HighVibesOnlyXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2026
- Like
- 308
- Πόντοι
- 21
Έχει γίνει καταδρομικό..Μουνι πολυτελείας λέμε, να το σκίζεις όλη μέρα και όλη νύχτα
Έχει γίνει καταδρομικό..Μουνι πολυτελείας λέμε, να το σκίζεις όλη μέρα και όλη νύχτα
Την έχω εξυπηρετήσει στο μαγαζί που δούλευα , αρρώστησα με τις απίστευτες ποδαρες τηςΈχει γίνει καταδρομικό..Μουνι πολυτελείας λέμε, να το σκίζεις όλη μέρα και όλη νύχτα
Και εγώ παλιότερα που δούλευα στα νότια, ερχόταν στο κατάστημα που εργαζομουν και ήταν πάντα μουναροςΤην έχω εξυπηρετήσει στο μαγαζί που δούλευα , αρρώστησα με τις απίστευτες ποδαρες της
Πωωωω αυτό το κοντινό στις πεδιλάρες θανατος αααααχΧυστε ελεύθερα

Κλείνω ινσταΧυνννννν
Έκλαψα...Κλείνω ινστα
bou
Πουλάω τηλεόραση
Και πάω για ασκητική ζωή
Αυτό δεν υποφέρετε πλέον
ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΏΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΏΏΩΩΏΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!¡!!!!!!!!!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????!!!!!!!!!!!!!!!