spuridonas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2023
- Like
- 1.019
- Πόντοι
- 201
Αλλο ένα απόλυτο τίποτα που την έβγαλε Transit στην ζωή της με ένα νιμου μόνο σαν κυρίως εφόδιο !!!
Η συγκεκριμένη πρέπει να καταλάβει ότι έχει μπει σε ηλικία που πρέπει να πληρώσει για να την γαμησουν .
Οχι να την πληρώνουν πλέον πάει 50 χρονών
Το 50 είναι 50 με τα ίδια ίσως και λιγότερα αγοράζεις 25 με 30Με τη διαφορά ότι 50αρες σαν αυτή...εμφανισιακά πάντα...δεν κυκλοφορούν και πολλές στη χώρα
Θα έχουν δουλειά για πολύ καιρό τα παιδιάΠόσα φαντάρια απόψε θα την δουν στον ύπνο τους και θα πάθουν ρεύση ? ε ? .... Εύη Βατίδου και Χρήστος Κούγιας στο στρατόπεδο της αεροπορίας στο επισκεπτήριο των νεοσύλλεκτων
Πόσα φαντάρια απόψε θα την δουν στον ύπνο τους και θα πάθουν ρεύση ? ε ? .... Εύη Βατίδου και Χρήστος Κούγιας στο στρατόπεδο της αεροπορίας στο επισκεπτήριο των νεοσύλλεκτων
Πλήρωσε και εσύ Εύη μας για συνουσία, να δεις πόσο καλά περνάνε οι άνδρες, και μετά κάνε μας μάθημα πόσο απαραίτητη είναι (που για εμάς είναι βασική οδός εκτόνωσης, ενώ η γυναίκα δεν καίγεται κιόλας αν δεν συνουσιασθει) .![]()
Εύη Βατίδου: Είναι απαραίτητο να υπάρχει ερωτική συνουσίαση γιατί βοηθάει στην αναπαραγωγή των κυττάρων
Σε όσους δεν έχουν σεξουαλική επαφή, θα έλεγα ότι καλό είναι να αρχίσουν, πρόσθεσεwww.protothema.gr
Παπαριές"Πιο αναλυτικά δήλωσε: «Δεν ξέρω τι του βρήκα. Τον ερωτεύτηκα, υποτίθεται ότι με ερωτεύτηκε. Πλέον είμαι σίγουρη ότι ο Αλέξης δεν με ερωτεύτηκε ποτέ."
τον ερωτεύτηκε τρελα
"Πιο αναλυτικά δήλωσε: «Δεν ξέρω τι του βρήκα. Τον ερωτεύτηκα, υποτίθεται ότι με ερωτεύτηκε. Πλέον είμαι σίγουρη ότι ο Αλέξης δεν με ερωτεύτηκε ποτέ."
τον ερωτεύτηκε τρελα