Νέα

FBI Night Club

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
483
Πόντοι
26

στριπακιας13

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
20
Like
2.764
Πόντοι
1.191
Μα καλά, αυτό δεν συμβαίνει παντού;
Όχι σε όλα. Σε β' διαλογής στριπ όπως λετζεντ, λιντο,toys οι τοπ περνάνε. Στο fbi πολύ σνομπ το παίζουν. Μόνο κάτι ναυάγια περνάνε.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.618
Πόντοι
456
Όχι σε όλα. Σε β' διαλογής στριπ όπως λετζεντ, λιντο,toys οι τοπ περνάνε. Στο fbi πολύ σνομπ το παίζουν. Μόνο κάτι ναυάγια περνάνε.
Σε περίπτωση που δεν έχουν να κάνουν τίποτα καλύτερο περνάνε ή απλά για να βολιδοσκοπησουν. Αν περιμένουν όμως πελάτες που τα ακουμπάνε δεν χάνουν τον χρόνο τους με διάφορα. Στα καλά στριπ από την άλλη πλευρά τα πράγματα είναι όντως αυστηρά οριοθετημένα. Αν ζητήσεις μπουκάλι όμως και έχουν τις πλάτες τους γυρισμένες στο bar και δεν μπορούν να σε δουν, τότε θα δεις ότι είτε η υπεύθυνη θα τους κάνει ένα νεύμα, είτε κάποια στρίπερ θα πει στην φίλη της "κοίτα εκεί" και αμέσως η άλλη θα τρέξει. Αυτό ειδικά σε μικρά και ποιοτικά στριπ όπως το Caissa δουλεύει πολύ άμεσα. Έτσι γίνεται η δουλειά ακριβώς.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.504
Πόντοι
4.420
ισχυει οτι μονο τα ναυαγια περνανε. Η γνωστη τουρκαλα, αντε μια το πολυ λατινα, μμ.. αυτα, νομιζω..

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.618
Πόντοι
456
ισχυει οτι μονο τα ναυαγια περνανε. Η γνωστη τουρκαλα, αντε μια το πολυ λατινα, μμ.. αυτα, νομιζω..
Αν είναι στην ίδια σειρά με το Alcatraz και το Caissa όπως λένε, τότε πιθανά δουλεύει με τον ίδιο τρόπο. Τα μαγαζιά τύπου Queens είναι διαφορετικά κάπως από αυτά γιατί βασίζονται πολύ στην ποσότητα, στους νεαρούς πελάτες του εικοσάρικου. Επίσης μετά από τόσα χρόνια έχω την αίσθηση ότι η αίθουσα του καθενός strip είναι χωρισμένη σε ζώνες. Τα τραπέζια όσων παίρνουν μπουκάλι συνήθως σε κάποια είναι πίσω, για μεγαλύτερη ίσως διακριτικότητα, καλύτερη θέα ή δεν ξέρω για ποιόν άλλο λόγο. Στο Kinky που εδώ και χρόνια δεν υπάρχουν τραπέζια, όσοι ξοδεύουν λιγότερα κάθονται πίσω στο bar, οι υπόλοιποι στους καναπέδες ή κάπου αλλού. Προφανώς η χαζή και απλοϊκή και παλιά όσο τα στριπ εξήγηση μετράει, ότι δηλαδή τα ναυάγια στο FBI πηγαίνουν για κανέναν χορό, οι άλλες οι πιο εμφανίσιμες περιμένουν να σκάσει μύτη στην πόρτα κάποιος που θα ξοδέψει. Το στριπ δεν είναι call girl για να την βγάλει κάποιος με 200 ευρώ. Θέλει τουλάχιστον τα διπλά, αλλά με την μπατιροσύνη που έχει πέσει στην Ελλάδα τους λίγους χορηγούς περιμένουνε κι αυτές για να βγάλουν μεροκάματο. Βέβαια και πολλοί ματσωμένοι ενίοτε το μαζεύουν το χέρι τους, εκτός και αν είναι διαζευγμένοι ή μελαγχολικοί οπότε τους μαδάνε σαν κοτόπουλα όταν τους βρουν εύχερους, βάλε και τους μοναχικούς χωρίς σχέση αγαπούληδες που θέλουν να κουβεντιάσουν, να πιουν μαζί και να πάνε με μια γυναίκα για να ''σπάσουν'' λίγο τη μοναξιά τους, πρόσθεσε και τους νεαρούς, θορυβώδεις, καγκουραίους του εικοσάρικου στην εξίσωση και έχεις έτσι μια αρκετά συνεκτική εικόνα των αιώνιων πελατών των strip.

Τελευταία τροποποίηση:

hiseus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Κριτικές
3
Like
1.053
Πόντοι
366
Έχει πάει κανείς πρόσφατα; Αυτή η Ξένια η Ουκρανή, τι πλάσμα είναι! Οριακά μου θύμισε την Alexis crystal, με λίγο χειρότερο σώμα. Ήρθε εκεί που καθόμουν όπως και 2-3 άλλες καλές γκόμενες.

Πήρα χορό των 10 ευρώ με μια Σονια μιλφαρα. Έκατσε αρκετό χρόνο. Το τίμησε.

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
483
Πόντοι
26
Έχει πάει κανείς πρόσφατα; Αυτή η Ξένια η Ουκρανή, τι πλάσμα είναι! Οριακά μου θύμισε την Alexis crystal, με λίγο χειρότερο σώμα. Ήρθε εκεί που καθόμουν όπως και 2-3 άλλες καλές γκόμενες.

Πήρα χορό των 10 ευρώ με μια Σονια μιλφαρα. Έκατσε αρκετό χρόνο. Το τίμησε.
Φίλε αυτή η ξένια είναι μια πιτσιρικά ψηλή μελαχρονοκαστανη από Ουκρανία(καινούριο σαν ρόστερ) που πάει πακέτο με μια πετιτ ουκρανιδα?

hiseus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Κριτικές
3
Like
1.053
Πόντοι
366
Φίλε αυτή η ξένια είναι μια πιτσιρικά ψηλή μελαχρονοκαστανη από Ουκρανία(καινούριο σαν ρόστερ) που πάει πακέτο με μια πετιτ ουκρανιδα?
Μάλλον την ίδια λες, ναι. Μόνη της ήταν όταν πήγα. Μίλαγε με την μπαργουμαν.
Τρελό μουνι, Ε;

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
483
Πόντοι
26
Μάλλον την ίδια λες, ναι. Μόνη της ήταν όταν πήγα. Μίλαγε με την μπαργουμαν.
Τρελό μουνι, Ε;
Αν λέμε την ίδια είναι πολύ ωραία γκόμενα ναι!
Καινούρια δεν είναι αυτή?
Ποια μέρα την είδες θυμάσαι?

hiseus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Κριτικές
3
Like
1.053
Πόντοι
366
Αν λέμε την ίδια είναι πολύ ωραία γκόμενα ναι!
Καινούρια δεν είναι αυτή?
Ποια μέρα την είδες θυμάσαι?
Την Κυριακή το βράδυ πήγα. Ε λογικές αυτές κάθε μέρα δουλεύουν. Πήγαινα για το κωλομπαρο απέναντι, αλλά ήταν κλειστά. 4:30 το βραδυ

Τελευταία τροποποίηση:

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
483
Πόντοι
26
Την Κυριακή το βράδυ πήγα. Ε λογικές αυτές κάθε μέρα δουλεύουν. Πήγαινα για το κωλονπαρο απέναντι, αλλά ήταν κλειστά. 4:30 το βραδυ
Εγώ πάντως όταν είχα πάει το περασμένο σαβαττο δεν την πέτυχα.
Την πήρες για χορό?
Γιατί εμένα μου είπε κατευθείαν για πριβέ (δεν κάνει απλούς χορούς)και αν θέλω χαχα.
Την έχει δει ντίβα

hiseus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Κριτικές
3
Like
1.053
Πόντοι
366
Εγώ πάντως όταν είχα πάει το περασμένο σαβαττο δεν την πέτυχα.
Την πήρες για χορό?
Γιατί εμένα μου είπε κατευθείαν για πριβέ (δεν κάνει απλούς χορούς)και αν θέλω χαχα.
Την έχει δει ντίβα
Ακριβή γκόμενα. Ή διπλο ποτό μιας και το απλό είναι για λίγο χρόνο. Όταν της είπα για συνάντηση έξω, μου είπε ότι αν δεν αφήσεις λεφτά εδώ, πως έχεις το δικαίωμα για κάτι παραπάνω;

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
483
Πόντοι
26
Ακριβή γκόμενα. Ή διπλο ποτό μιας και το απλό είναι για λίγο χρόνο. Όταν της είπα για συνάντηση έξω, μου είπε ότι αν δεν αφήσεις λεφτά εδώ, πως έχεις το δικαίωμα για κάτι παραπάνω;
Άρα και σε εσένα ζήτησε κατευθείαν για πριβέ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom