sentinel21
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2025
- Like
- 7.508
- Πόντοι
- 1.056
Δεν ανοίγει το βίντεο.Φημολογείται οτι είναι η πρώτη τηλεοπτική τξς εμφάνιση
Σε μένα ανοίγειΔεν ανοίγει το βίντεο.
Ειναι το φορματ που εχει το βιντεο, δεν παιζει σε ολους, ουτε σε εμενα παιζει και απλα το κατεβασα και το ετρεξα με τον VLC player στον υπολογιστη, εδω ειναι ενα σκριν!Δεν ανοίγει το βίντεο.
Η μαύρη καλσονάρα δίνει άλλη αρχοντιά, γοητεία και prestige στο γυναικείο πόδι! Η Φαίη Σκορδά, το υποστηρίζει και με το παραπάνω, αυτό! Σημαντική λεπτομέρεια, που κάνει τη διαφορά: Φορά μαύρο καλσόν με ραφή από πίσω, που είναι η επιτομή της κομψότητας και της καύλας!
Φωτιά στα κόκκινα! Κομψότατη και σέξι! Εξίσου "καυτή" και με το κόκκινο καλσόν!
Ουάου! Τι λες τώρα; Εξαιρετική εμφάνιση...Ποδάρες, καλσονάρα και γοβάρες!

Δεν φαντάζεσαι, πόσο θέλω να έρθει αυτή η στιγμή! Υπάρχει μία, ας πούμε, "αναβίωση" του κολάν στις με΄ρες μας, αλλά ο τρόπος που το φορούν οι γυναίκες αλλά και οι κοπέλες, είναι άθλιος...Έχω δει να φοριέται το εν λόγω ένδυμα με (άσπρη κάλτσα!) από έξω από το κολάν και ίσιο αθλητικό παπούτσι! Τουλάχιστον, στα χρόνια που ήμουν πιο νέος και "έτρεχα" τα φοιτητικά μου χρόνια, οι γυναίκες τότε το φορούσαν με καλσόν και ψηλοτάκουνη γόβα! Θεϊκά κομψό και σέξι!!! Συνδυαζόταν με απογευματινές αλλά και πιο βραδινές εμφανίσεις! Δυστυχώς, για την ώρα, απέχουμε πολύ από εκείνη τη "χρυσή" εποχή, για μένα...Τα κολάν νόμιζα ότι έφυγαν μαζί με την δεκαετία του '90.Θα δούμε καμμία στυλιστική αναβίωση στους δρόμους το επόμενο διάστημα;
Ούτε και σ' εμένα μου "άνοιξε"...Σε μένα ανοίγει
Οι υπόλοιποι;
Βεβαίως, όταν ανοίγει το στόμα της, φέρνει λίγο μεταξύ βλαχαδερού και επαρχιώτισσας... Γνώμη μου.Η μαύρη καλσονάρα δίνει άλλη αρχοντιά, γοητεία και prestige στο γυναικείο πόδι! Η Φαίη Σκορδά, το υποστηρίζει και με το παραπάνω, αυτό! Σημαντική λεπτομέρεια, που κάνει τη διαφορά: Φορά μαύρο καλσόν με ραφή από πίσω, που είναι η επιτομή της κομψότητας και της καύλας!
Συμφωνώ! Όλες αυτές του "συναφιού" των πρωϊνάδικων, στο ίδιο "καζάνι" βράζουν!Βεβαίως, όταν ανοίγει το στόμα της, φέρνει λίγο μεταξύ βλαχαδερού και επαρχιώτισσας... Γνώμη μου.
Μην ξεχνάς ότι α) η κινεζική πανούκλα β) η Συριζοκρατια γου) τα τραπ καγκουροσιχαματα και δου)οι λάθρο εχουν καταστρέψει την αισθητική του μέσου νεοέλληνα και της μέσης νεοέλληνιδας.Δεν φαντάζεσαι, πόσο θέλω να έρθει αυτή η στιγμή! Υπάρχει μία, ας πούμε, "αναβίωση" του κολάν στις με΄ρες μας, αλλά ο τρόπος που το φορούν οι γυναίκες αλλά και οι κοπέλες, είναι άθλιος...Έχω δει να φοριέται το εν λόγω ένδυμα με (άσπρη κάλτσα!) από έξω από το κολάν και ίσιο αθλητικό παπούτσι! Τουλάχιστον, στα χρόνια που ήμουν πιο νέος και "έτρεχα" τα φοιτητικά μου χρόνια, οι γυναίκες τότε το φορούσαν με καλσόν και ψηλοτάκουνη γόβα! Θεϊκά κομψό και σέξι!!! Συνδυαζόταν με απογευματινές αλλά και πιο βραδινές εμφανίσεις! Δυστυχώς, για την ώρα, απέχουμε πολύ από εκείνη τη "χρυσή" εποχή, για μένα...
Πόσο δίκιο έχεις...Αυτά τα 4 σημεία που ανέφερες, άφησαν σοβαρά κατάλοιπα στην ήδη κουρασμένη και παρηκμασμένη κοινωνία μας! Πραγματικά, εύχομαι να "γυρίσει ο τροχός" και να δούμε, καλύτερες με΄ρες όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τις γενιε΄ς που έρχονται! Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, αλλά και στους επόμενους...Μην ξεχνάς ότι α) η κινεζική πανούκλα β) η Συριζοκρατια γου) τα τραπ καγκουροσιχαματα και δου)οι λάθρο εχουν καταστρέψει την αισθητική του μέσου νεοέλληνα και της μέσης νεοέλληνιδας.
Τότε δεν υπήρχαν αυτές οι νάρκες στην αισθητική μας για αυτό εμείς που ζήσαμε σε πιο καθαρές μέρες αντιστεκόμαστε και οφείλουμε να αντιστεκόμαστε.