Δεν μου αρεσει να αναμοχλευω θεματα που εχουν ιδη τακτοποιηθει σχετικα με εμας. Την συγκεκριμενη μερα αδικησες τον εαυτο σου, λεγοντας πραγματα για τον εαυτο σου που δεν ισχυαν, στα πλαισια ειρωνιας, και εγω με την σειρα μου σε αδικησα παιρνοντας τις μετροιτης, αυτα που εγραψες για εσενα .
Το οτι δεν εχεις τσακωθει με αλλη, δεν σημαινει οτι καλως τσακωνεσαι με την ευα. Καποια συμπερασματα σου ειναι λιγο υπερβολικα για να μην πω αυθαιρετα ρε φιλε. Αν μπω στην συζητηση για αλα καρτ συμπεριφορα, και και ποιος ειναιπρομοτορας, θα πρεπει να αρχισω να ρωταω οτι σε ρωτησε ο The saint. Εδω βλεπεις οτι προσπαθω να σβησω μια φωτια, οχι να αναψω αλλες. Εγω ζητησα τοσο απο τον λουκα, τοσο απο τον σοχοβιτς, οσο και απο εσενα, να κοπουν οι μαλακιες απο ολους σας, για να τελειωνει επιτελους αυτη η βεντετα που ζημια κανει σε ολους και εχει αρχισει να ξενερωνει μελη. Αν εγραφε ακομα η βερονικα στο σαιτ, θα προσπαθουσα να της ζητησω και αυτηνης το ιδιο. Οχι οτι θα ειχα επιρροη, αλλα θα ημουν ακριβοδικαιος. Αν ο λουκας και ο σοχοβιτς συμφωνησουν, να ληξει το θεμα εδω,και να κοπουν οι μαλακιες εσυ εισαι μεσα;