Νέα

Φαίη Σκορδά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vagos bestman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)

vraxoritis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
3.068
Πόντοι
446
Δεν ανοίγει το βίντεο.
Ειναι το φορματ που εχει το βιντεο, δεν παιζει σε ολους, ουτε σε εμενα παιζει και απλα το κατεβασα και το ετρεξα με τον VLC player στον υπολογιστη, εδω ειναι ενα σκριν!
Screenshot_17.png

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
46
Like
9.157
Πόντοι
9.195
Η μαύρη καλσονάρα δίνει άλλη αρχοντιά, γοητεία και prestige στο γυναικείο πόδι! Η Φαίη Σκορδά, το υποστηρίζει και με το παραπάνω, αυτό! Σημαντική λεπτομέρεια, που κάνει τη διαφορά: Φορά μαύρο καλσόν με ραφή από πίσω, που είναι η επιτομή της κομψότητας και της καύλας!

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
46
Like
9.157
Πόντοι
9.195
Τα κολάν νόμιζα ότι έφυγαν μαζί με την δεκαετία του '90.Θα δούμε καμμία στυλιστική αναβίωση στους δρόμους το επόμενο διάστημα;
Δεν φαντάζεσαι, πόσο θέλω να έρθει αυτή η στιγμή! Υπάρχει μία, ας πούμε, "αναβίωση" του κολάν στις με΄ρες μας, αλλά ο τρόπος που το φορούν οι γυναίκες αλλά και οι κοπέλες, είναι άθλιος...Έχω δει να φοριέται το εν λόγω ένδυμα με (άσπρη κάλτσα!) από έξω από το κολάν και ίσιο αθλητικό παπούτσι! Τουλάχιστον, στα χρόνια που ήμουν πιο νέος και "έτρεχα" τα φοιτητικά μου χρόνια, οι γυναίκες τότε το φορούσαν με καλσόν και ψηλοτάκουνη γόβα! Θεϊκά κομψό και σέξι!!! Συνδυαζόταν με απογευματινές αλλά και πιο βραδινές εμφανίσεις! Δυστυχώς, για την ώρα, απέχουμε πολύ από εκείνη τη "χρυσή" εποχή, για μένα...

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.630
Πόντοι
216
Η μαύρη καλσονάρα δίνει άλλη αρχοντιά, γοητεία και prestige στο γυναικείο πόδι! Η Φαίη Σκορδά, το υποστηρίζει και με το παραπάνω, αυτό! Σημαντική λεπτομέρεια, που κάνει τη διαφορά: Φορά μαύρο καλσόν με ραφή από πίσω, που είναι η επιτομή της κομψότητας και της καύλας!
Βεβαίως, όταν ανοίγει το στόμα της, φέρνει λίγο μεταξύ βλαχαδερού και επαρχιώτισσας... Γνώμη μου.

• Like
Αντιδράσεις: dorcel

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
46
Like
9.157
Πόντοι
9.195
Βεβαίως, όταν ανοίγει το στόμα της, φέρνει λίγο μεταξύ βλαχαδερού και επαρχιώτισσας... Γνώμη μου.
Συμφωνώ! Όλες αυτές του "συναφιού" των πρωϊνάδικων, στο ίδιο "καζάνι" βράζουν!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.115
Πόντοι
16.235
Δεν φαντάζεσαι, πόσο θέλω να έρθει αυτή η στιγμή! Υπάρχει μία, ας πούμε, "αναβίωση" του κολάν στις με΄ρες μας, αλλά ο τρόπος που το φορούν οι γυναίκες αλλά και οι κοπέλες, είναι άθλιος...Έχω δει να φοριέται το εν λόγω ένδυμα με (άσπρη κάλτσα!) από έξω από το κολάν και ίσιο αθλητικό παπούτσι! Τουλάχιστον, στα χρόνια που ήμουν πιο νέος και "έτρεχα" τα φοιτητικά μου χρόνια, οι γυναίκες τότε το φορούσαν με καλσόν και ψηλοτάκουνη γόβα! Θεϊκά κομψό και σέξι!!! Συνδυαζόταν με απογευματινές αλλά και πιο βραδινές εμφανίσεις! Δυστυχώς, για την ώρα, απέχουμε πολύ από εκείνη τη "χρυσή" εποχή, για μένα...
Μην ξεχνάς ότι α) η κινεζική πανούκλα β) η Συριζοκρατια γου) τα τραπ καγκουροσιχαματα και δου)οι λάθρο εχουν καταστρέψει την αισθητική του μέσου νεοέλληνα και της μέσης νεοέλληνιδας.
Τότε δεν υπήρχαν αυτές οι νάρκες στην αισθητική μας για αυτό εμείς που ζήσαμε σε πιο καθαρές μέρες αντιστεκόμαστε και οφείλουμε να αντιστεκόμαστε.

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
46
Like
9.157
Πόντοι
9.195
Μην ξεχνάς ότι α) η κινεζική πανούκλα β) η Συριζοκρατια γου) τα τραπ καγκουροσιχαματα και δου)οι λάθρο εχουν καταστρέψει την αισθητική του μέσου νεοέλληνα και της μέσης νεοέλληνιδας.
Τότε δεν υπήρχαν αυτές οι νάρκες στην αισθητική μας για αυτό εμείς που ζήσαμε σε πιο καθαρές μέρες αντιστεκόμαστε και οφείλουμε να αντιστεκόμαστε.
Πόσο δίκιο έχεις...Αυτά τα 4 σημεία που ανέφερες, άφησαν σοβαρά κατάλοιπα στην ήδη κουρασμένη και παρηκμασμένη κοινωνία μας! Πραγματικά, εύχομαι να "γυρίσει ο τροχός" και να δούμε, καλύτερες με΄ρες όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τις γενιε΄ς που έρχονται! Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, αλλά και στους επόμενους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom