοί οι άνθρωποι ξέρεις τώρα, έτσι έχουν μάθει, δε μπορούμε εύκολα να τους αλλάξουμε".
Για ποιο φεμινισμό μιλάμε όταν ο Πακιστανός σκότωσε τη Νικολέτα και δεν υπήρξαν αντιδράσεις; Και σε τόσες άλλες περιπτώσεις.

Ας δούμε τώρα με τι ασχολούνται οι φεμινίστριες:

- Γιατί ο Τσάνινγκ Τέιτουμ παίρνει πιο πολλά από τη Τζένιφερ Λόρενς;
- Γιατί δεν ψηφίσατε Χίλαρυ και ψηφίσατε Τραμπ;
- Γιατί οι ανύπαντρες μητέρες δεν παίρνουν πιο πολλά επιδόματα;
- Γιατί δε βλέπουμε περισσότερες CEO γυναίκες αλλά μας πρήζετε να γίνουμε μανάδες;

Δηλαδή λεφτά, αξιώματα, διακρίσεις, λεφτά ,λεφτά ,λεφτά. Θα διαμαρτυρηθούν και αν ένας άντρας σκοτώσει από ζήλεια τη γυναίκα του, εκτός βέβαια αν είναι τίποτα Ρομά έτσι κορίτσια;

Αυτή είναι η απάτη του φεμινισμού. Ότι τον αθέμιτο ανταγωνισμό στα επαγγελματικά (να υπάρχει υποχρεωτικά ελάχιστο ποσοστό από γυναίκες εργαζόμενες) τον βαφτίσανε αγώνα για ισότητα και άσε τις Σομαλές να βγαίνουν στο κλαρί από 10 χρονών.
 

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Μηνύματα
3.013
Like
25.955
Πόντοι
4.656
Τόσο απλά
 

Συνημμένα

  • Feminismiscancer-MiloYiannopoulos_1660836794924.mp4
    183,1 KB · Εμφανίσεις: 0

It's All Good Man

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Μηνύματα
495
Like
735
Πόντοι
81
Μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων 30 ετών και άνω σε 6 περιφέρειες, με έμφαση στις γυναίκες και επιδότηση έως 8.397 €


Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα 12μηνης διάρκειας επιχορηγεί την πρόσληψη 5.000 ανέργων στις Περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδας, Ιονίων Νήσων, Πελοποννήσου, Βόρειου Αιγαίου και Κρήτης και τα ποσά της επιχορήγησης μισθού και ασφαλιστικών εισφορών έχουν ως εξής:

  • 466,5 € μηνιαία (5.598 € ετήσια) για ανέργους ηλικίας 30-49 ετών
  • 559,8 € μηνιαία (6.717,6 € ετήσια) για ανέργους ηλικίας 50 ετών και άνω
  • 606,45 € μηνιαία (7.277,4 € ετήσια) για μακροχρόνια ανέργους 30 ετών και άνω
  • 653,1 € μηνιαία (7.837,2 €) ετήσια για μακροχρόνια ανέργους 50 ετών και άνω
  • 699,75 € μηνιαία (8.397 € ετήσια) για άνεργες γυναίκες 30 ετών και άνω
 

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Μηνύματα
12.222
Like
15.848
Πόντοι
3.656

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom