ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.576
- Πόντοι
- 8.376
Όταν θα στα πεταξω στη μούρη θα τα δεις καλύτερα καβλιαρηηη
και οχι μονο παιζω και μπαρμουτι χαχχαχαχαχαχχαεσυ την εισπαξη απο το καφενειο την εχεις κανεις βυζιτες![]()

ολο λογια ειναι και απο τηγανιτα τιποταΕπιθετικη η Ευα! χεχε

ολο λογια ειναι και απο τηγανιτα τιποτα![]()
![]()
θα δω και την μικρη αρκτοΑν όμως του τα πετάξεις σε μορφή βυζοσκάμπιλου, μπορεί και να χάσει το φώς του και να βλέπει μετά αστεράκια...![]()
κανενας κλωνος ρε παιδιααα Αν όμως του τα πετάξεις σε μορφή βυζοσκάμπιλου, μπορεί και να χάσει το φώς του και να βλέπει μετά αστεράκια...![]()
Τι στοιχημα να βαλεται και πως θα μαθουμε τον νικητηΤασουλη... βρεθήκαμε και δεν έκανα αυτό που λέει η πλειοψηφία;; πάμε στοίχημα ότι θα παραμιλας;;εμένα μη με προκαλείς μωρό μ...

ολο λογια ειναι και απο τηγανιτα τιποτα![]()
![]()
πολλες μας τα ειπανε οταν εφτασε η ωρα πηδηξαν απο το παραθυρο να μην τηςΤασουλη... βρεθήκαμε και δεν έκανα αυτό που λέει η πλειοψηφία;; πάμε στοίχημα ότι θα παραμιλας;;εμένα μη με προκαλείς μωρό μ...

τασουλη γιατι δεν τους λες οτι μολις τελειωσεις με την ευα η μοδα απο τα ρουχα σου θαχει αλλαξειπολλες μας τα ειπανε οταν εφτασε η ωρα πηδηξαν απο το παραθυρο να μην της![]()
![]()

Με ένα τηλεφωνάκι, μάστορα, όλα γίνονται απλά: και τηγανίτα μπορείς να έχεις, και λουκουμάδες με μέλι και κανέλλα, και γαλακτομπούρεκο άμα λάχει. Τι άλλο θέλεις δηλαδή; Όλα εύκολα και στο πιάτο χωρίς να κουνήσεις δαχτυλάκι;![]()
στοιχηματα εγω δεν βαζω χρηματα μονο σεξ την πισω πορτα η ευα εγω 500 γιεβραΤι στοιχημα να βαλεται και πως θα μαθουμε τον νικητη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αλλο θελει η ευα να κουνιεται σωσταΜε ένα τηλεφωνάκι, μάστορα, όλα γίνονται απλά: και τηγανίτα μπορείς να έχεις, και λουκουμάδες με μέλι και κανέλλα, και γαλακτομπούρεκο άμα λάχει. Τι άλλο θέλεις δηλαδή; Όλα εύκολα και στο πιάτο χωρίς να κουνήσεις δαχτυλάκι;![]()

Τασουλη... βρεθήκαμε και δεν έκανα αυτό που λέει η πλειοψηφία;; πάμε στοίχημα ότι θα παραμιλας;;εμένα μη με προκαλείς μωρό μ...

είναι ταγμένος ...στοιχηματα εγω δεν βαζω χρηματα μονο σεξ την πισω πορτα η ευα εγω 500 γιεβρα
σκορπιε σεισμος γινοτανεεεεεεΜια χαρα κουνιεται η Ευα.....