Νέα

Ευαγγελία Τσιορλίδα -Το κορίτσι του MAD

• Μέλος που άνοιξε το νήμα danni
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 223
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

milflover04

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
5.314
Πόντοι
1.336
Να θυμήσουμε ότι είναι του θεάματος, άρα η φιλαρέσκεια υπάρχει.
Επειδή όμως μεγαλώνει, δεν μπορεί να αφεθεί, γι αυτό και βλέπεις συνεχώς γυμναστικές παρά το πολύ γεμάτο πρόγραμμά της και κατά καιρούς post με θεραπείες προσώπου/δέρματος.
Για τα κιλά που λες, αν κρίνω από το πως αποφεύγει να δείξει κώλο, πρέπει να τραβάει ζόρι και γι αυτό έχει εμμονή με τον κορμό/κοιλιακούς της.
Δεν χάνει ευκαιρία να τους μοστράρει, σε αντίθεση με τον κώλο.
Αν έχει λοιπόν το κλασικό ελληνικό γυναικείο σώμα, τα 2-3 κιλά δεν θα πάνε εκεί που θες/νομίζεις...
Επειδή την παρακολουθώ από παλιά πάντα ήταν κολλημένη με την γυμναστική και τα θαλάσσια σπορ.
Δεν νομίζω ότι δεν παίρνει τα κιλά για λόγους ηλικίας όσο για την περιποίηση προσώπου πλέον οι γυναίκες του θεάματος ξεκινούν τις παρεμβάσεις από τα 30.
Δεν έχει κόλλημα με το σώμα της για αυτό και συνέχεια βάζει φωτογραφίες με μαγιό κυκλοφορεί χωρίς σουτιέν μόνιμα στο ινσταγκραμ και είναι υπέρ του γυμνισμού κάτι που και η ίδια κάνει συνέχεια.

milflover04

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
5.314
Πόντοι
1.336

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
3.469
Πόντοι
441
Επειδή την παρακολουθώ από παλιά πάντα ήταν κολλημένη με την γυμναστική και τα θαλάσσια σπορ.
Δεν νομίζω ότι δεν παίρνει τα κιλά για λόγους ηλικίας όσο για την περιποίηση προσώπου πλέον οι γυναίκες του θεάματος ξεκινούν τις παρεμβάσεις από τα 30.
Δεν έχει κόλλημα με το σώμα της για αυτό και συνέχεια βάζει φωτογραφίες με μαγιό κυκλοφορεί χωρίς σουτιέν μόνιμα στο ινσταγκραμ και είναι υπέρ του γυμνισμού κάτι που και η ίδια κάνει συνέχεια.
Για τα κιλά εννοώ ότι θα πάνε στο κώλο πρώτα και μετά στα υπόλοιπα σημεία.
Για το κόλλημα με το σώμα, το βλέπω ότι δεν κρύβεται. Θυμάμαι αρχές Music που της έριχνε δούλεμα ο Ράπτης που πήγαινε δουλειά με τα ελάχιστα δυνατά.
Εγώ εννούσα ότι της αρέσει να δείχνει τους κοιλιακούς της, μιας και όλοι/όλες τις λένε για το σώμα της(απλά μπες και διάβασε σχόλια).
Ξέρω ότι είναι κομμάτι της δουλειάς της τα social, αλλά δεν υπάρχει λόγος να μας δείχνει κάθε φορά που είναι στο γυμναστήριο ή τις ίδιες πόζες από την παραλία.
Το εμπεδώσαμε σου αρέσει η γυμναστική και να πηγαίνεις σε ερημικές παραλίες της Αττικής. Ένα post/story αρκεί

Μονή της την βλέπω να καταλήγει τυπε μου ή με κάνα ιδεολόγο ντεπμπελη να τον ταιζει
Είναι/παρουσιάζεται ως πολυάσχολη και ανεξάρτητη και δεν ξέρω πόσοι άντρες μπορούν να το ακολουθήσουν αυτό το life-style εκτός αντίστοιχου κύκλου.
Και επειδή ξέρουμε πως είναι τα πράγματα πλέον, ένας αντίστοιχος με αυτή άντρας(νύχτα/DJ, sports) γιατί να είναι μόνο με εκείνη και να μην παίζει τριγύρω με όλες τις νεότερες που θα τον περιτρυγίζουν;

• Like
Αντιδράσεις: tefras

milflover04

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
5.314
Πόντοι
1.336
Για τα κιλά εννοώ ότι θα πάνε στο κώλο πρώτα και μετά στα υπόλοιπα σημεία.
Για το κόλλημα με το σώμα, το βλέπω ότι δεν κρύβεται. Θυμάμαι αρχές Music που της έριχνε δούλεμα ο Ράπτης που πήγαινε δουλειά με τα ελάχιστα δυνατά.
Εγώ εννούσα ότι της αρέσει να δείχνει τους κοιλιακούς της, μιας και όλοι/όλες τις λένε για το σώμα της(απλά μπες και διάβασε σχόλια).
Ξέρω ότι είναι κομμάτι της δουλειάς της τα social, αλλά δεν υπάρχει λόγος να μας δείχνει κάθε φορά που είναι στο γυμναστήριο ή τις ίδιες πόζες από την παραλία.
Το εμπεδώσαμε σου αρέσει η γυμναστική και να πηγαίνεις σε ερημικές παραλίες της Αττικής. Ένα post/story αρκεί

Είναι/παρουσιάζεται ως πολυάσχολη και ανεξάρτητη και δεν ξέρω πόσοι άντρες μπορούν να το ακολουθήσουν αυτό το life-style εκτός αντίστοιχου κύκλου.
Και επειδή ξέρουμε πως είναι τα πράγματα πλέον, ένας αντίστοιχος με αυτή άντρας(νύχτα/DJ, sports) γιατί να είναι μόνο με εκείνη και να μην παίζει τριγύρω με όλες τις νεότερες που θα τον περιτρυγίζουν;
Ο κάθε σωματότυπος είναι διαφορετικός οπότε μην προδικάζεις ότι τα κιλά θά πάνε κατευθείαν στον κώλο που για μένα μακάρι να πάνε εκεί γιατί είναι σανίδα.
Πολυάσχολη αν εξαιρέσεις τον τελευταίο χρόνο που αποφάσισε να κάνει την dj σε μαγαζιά τα προηγούμενα χρόνια την εκπομπή έκανε στο ραδιόφωνο και μετά δικές της δραστηριότητες που ήταν επιλογή της.

• Like
Αντιδράσεις: tefras

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
3.469
Πόντοι
441
Ο κάθε σωματότυπος είναι διαφορετικός οπότε μην προδικάζεις ότι τα κιλά θά πάνε κατευθείαν στον κώλο που για μένα μακάρι να πάνε εκεί γιατί είναι σανίδα.
Πολυάσχολη αν εξαιρέσεις τον τελευταίο χρόνο που αποφάσισε να κάνει την dj σε μαγαζιά τα προηγούμενα χρόνια την εκπομπή έκανε στο ραδιόφωνο και μετά δικές της δραστηριότητες που ήταν επιλογή της.
Καταλαβαίνω τι λες και αν μιλάγαμε γενικά θα συμφωνούσα.
Ο λόγος που έκανα το σχόλιο για τα κιλά και τον κώλο, είναι ότι ο σωματότυπός της μου θυμίζει δύο φίλες που ενώ ήταν λεπτές, είχαν τη μεσογειακή λεκάνη οπότε έκαναν γυμναστική/διατροφή για να το σώσουν.
Η μία από τις φίλες έχει αντίστοιχο "κάθετο" κώλο και όσο και να χτυπιέται δεν βγάζει άκρη.
Γι' αυτό λέω και για την Τσιορλίδα ότι πάρα το τόσο γυμνασμένο κορμί, θα μας δείξει ρώγες, κοιλιακούς όλα τα μπροστά, αλλά περιορισμένο κώλο.
Και πάντα με μαγιό που δεν είναι ιδιαίτερα κοφτό για το κορμί της.
Τη στιγμή που έχεις το ντολμαδάκι την Μπόμπα να το μπουμπουνάει το brazilian σε κάθε ευκαιρία.

milflover04

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
5.314
Πόντοι
1.336
Φουσκώνει λίγο το βρακί χαμηλά είναι η ιδέα μου?
Και λίγο με φίλτρα που έπαιξα μαυρίζει λίγο, φουλ τριχωτό πρέπει να είναι το μουνάκι της.
τσιορλιδα.jpg

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
3.469
Πόντοι
441
Φουσκώνει λίγο το βρακί χαμηλά είναι η ιδέα μου?
Και λίγο με φίλτρα που έπαιξα μαυρίζει λίγο, φουλ τριχωτό πρέπει να είναι το μουνάκι της.
τσιορλιδα.jpg
Κι εγώ όταν είδα το story το ίδιο πρόσεξα και σκέφτηκα, γιατί η σκιά είναι ξεκάθαρη.
Εν τω μεταξύ για να μην μπερδευόμαστε, αξύριστο/τριχωτό δεν σημαίνει θάμνος

milflover04

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
5.314
Πόντοι
1.336
Κι εγώ όταν είδα το story το ίδιο πρόσεξα και σκέφτηκα, γιατί η σκιά είναι ξεκάθαρη.
Εν τω μεταξύ για να μην μπερδευόμαστε, αξύριστο/τριχωτό δεν σημαίνει θάμνος
Εδώ πάντως για να φαίνεται έτσι πρέπει να έχει ένα μικρό θάμνο στη μέση και λογικά το αφήνει λόγο γυμνισμού που κάνει.
Σε ένα βίντεο που είδα με θέμα τον γυμνισμό έλεγαν ότι συνηθίζεται οι γυναίκες που κάνουν γυμνισμό τακτικά σε παραλίες να αφήνουν τρίχα

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
3.469
Πόντοι
441
Για το συνέχεια γυμνισμό το λες λόγω μαυρίσματος ή έχεις "πληροφορίες";

Θα με κάνεις να ψάξω όλες τις φώτο με μαγιό να δώσω περισσότερη σημασία στις λεπτομέρειες :grin:
Πάντως μου κανει εντύπωση να κάνεις laser και να μην το κάνεις όλο.
Εκτός αν είναι από αυτές που κάνουν μεν γυμνισμό, αλλά δεν θέλουν να βλέπουν όλοι τα μουνόχειλά τους.

Άσχετο υστερόγραφο:
Πως στο πούτσο το παίζει τώρα μουσικός παραγωγός και κάνει διασκευές;
Θα παραθέσω αυτό που είχα γράψει σε προηγούμενό μου post και συμφωνεί με το σχόλιό σου.
Το έχω προσέξει κι εγώ όταν έχω βρεθεί σε παραλία γυμνιστών.
Λέτε να είναι έτσι;

1749327913036.jpeg

milflover04

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
5.314
Πόντοι
1.336
Θα παραθέσω αυτό που είχα γράψει σε προηγούμενό μου post και συμφωνεί με το σχόλιό σου.
Το έχω προσέξει κι εγώ όταν έχω βρεθεί σε παραλία γυμνιστών.
Λέτε να είναι έτσι;

1749327913036.jpeg
Το παραδέχθηκε η ίδια ότι κάνει γυμνισμό για αυτό προτιμάει ερημικές παραλίες όπως είπε και φαίνεται και στο μαύρισμα της.
Κάνει λέιζερ την γύρω περιοχή και αφήνει το υπόλοιπο αξύριστο

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
3.469
Πόντοι
441
:)

Συνημμένα

• 504829287_18509539924016033_8378869604509118959_n..jpg
    504829287_18509539924016033_8378869604509118959_n..jpg
    963,1 KB · Εμφανίσεις: 47

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
3.469
Πόντοι
441
Γενικά η πλειοψηφία(μην πω όλα) των μαγίο που δείχνει στα social την αδικούν.
Θα την ήθελα με πιο μικρά, όχι αναγκαστικά ξεκωλέ string, αλλά να μην χαραμίζεται η γυμναστική και το σώμα.
Ένα μαύρο που υπάρχει σε διάφορα post εδώ είναι για μένα το καλύτερό της.

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.726
Πόντοι
201
Θα την ήθελα με πιο μικρά, όχι αναγκαστικά ξεκωλέ string, αλλά να μην χαραμίζεται η γυμναστική και το σώμα.
Mεγαλοκοπελα είναι,ψάχνει.γαμπρο οπότε το παίζει ξεκολε μόνο στο βυζίο..

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
3.469
Πόντοι
441
Εμένα πάντως μου βγάζει μια διάθεση ανεξαρτησίας και ότι θέλει να έχει πλήρη έλεγχο της ζωής της.
Ραδιόφωνο, DJ-λίκι, ταξίδια εντός και εκτός δουλειάς και τα διάφορα hobby/sports.
Δεν δείχνει να αφήνει χώρο για σχέση.
Εκτός αν είναι από άτομα που δεν την παλεύουν με τη πάρτη τους και γεμίζουν το 24ωρο για να μην σαλέψουν.

milflover04

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
5.314
Πόντοι
1.336
Ναιιιι ρε αδερφέ το ίδιο μαγιό σκεφτόμουν και εγώ.
Ότι καλύτερο έχει φορέσει είναι.
Συμφωνώ πάντως και εμένα μου φαίνεται για τύπισσα που δεν γουστάρει να μπει σε οικογένεια σχέση και δεσμεύσεις

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
3.469
Πόντοι
441
:)

Συνημμένα

• 6.jpg
    6.jpg