Γιατί; Λες να προσβληθούν οι πραγματικές μουναρες;Ηρεμα με τους χαρακτηρισμούς, ακου μουναρα η Βαλαβανη, ωραία ναι, εμφανίσιμη ναι, φουλ γαμησιμη ναι, αλλα οχι και μουναρα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ευρυδίκη Βαλαβάνη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα john_fystikis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 499K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με τα τατουάζ, επίσης ένα θέμα για το μέλλον είναι ότι σχεδόν όλες θα έχουν τατουάζ, δεν μπορούμε να καταργήσουμε τα ψηλοτάκουνα και τα φορέματα. Θα κυκλοφορούν όλες σαν φάσαιες μεταEιναι τελείως αντιφατικό από την μια να κυκλοφορεί τίγκα στα τατουάζ και από την άλλη να φοράει κομψό φόρεμα με ψηλοτάκουνα...οι πρώτες δυόμιση γραμμές ακυρώνουν τις υπόλοιπες.
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.333
- Πόντοι
- 16.235
Eιναι άλλο να κυκλοφορεί κάποια με κάτι κομψό,μικρό και άλλο να είναι ολόκληρη ωσάν τοίχος με γκράφιτι.Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με τα τατουάζ, επίσης ένα θέμα για το μέλλον είναι ότι σχεδόν όλες θα έχουν τατουάζ, δεν μπορούμε να καταργήσουμε τα ψηλοτάκουνα και τα φορέματα. Θα κυκλοφορούν όλες σαν φάσαιες μετα
Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 22.973
- Πόντοι
- 6.056
Add1cted
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2020
- Like
- 8.468
- Πόντοι
- 1.056
Ήταν πάνω στη μεταμόρφωση. Μόνο που αυτός το παθαίνει με τον ήλιο και όχι με την πανσέληνο...Με κανα λυκάνθρωπο είναι εδώ;![]()
Alexis_cool
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 5.892
- Πόντοι
- 1.056
Ακόμα απορώ τι καλό έχουν τα τατουάζ; από άποψη αισθητικής προφανώς. Ειδικά όταν είναι περισσότερα από 1-2.Πολλά τατουαζ ... Εμένα πάντως με αποθούν, οχι μονο σε αυτήν, αλλά σε όλες
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 44
- Like
- 10.502
- Πόντοι
- 9.086
εγώ πάλι αυτη η γυναίκα δεν μου βγάζει το παραμικρό σεξουαλικό ένστικτο για να της τον ....δώσω....η φάτσα της είναι εντελώς ασέξουαλ κατ' εμέ!!!!!!!
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.333
- Πόντοι
- 16.235
Όλοι οι ποζεραδες καγκουροκαφροι ίδιοι είναι..προσπαθούν να τραβήξουν βλέμματα μήπως και αποκτήσει ενδιαφέρον η ζωή τους...είναι και ένας τρόπος να δείξουν ότι έχουν λεφτά γιατί τόση μελάνη δεν χυνεται τζάμπα.Ακόμα απορώ τι καλό έχουν τα τατουάζ; από άποψη αισθητικής προφανώς. Ειδικά όταν είναι περισσότερα από 1-2.
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.333
- Πόντοι
- 16.235
Φασαια=;Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με τα τατουάζ, επίσης ένα θέμα για το μέλλον είναι ότι σχεδόν όλες θα έχουν τατουάζ, δεν μπορούμε να καταργήσουμε τα ψηλοτάκουνα και τα φορέματα. Θα κυκλοφορούν όλες σαν φάσαιες μετα
Δεν ξέρω Αθηνεζικα,βάλτε υπότιτλους στην λέξη αυτήν.
Οι πιο πολλές πιτσιρίκες κυκλοφορούν με σορτσάκια ακόμα κι αν είναι εκατο κιλα και με σπορτεξ η γυφτοπαντοφλιτσες.
Ώρες ώρες ντρέπομαι να κυκλοφορώ έξω..
Χειρότερες εννοείται οι πιο μεγάλες που βαριουνται να ντυθούν και κυκλοφορουν χύμα στο κύμα λες και πήγαν στην γειτόνισσα για να δανειστούν ένα λεμόνι...φυσικά αν πάνε σε γάμο,βάφτιση η σε κάνα γυφτολα'ι'καδικο θα ετοιμάζονται για ώρες.
Όποιος/α κάνει κάτι απλά για τη φάση. Κι ας μην πολυτρελαινεται γι' αυτό που κάνει. Το κάνει αφού το κάνουν κι οι άλλοι. Οι περισσότεροι που ξέρω το κάνουν για να μη θεωρηθούν ξενερωτοι.Φασαια=;
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.333
- Πόντοι
- 16.235
Με τέτοια κωλαρα φτιάχνει ακόμα και μετροσέξουαλ μουσατους...ακριβώς το target group της.εγώ πάλι αυτη η γυναίκα δεν μου βγάζει το παραμικρό σεξουαλικό ένστικτο για να της τον ....δώσω....η φάτσα της είναι εντελώς ασέξουαλ κατ' εμέ!!!!!!!
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.333
- Πόντοι
- 16.235
Κοινώς είναι σαράντα οκάδες μαλακες γιατι ακολουθούν το κύμα πιθηκιζοντες.Όποιος/α κάνει κάτι απλά για τη φάση. Κι ας μην πολυτρελαινεται γι' αυτό που κάνει. Το κάνει αφού το κάνουν κι οι άλλοι. Οι περισσότεροι που ξέρω το κάνουν για να μη θεωρηθούν ξενερωτοι.
Κάνουν ο,τι κάνουν οι άλλοι...για να μην μένουν στην απ' έξω...ανύπαρκτοι.
Πάντα έτσι ήταν.Κοινώς είναι σαράντα οκάδες μαλακες γιατι ακολουθούν το κύμα πιθηκιζοντες.
Κάνουν ο,τι κάνουν οι άλλοι...για να μην μένουν στην απ' έξω...ανύπαρκτοι.
Κάποτε φορουσε τζην καμπάνα, μετά σωλήνα, μετά φόρμα.
Κάποτε μαλλί αφανα, μετά χαίτη, μετά ξύρισμα την κεφαλή.
Κάποτε στρατιωτικό αμπεχωνο, μετά fly πορτοκαλί ή οτι άλλο χρώμα έπαιζε, μετά λύκο.
Χιλιάδες τα παραδείγματα.
Δεν αλλάζουν αυτά.
Είναι στη φύση του ανθρώπου να ομαδοποιειται.
Johnstef
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 95
- Like
- 13.409
- Πόντοι
- 12.436
καλά, μην το δένετε και κόμπο ότι οι πολύ γυμνασμένοι δίνουν μεγάλη ιπποδύναμη στο γαμήσι.Δεν είναι τυχαίο που τα φτιάχνει όλο με πολύ γυμνασμένους. Η κοπέλα θέλει να δεχτεί σοβαρή ιπποδύναμη
![]()
Ένας μαλάκας του γυμναστηρίου με μπράτσα Ράμπο και six-pack και τ' αρχίδια μας κουνιούνται, το πιο πιθανό είναι να είναι ως τα αυτιά στα αναβολικά.
Κι αυτό δεν είναι ότι καλύτερο για τη στύση
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.333
- Πόντοι
- 16.235
Οι κατώτεροι άνθρωποι ομαδοποιούνται .Πάντα έτσι ήταν.
Κάποτε στρατιωτικό αμπεχωνο, μετά fly πορτοκαλί ή οτι άλλο χρώμα έπαιζε, μετά λύκο.
Δεν αλλάζουν αυτά.
Ο Αργυροτοξος δεν έχει τέτοιες ανάγκες.
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.333
- Πόντοι
- 16.235
Ποτέ δεν ασχολήθηκα με όλες αυτές τις παπαριές ούτε καν μπουφάν fly φόρεσα.Πάντα έτσι ήταν.
Δεν αλλάζουν αυτά.
Ποτέ δεν με ενδιέφεραν αυτές οι πλεμπομαλακιες.
Gangbanger96
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2024
- Like
- 1.955
- Πόντοι
- 216
Συγνώμη ρε μάγκες αυτό το μυγοφτυμα από τον Δενδροποταμο τα είχε με τον Βασαλο τον Θεό?
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.333
- Πόντοι
- 16.235
Ισχύει.καλά, μην το δένετε και κόμπο ότι οι πολύ γυμνασμένοι δίνουν μεγάλη ιπποδύναμη στο γαμήσι.
Ένας μαλάκας του γυμναστηρίου με μπράτσα Ράμπο και six-pack και τ' αρχίδια μας κουνιούνται, το πιο πιθανό είναι να είναι ως τα αυτιά στα αναβολικά.
Κι αυτό δεν είναι ότι καλύτερο για τη στύση![]()
Άσε που θα είναι κουρασμένος από την γυμναστική....
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.333
- Πόντοι
- 16.235
Μέλη του ίδιου κύκλου...δικαίωση -αλλη μια-@Sub-Zero .Συγνώμη ρε μάγκες αυτό το μυγοφτυμα από τον Δενδροποταμο τα είχε με τον Βασαλο τον Θεό?
Μπορεί εσύ να μην το έχεις ανάγκη.Οι κατώτεροι άνθρωποι ομαδοποιούνται .
Ο Αργυροτοξος δεν έχει τέτοιες ανάγκες.
Αν κοιτάξεις γύρω σου όμως θα δεις πέταλα και θύρες, παρατάξεις, νεολαίες και συνδικαλιστικές οργανώσεις, συλλόγους, εργαστήρια, ομίλους, δρώμενα και πάει λεγοντας.
Είναι κάτι φυσικό σε ένα είδος που είναι αγελαιο από τότε που εμφανίστηκε σε αυτή τη γη.