baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.832
- Πόντοι
- 7.265
σκασε και θα χασουμε τις βυζαρες.τσομπανη εισαι φανατικος της φαρμας?
εχει προβατακια και αλλα ζα...
![]()
σκασε και θα χασουμε τις βυζαρες.τσομπανη εισαι φανατικος της φαρμας?
![]()
ξεκωλιάρη αντρα εδω εισαι ? θα σε γαμησωti βλεπεις ρε βαρουλη

Ενταξει,την ψιλοβαρεθηκα την Κυριακη,εχει και τον πυρφορο γιδοβοσκο ολη την ωρα γυρω της,η Παναγιωταρου εδωσε εναν τονο φρεσκαδας,τωρα αρχιδια,εμεινε το χομπιτ που το γουσταρει ο κοντοπουτανος!Μέρα εθνικού πένθους. Κρίμα. Έφυγε το τούμπανο ρε πούστη. Τουλάχιστον μας έμεινε η Κυριακή.
Τυπε έχουμε καταλάβει πως βγάζουν λεφτά και ζουν ... Γιατί ούτε σκούπισμα δεν ξέρουν να κάνουν..
Εννοείται τυπε .Τυπε έχουμε καταλάβει πως βγάζουν λεφτά και ζουν ... Γιατί ούτε σκούπισμα δεν ξέρουν να κάνουν..

Που είσαι γαμω το σπιτάκι σου ;εγώ εδω χαλαρά μπήκα να κράξω λίγο τον Αντισθένηξεκωλιάρη αντρα εδω εισαι ? θα σε γαμησω![]()
Δεν το έχω δει καθόλου φίλε για πέταμα τελείως η παραγωγήτσομπανη εισαι φανατικος της φαρμας?
![]()
σε ισοπεδωσε ο αντισθενης..Που είσαι γαμω το σπιτάκι σου ;εγώ εδω χαλαρά μπήκα να κράξω λίγο τον Αντισθένη

σε ισοπεδωσε ο αντισθενης..
σε διεσυρε....
σε διελυσε....
σε ξεφτυλισε...
σε ατιμωσε....
σε στιγματισε....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το αλλο?το εκοψες?Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
mou eklase Eva arxidi
τσακω γαμιολα σπερμα και αιμαΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
mou eklase Eva arxidi

Κόλλαγε η εφαρμογή χτες και το παράτησαρε κοιμοσουν απο χθες τα περιμεναμε.![]()
![]()
![]()
δεν πειραζει εδωσε στον τακη αλλες 12 ωρες ζωης και τωρα μολις τα δει θα αποδημισει.Κόλλαγε η εφαρμογή χτες και το παράτησα

Κάνεις παρατήρηση στον άνθρωπο αντί να πείς ευχαριστώ, ηλεκτρολόγε της δεκάραςρε κοιμοσουν απο χθες τα περιμεναμε.![]()
![]()
![]()