iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.831
- Πόντοι
- 2.606
Αν δεχόταν ένα βράδυ μεταξύ 22.00 και 06.00
να την κάνω ό,τι θέλω ακάποτα ....
της έπαιρνα ένα καινούργιο ντιζελάκι δώρο ...
Και μια κουνια τυπε. :S :S :S
Αν δεχόταν ένα βράδυ μεταξύ 22.00 και 06.00
να την κάνω ό,τι θέλω ακάποτα ....
της έπαιρνα ένα καινούργιο ντιζελάκι δώρο ...
Και μια κουνια τυπε.
Μη φοβάσαι τύπε.
Σου έχω εγγυημένη 100% μέθοδο αντισύλληψης !!!!!!
![]()

![]()
![]()
ρε τυπε,που μενεις?πολυ πεινα βλεπω...
σκανδιναυη αυτο το τσολι???σε τι?επειδη βαφτηκε ξανθια???
σορρυ αλλα διαφωνω καθετα,εχοντας κ στις χρυσες εποχες τριετη καλοκαιρινη προυπηρασια στην τοτε σκαυνδιναβοκρατουμενη Κω![]()
![]()
,επιτρεψε μου να σου πω,κανεις πολυ λαθος!!
![]()
Ο ρε φιλε ξινιλα και κομπλεξαρα που βγαζετε μερικοι. Πρεπει να εχετε φαει τρελες ηττες για να γραφετε ετσι σαν κυρατσες.
Και μια κουνια τυπε. :S :S :S
![]()
type μετα θα βγει στους κινηματογραφους ταινια χορρορ με ονομασια "το μωρο του Λακη" :S :S :S :S :S :S
![]()

Ο ρε φιλε ξινιλα και κομπλεξαρα που βγαζετε μερικοι. Πρεπει να εχετε φαει τρελες ηττες για να γραφετε ετσι σαν κυρατσες.
Ενταξει, εγω εχω φαει τρελες ηττες.
Εσυ γουσταρεις σαν ΑΤΟΜΟ την Αραβανη?
Νομιζεις πως ειναι ΟΚ, για να 'χει καποιος σχεση μαζι της?
(Εγω, στ' αληθεια, θα 'τρεχα να φυγω 2 δευτερολεπτα μετα το χυσιμο)
Ενταξει, εγω εχω φαει τρελες ηττες.
Ουτε εγω, ουτε κανεις βλεποντας απο την τηλεοραση μια 2ωρη εκπομπή μπορει να κρινει εναν ανθρωπο. Απλα δε τη γνωριζουμε. Οποτε δε μπορω να πω ουτε πως ειναι αγγελος, ουτε πως ειναι του πεταματου για να την πηδηξω και να την παρατησω. Οποτε οι χαρακτηρισμοί:
"Τελειως ΑΧΡΗΣΤΗ γκομενα, Αγραμματη, ακαλαισθητη, απιστη - ατιμη, ξινη, ψωνισμενη", βγαζουν μια εμπαθεια, πολύ βαθύτερη απο αυτό που θα εβλεπε καποιος στο προσωπο αυτης της κοπελας. Δε γνωριζόμαστε και φυσικα δεν εχω σκοπο να σε προσβαλλω, απλά κρινω απο αυτα που διαβαζω.
εγω θα γινομουν ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ πιρφορος για παρτη τηςΕνταξει, εγω εχω φαει τρελες ηττες.
Ουτε εγω, ουτε κανεις βλεποντας απο την τηλεοραση μια 2ωρη εκπομπή μπορει να κρινει εναν ανθρωπο. Απλα δε τη γνωριζουμε. Οποτε δε μπορω να πω ουτε πως ειναι αγγελος, ουτε πως ειναι του πεταματου για να την πηδηξω και να την παρατησω. Οποτε οι χαρακτηρισμοί:
"Τελειως ΑΧΡΗΣΤΗ γκομενα, Αγραμματη, ακαλαισθητη, απιστη - ατιμη, ξινη, ψωνισμενη", βγαζουν μια εμπαθεια, πολύ βαθύτερη απο αυτό που θα εβλεπε καποιος στο προσωπο αυτης της κοπελας. Δε γνωριζόμαστε και φυσικα δεν εχω σκοπο να σε προσβαλλω, απλά κρινω απο αυτα που διαβαζω.
Οχι.
ΔΕΝ ηταν ΓΙ ΑΥΤΟ μεγαλος.
Οι μεσόκοπες Κάλλας και Τζάκι Κένεντι ήταν οι καλυτερες γκομενες;;;;Ο Ωνασης, παροτι δεν ηξερε και πολλα γραμματα, εκανε ποιοτικες επιλογες σ' ολους τους τομεις της ζωης του.
Ειχε το καλυτερο σκαφος, το καλυτερο νησι, τις καλυτερες γκομενες, τα καλυτερα ρουχα...
Δεν ηταν Κοντομηνας και Κυριακου.

Οι μεσόκοπες Κάλλας και Τζάκι Κένεντι ήταν οι καλυτερες γκομενες;;;;![]()