You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φαινόμενο.....Μέσι!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 138
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Πρόκειται για φαινόμενο ο μικρός. Φοβερός μπαλαδόρος. Αν και όταν ωριμάσει, τότε είναι δυνατό να ξεπεράσει ακόμη και το Μαραντόνα.
Παπάρια παίχτης είναι.Χαφ που παίζει με κάτω το κεφάλι,είναι για τα μπάζα.Αν δε βλέπει χώρο...Σαν ιχνηλάτης που ψάχνει το λαγό.Και που έκανε τα κόλπα του;Στη χετάφε...Φέξε μου και γλύστρησα...Και μην ξεχνάτε ότι κάποτε και ο Ρικέλμε ήταν διάδοχος του Μαραντόνα,και ο Σαβιόλα...
Παπάρια παίχτης είναι.Χαφ που παίζει με κάτω το κεφάλι,είναι για τα μπάζα.Αν δε βλέπει χώρο...Σαν ιχνηλάτης που ψάχνει το λαγό.Και που έκανε τα κόλπα του;Στη χετάφε...Φέξε μου και γλύστρησα...Και μην ξεχνάτε ότι κάποτε και ο Ρικέλμε ήταν διάδοχος του Μαραντόνα,και ο Σαβιόλα...
Το αφήνω ασχολίαστο.........
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Δεν παίζει πλέον το βιντεάκι... Λόγω copyright... Ξεφτίλα για το Ιντερνετ...
Αλλά ψάχνοντας να το βρω "μασκαρεμένο", βρήκα έναν άλλο παίχτη των καταλανών. Δείτε το. Αξίζει τον κόπο...
Αλλά ψάχνοντας να το βρω "μασκαρεμένο", βρήκα έναν άλλο παίχτη των καταλανών. Δείτε το. Αξίζει τον κόπο...
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 16
- Πόντοι
- 2.007
Και στα τυφλα τον βρισκει το δρομο μια χαρα.
Παιζει εδω :
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
^Thnx mate.
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 18
- Πόντοι
- 66
Ας μην απαξιώνουμε τα πάντα...παιχταράς είναι ο μικρός, αλλά όλους τους Αργεντίνους, σαβιόλα, Γκαγιάρδο, Ρικέλμε κλπ, τους τρώει η ... διαδοχή του Ντιέγκο...Απαγορεύεται δηλαδή να είναι απλά ο ... Μέσι, ένας παιχταράς με τη δική του εξέλιξη και προσωπικότητα, έστω και χειρότερος του Μαραντόνα;
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Ας μην απαξιώνουμε τα πάντα...παιχταράς είναι ο μικρός, αλλά όλους τους Αργεντίνους, σαβιόλα, Γκαγιάρδο, Ρικέλμε κλπ, τους τρώει η ... διαδοχή του Ντιέγκο...Απαγορεύεται δηλαδή να είναι απλά ο ... Μέσι, ένας παιχταράς με τη δική του εξέλιξη και προσωπικότητα, έστω και χειρότερος του Μαραντόνα;
Το έχουν οι Αμερικάνοι...
Οι Αργεντίνοι έχουν τον Πίμπε Ντ'Όρο και ποιος θα τον διαδεχθεί
Οι Βραζιλιάνοι(και εγώ) ψάχνουν να βρουν τον νέο Senna
Οι Αμερικάνοι βαφτίζουν το κάθε νεούδι Baby Mike
Εμείς αναρωτιόμαστε αν η Μελέντη είναι η νέα Μενεγάκη...
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
:-) Πολύ καλός παίκτης αλλά Μαραντόνα δεν είναι.
παιχτουρα ο μεσι αλλα μαραντονα δεν γινεται και καλυτερα στο κατω κατω της γραφης που δεν γινεται και για τον ιδιο αλλα και για εμας
για τον ιδιο γιατι δεν πρεπει να παιζει και να ζει με το αγχος και την σκια του ντιεγκο
και για εμας για να συνεχισουμε να ψα;χνουμε τον επομενο ντιεγκο!!!
παντως ο ντιεγκο ηταν ολο το πακετο του παιχτη και της προσωπικοτητας που τον εκανε οτι ειναι , δηλαδη μοναδικος
για τον ιδιο γιατι δεν πρεπει να παιζει και να ζει με το αγχος και την σκια του ντιεγκο
και για εμας για να συνεχισουμε να ψα;χνουμε τον επομενο ντιεγκο!!!
παντως ο ντιεγκο ηταν ολο το πακετο του παιχτη και της προσωπικοτητας που τον εκανε οτι ειναι , δηλαδη μοναδικος
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Μήπως είδε κανείς το γκολ του Μέσι χτες το βράδυ????? :o :o :o :o
ειναι η ταχυτητα του μικρου διασκελισμου του,το πως κρυβει την μπαλλα και το πως περναει σαν σταματημενους τους αντιπαλους του...και φυσικα το πως τελειωνει την φαση......το οτι κοιταει κατω το κανει γιατι εχει απο πριν αποφασισει να το τελειωσει μονος του.....μην λεμε οτι θελουμε!ο ανθρωπος ειναι μεγαλη παικτουρα,αυτη τη στιγμη ο κορυφαιος μπαλαδορος στον πλανητη!
οχι και κορυφαιος μπαλαδωρος στον πλανητη,
υπαρχουν ο κακα ο κριστιανο ροναλντο ο ροναλντινιο ο τοττι και ισως και κανας αλλος που μου ξεφευγει
θελει δουλεια και διαρκεια ακομα για να συγκριθει με αυτους πρωτα , ωστε να περασουμε μετα στα ιερα τερατα που ειναι πιο ψηλα!
υπαρχουν ο κακα ο κριστιανο ροναλντο ο ροναλντινιο ο τοττι και ισως και κανας αλλος που μου ξεφευγει
θελει δουλεια και διαρκεια ακομα για να συγκριθει με αυτους πρωτα , ωστε να περασουμε μετα στα ιερα τερατα που ειναι πιο ψηλα!
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ο κριστιανο ροναλντο
Κριστιάνο... Τέλος.
Από 17 χρονών που τον παρακολουθώ το είχα πει. Εγώ δεν έχω ξαναδεί τέτοιον παίχτη.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
για τον κακα και τον ρονι συμφωνω.....αλλα μην μου συγκρινεις τις ικανοτητες του μεσι με αυτες του κριστιανο και ειδικα του τοττι...δεν λεω καλοι ποδοσφαιριστες αλλα οχι στην σφαιρα των ικανοτητων του μεσι!ο κριστιανο ειναι πολυ εντυπωσιακος αλλα οταν φτανει στο να σκοραρει χυνει απεξω πολλες φορες.....μονο φετος βελτιωθηκε αρκετα αλλα και παλι το γκολ δεν ειναι στο αιμα του...σε αντιθεση με τον κοντο αργεντινο ο οποιος χυνει και στα διχτυα σχεδον παντα και με πολλυς τροπους!
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
σε αντιθεση με τον κοντο αργεντινο ο οποιος χυνει και στα διχτυα σχεδον παντα και με πολλυς τροπους!
Λάθος Βάσο! Έχω την εντύπωση ότι και αυτός φέτος άρχισε να τα μπουμπουνάει...
Κριστιάνο ψηφίζω εγώ, είναι και ευρω-πέος. Ο καθείς με τα γούστά του.
Επισκέπτης
για τον κακα και τον ρονι συμφωνω.....αλλα μην μου συγκρινεις τις ικανοτητες του μεσι με αυτες του κριστιανο και ειδικα του τοττι...δεν λεω καλοι ποδοσφαιριστες αλλα οχι στην σφαιρα των ικανοτητων του μεσι!ο κριστιανο ειναι πολυ εντυπωσιακος αλλα οταν φτανει στο να σκοραρει χυνει απεξω πολλες φορες.....μονο φετος βελτιωθηκε αρκετα αλλα και παλι το γκολ δεν ειναι στο αιμα του...σε αντιθεση με τον κοντο αργεντινο ο οποιος χυνει και στα διχτυα σχεδον παντα και με πολλυς τροπους!
ρε αδερφε....22 γκολ εχει φετος....τι αλλο θελεις απο παιχτη που δν ειναι σεντερ φορ ???
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις