Νέα

Ευαγγελία Τσιορλίδα -Το κορίτσι του MAD

• Μέλος που άνοιξε το νήμα danni
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 235
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.744
Πόντοι
201
Από τα stories θα πίστευα ότι είναι ανοιχτή στον κόσμο.

Αν και ομολογουμένως είναι κυρίως γυναίκες δίπλα της και συγκεκριμένου ύφους τύποι.

Γιατί λες το μπεμπέκα;
Μπεμπεκα γιατί σαρανταριζει κ συμπεριφέρεται σαν 25

milflover04

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
5.363
Πόντοι
1.336
Μπεμπεκα γιατί σαρανταριζει κ συμπεριφέρεται σαν 25
Για αυτό έχει σκυλιασει απο πέρυσι και κάνει δύο δουλειές για να βάλει κάνα φράγκο στην άκρη γιατί περνάνε τα χρόνια και δεν έχει χορηγό να αρμεγει.
Επίσης κάνει προσπαθειες για τηλεόραση αλλά δεν της έχει κάτσει κάτι καλό εκτός από προτάσεις για ριάλιτι.

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.744
Πόντοι
201
Τόσα χρόνια σμπελουργος,τέτοια ρώγα δεν έχω ξαναδεί
1000003279.png

milflover04

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
5.363
Πόντοι
1.336

milflover04

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
5.363
Πόντοι
1.336
Aπ οτι βλέπω σήμερα που παίζει Λυκαβηττό,βρακί αντίσκηνο φοράει,πιθανόν περιοδο
Που το είδες ρε σκυλε?
Εγώ από τα στορι κατάλαβα το σουτιέν αλλά το βρακί δεν το πρόσεξα.
Μπορεί να κρυώνει η κοπέλα και να έβαλε βράκα να κόβει τον αέρα

• Χαχα
Αντιδράσεις: tefras

milflover04

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
5.363
Πόντοι
1.336
Που φτάσαμε ρε πουστη μου ,να αναρωτιόμαστε τι βρακί φοράει
Εγώ αναρωτιέμαι αν φοράει και βρακί τυπε μου χαχαχαχα.
Δυστυχώς δεν έχουμε την κατάλληλη οικονομική και αθλητική επιφάνεια για να μας το δείξει prive...

• Like

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.744
Πόντοι
201
Δυστυχώς δεν έχουμε την κατάλληλη οικονομική και αθλητική επιφάνεια για να μας το δείξει prive...
Την αθλητική την έχουμε,την οικονομική σίγουρα οχι

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
3.485
Πόντοι
441
Εγώ πάντως θα ξαναπώ ότι αν και γυμνίστρια και αρνητής των σουτιέν, δεν μου κάνει για "ξέκωλο" ή καυλώστρα.
Εδώ μας δείχνει σε κατά καιρούς story τα αντρικά μινέρβα που φοράει, σιγά μην βγαίνει ξεβράκωτη.
Άντε κανένα string/brazilian σαν τα μαγιό της.

milflover04

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
5.363
Πόντοι
1.336
Εγώ πάντως θα ξαναπώ ότι αν και γυμνίστρια και αρνητής των σουτιέν, δεν μου κάνει για "ξέκωλο" ή καυλώστρα.
Εδώ μας δείχνει σε κατά καιρούς story τα αντρικά μινέρβα που φοράει, σιγά μην βγαίνει ξεβράκωτη.
Άντε κανένα string/brazilian σαν τα μαγιό της.
Συμφωνώ στο ότι δεν είναι ξεκωλο και δεν πιστεύω ότι το έχει γενικά αυτό το να το παίζει σέξυ αλλά αυτό δεν έχει να κάνει ότι δεν είναι απελευθερωμένη και ότι μπορεί να μην φοράει εσώρουχα ή ότι δεν ντρέπεται για παράδειγμα να εμφανιστεί γυμνή μπροστά σε ένα γνωστό της.

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
3.485
Πόντοι
441
Καλό θα ήταν όταν κάνουμε κουβέντα να ξεχωρίζουμε τα "στοιχεία", τις θεωρίες και τις φαντασιώσεις μας.

"Στοιχεία":
Δεν φοράει σουτιέν
Κάνει γυμνισμό
Στο Instagram εμφανίζει ανδρικά εσώρουχα και πιο συντηρητικά μαγιό συγκριτικά με τα 2 πάνω "στοιχεία"
Κρατάει σοβαρό προφίλ, παρά τα μίνι και τις συνεχώς εμφανείς ρώγες, ειδικά το καλοκαίρι

Θεωρίες:
Πόσο απελευθερωμένη είναι συνδυαστικά με τα "στοιχεία" και τα όσα άλλα δείχνει/αφήνει να εννοηθούν στα post της.
Πιθανή έλξη και προς το ίδιο φίλο, λόγω κυρίως θηλυκού κύκλου και likes σε post με sexy μαγιό από τον εν λόγω κύκλο

Φαντασιώσεις:
Πιθανή έλξη και προς το ίδιο φίλο, λόγω κυρίως θηλυκού κύκλου και likes σε post με sexy μαγιό από τον εν λόγω κύκλο. (Αν και το "ξεκίνησα" αναγνωρίζω ότι ανήκει και εδώ)
Να κυκλοφορεί χωρίς εσώρουχα => δύσκολο λόγω αναγνωρισιμότητας
Να εμφανίζεται γυμνή μπροστά σε γνωστούς => Μόνο αν συμπέσουν σε παραλία γυμνιστών(αν και αφήνει να εννοηθεί ότι πάει μόνη/με γυναίκες, αλλιώς δύσκολα να είναι διακοπές μαζί και απλά να κυκλοφορεί χύμα)

Ο @tefras που δείχνει να την ξέρει καλύτερα μπορεί να βοηθήσει στην εξέλιξη της κουβέντας(αφού δεν έχουμε κάτι καλύτερο να κάνουμε :grin:)

• Αγάπη

milflover04

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
5.363
Πόντοι
1.336
Καλό θα ήταν όταν κάνουμε κουβέντα να ξεχωρίζουμε τα "στοιχεία", τις θεωρίες και τις φαντασιώσεις μας.

"Στοιχεία":
Δεν φοράει σουτιέν
Κάνει γυμνισμό
Στο Instagram εμφανίζει ανδρικά εσώρουχα και πιο συντηρητικά μαγιό συγκριτικά με τα 2 πάνω "στοιχεία"
Κρατάει σοβαρό προφίλ, παρά τα μίνι και τις συνεχώς εμφανείς ρώγες, ειδικά το καλοκαίρι

Θεωρίες:
Πόσο απελευθερωμένη είναι συνδυαστικά με τα "στοιχεία" και τα όσα άλλα δείχνει/αφήνει να εννοηθούν στα post της.
Πιθανή έλξη και προς το ίδιο φίλο, λόγω κυρίως θηλυκού κύκλου και likes σε post με sexy μαγιό από τον εν λόγω κύκλο

Φαντασιώσεις:
Πιθανή έλξη και προς το ίδιο φίλο, λόγω κυρίως θηλυκού κύκλου και likes σε post με sexy μαγιό από τον εν λόγω κύκλο. (Αν και το "ξεκίνησα" αναγνωρίζω ότι ανήκει και εδώ)
Να κυκλοφορεί χωρίς εσώρουχα => δύσκολο λόγω αναγνωρισιμότητας
Να εμφανίζεται γυμνή μπροστά σε γνωστούς => Μόνο αν συμπέσουν σε παραλία γυμνιστών(αν και αφήνει να εννοηθεί ότι πάει μόνη/με γυναίκες, αλλιώς δύσκολα να είναι διακοπές μαζί και απλά να κυκλοφορεί χύμα)

Ο @tefras που δείχνει να την ξέρει καλύτερα μπορεί να βοηθήσει στην εξέλιξη της κουβέντας(αφού δεν έχουμε κάτι καλύτερο να κάνουμε :grin:)
τα πιο συντηρητικά εσώρουχα τα φοράει στον ύπνο από ότι φαίνεται τουλάχιστον.
Επειδή εκτός από τα σοσιαλ τυχαινει και την ακούω και στο ραδιόφωνο από εκεί βγάζω το συμπέρασμα ότι είναι γενικά απελευθερωμένη.
Χαρακτηριστικά θυμάμαι μια μέρα που σχολιάζε μια εμφάνιση από τα Όσκαρ για μια ηθοποιό αν φόραγε εσώρουχο και στο τέλος είπε ότι τάσσεται υπέρ της τάσης να μην φοράνε εσώρουχα και ότι νιώθεις μια αίσθηση ελευθερίας.

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
3.485
Πόντοι
441
τα πιο συντηρητικά εσώρουχα τα φοράει στον ύπνο από ότι φαίνεται τουλάχιστον.
Επειδή εκτός από τα σοσιαλ τυχαινει και την ακούω και στο ραδιόφωνο από εκεί βγάζω το συμπέρασμα ότι είναι γενικά απελευθερωμένη.
Χαρακτηριστικά θυμάμαι μια μέρα που σχολιάζε μια εμφάνιση από τα Όσκαρ για μια ηθοποιό αν φόραγε εσώρουχο και στο τέλος είπε ότι τάσσεται υπέρ της τάσης να μην φοράνε εσώρουχα και ότι νιώθεις μια αίσθηση ελευθερίας.
Πολύ ενδιαφέρον. Άντε να δούμε πότε θα κάνει καμιά εμφάνιση που να το κάνει φανερό αυτό που τόσο γουστάρει...
Υπήρχε μια εποχή που φορούσε ένα jean με σχισήματα μπροστά στους μηρούς που άφηνε να εννοηθεί ότι δεν φοράει κάτι, αλλά εύκολα μπορούσε να κρύψει το string διαγώνια.

Υ.Γ: Όταν είχε πρωτοξεκινήσει στο Music την κορόιδευε ο Ράπτης που έσκαγε "ξεβράκωτη"(εξού και το χύμα που ανέφερα παραπάνω)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom