jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.470
- Πόντοι
- 2.306
κολπο ηταν να σας ξενερωσωερωτευτηκες ρε????και μου το επαιζες δυσκολος διπλα???βαλτα τωρα με τον δικηγορο

κολπο ηταν να σας ξενερωσω
![]()
δεν παλευει με τα κυματα, επιπλεει σαν σαμπρελα απο τρακτερ!.
![]()
Δανάη Μπάρκα: Έβαλε το μαγιό της και παλεύει με τα κύματα
Η αγαπημένη παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη», Δανάη Μπάρκα, έχει ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα, και ακόμη δεν μπορεί να υπολογίζει σε...www.newsit.gr
Μανάρι μου να σου μπουκωσω τη στοματαρα
Έρανο θα κάνεις τύπε;Bαλαβανάρα, μουνάρα και καλόκαρδη
Μπας κ είμαστε μαζί στο βοήθεια στο σπίτι;Bαλαβανάρα, μουνάρα και καλόκαρδη
Ψοφαω για την αλυσίδα....
Δείξε λίγη καλοσύνη ρε,δεν πήγες στην εκκλησία χθες;δεν παλευει με τα κυματα, επιπλεει σαν σαμπρελα απο τρακτερ!
τυπε ο Ριχαρδος εισαι ?Ψοφαω για την αλυσίδα....
Όχι...είμαι φτωχότερος αλλά πιο εμφανίσιμος.τυπε ο Ριχαρδος εισαι ?
το φτωχοτερος εχει σημασια , με εμφανιση μονο ο Μπρατ Πιτ γαμησεΌχι...είμαι φτωχότερος αλλά πιο εμφανίσιμος.
Είμαι φτωχός για να αγοράζω γυναίκες ...αλλά αρκετά πλούσιος για να ενοικιάζω.το φτωχοτερος εχει σημασια , με εμφανιση μονο ο Μπρατ Πιτ γαμησε
Καλη η ατακα , αλλα δεν νομιζω ουτε με αυτη να γαμησεις , αμα ακουσουν νοικιαζω οι metoo-δες σε βλεπω στα κανάλιαΕίμαι φτωχός για να αγοράζω γυναίκες ...αλλά αρκετά πλούσιος για να ενοικιάζω.
Το ότι έχω όμως την έγκριση σου είναι ένα παράσημο στο δασυτριχο στήθος μου.Καλη η ατακα , αλλα δεν νομιζω ουτε με αυτη να γαμησεις , αμα ακουσουν νοικιαζω οι metoo-δες σε βλεπω στα κανάλια
Δεν βλέπω μεσημεριανα κουτσομπολιστικα...Καλη η ατακα , αλλα δεν νομιζω ουτε με αυτη να γαμησεις , αμα ακουσουν νοικιαζω οι metoo-δες σε βλεπω στα κανάλια