Διαγραμμένο μέλος 174163
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2017
- Like
- 2.853
- Πόντοι
- 441
πατουρα για πολυ ξυλο και πουτσα
Ε ναι... κυριολεκτικάΜας έχει σπάσει την πούτσα από τότε που τα τσούγκρησε με τον Βασάλο!!
ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!!
Χώρισε με τον Βασάλο;;;Μας έχει σπάσει την πούτσα από τότε που τα τσούγκρησε με τον Βασάλο!!
ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!!
Πολλά τατουάζ όντως. Και εμένα με χαλάνε. Τουλάχιστον στον κώλο της (το καλύτερο σημείο πάνω της) της έκοψε και δεν έχει κανένα τατού. Άνετα την κάρφωνα στον κώλο (και μόνο εκεί).παντως δεν θυμόμουν οτι εχει τετοιο πατο !!!
αλλα εστω και με αυτον τον πατο δυσκολα τον καρφωναμε εμεις τα εμπειρα μελη του μπου , ουτε να μας τον δει , με το κορμι σαν τετραδιο 5 χρονου που ζωγραφίζει μαλακιες..και φωνη και φατσα και συμπεριφορα εντελως βλαχας
δεν νομιζω ...την αδικειτε την κατε
εγω πιστευω οτι γαμιεται λυσσαλαια ροντεο την παει την πουτσα να ξερετε![]()
δεν νομιζω ...την αδικειτε την κατε
εγω πιστευω οτι γαμιεται λυσσαλαια ροντεο την παει την πουτσα να ξερετε![]()
θα σας ακολουθω σαν ψυχακιας stalker σε ολα τα νηματα που θα γραφετεδεν νομιζω ...
ΥΓ τι κάνεις εδω ;

και εννοειται θα γραφω το αντιθετο να υπαρχει ενδιαφερονδεν νομιζω ...
ΥΓ τι κάνεις εδω ;

ε εισαι πουστης....και εννοειται θα γραφω το αντιθετο να υπαρχει ενδιαφερον![]()
εχει νημα αυτη η μουναρα?ε εισαι πουστης....
![]()
Δανάη Μπάρκα: Έβαλε το μαγιό της και παλεύει με τα κύματα
Η αγαπημένη παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη», Δανάη Μπάρκα, έχει ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα, και ακόμη δεν μπορεί να υπολογίζει σε...www.newsit.gr
ερωτευτηκες ρε????και μου το επαιζες δυσκολος διπλα???βαλτα τωρα με τον δικηγοροεχει νημα αυτη η μουναρα?