Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Ασχετο.... Χαχαχαχαχα.. θα σε απολυσω ε...
Είναι τεχνική της δικηγορικής, όταν δημιουργούνται εντάσεις να στρέφεται το ενδιαφέρον σε κάτι άσχετο,
για αντιπερισπασμό, ώστε να πέφτουν οι τόνοι...
Ασχετο.... Χαχαχαχαχα.. θα σε απολυσω ε...
Είναι τεχνική της δικηγορικής, όταν δημιουργούνται εντάσεις να στρέφεται το ενδιαφέρον σε κάτι άσχετο,
για αντιπερισπασμό, ώστε να πέφτουν οι τόνοι...![]()

μην την μπερδεύεις.... ;)Είναι τεχνική της δικηγορικής, όταν δημιουργούνται εντάσεις να στρέφεται το ενδιαφέρον σε κάτι άσχετο,
για αντιπερισπασμό, ώστε να πέφτουν οι τόνοι...![]()
Θα σου κανω μειωση μισθού.. ο μισθος σ απο αυριο θα ειναι 8 ευρω και. 78 λεπτα..![]()
Θα σου κανω μειωση μισθού.. ο μισθος σ απο αυριο θα ειναι 8 ευρω και. 78 λεπτα..![]()
Όλο για δικηγόρους λέμε για τον εκπρόσωπο Τύπου τπτ για μένα δεν έχει μεροκάματο εε
:-
ΥΓ. Τα 78 λεπτά, είναι σε διάρκεια χρόνου;;![]()
![]()
![]()
Όλο για δικηγόρους λέμε για τον εκπρόσωπο Τύπου τπτ για μένα δεν έχει μεροκάματο εε
Κακές συναναστροφές....Όλο για δικηγόρους λέμε για τον εκπρόσωπο Τύπου τπτ για μένα δεν έχει μεροκάματο εε
Μεχρι να συμμορφωθεις αλλιως θα κοπουν τα 8
μνημόνιο βλέπω....Ο εκπρόσωπος τυπου παει κανει ερωτα με τα κορίτσια κ ενημερώνει το λαο..εσυ κανεις ναι μεν έρωτα αλλα μονο με τον.εαυτο σου..θα σ κοψω κ εσενα το μηνιατικο....
Τα 8 δεν με καίνε, όσο ο χρόνος μαζί σου... :-*
Αν μου μειώσεις και αυτά τα 78 λεπτά, δεν θα το αντέξω... ;)

εχω ενημέρωση κ δημόσια κ με εκατοντάδες πμ ότι είσαι τρελό μουνετο..Ο εκπρόσωπος τυπου παει κανει ερωτα με τα κορίτσια κ ενημερώνει το λαο..εσυ κανεις ναι μεν έρωτα αλλα μονο με τον.εαυτο σου..θα σ κοψω κ εσενα το μηνιατικο....
ξαναπέστο ...εχω ενημέρωση κ δημόσια κ με εκατοντάδες πμ ότι είσαι τρελό μουνετο..

εχω ενημέρωση κ δημόσια κ με εκατοντάδες πμ ότι είσαι τρελό μουνετο..

εχω ενημέρωση κ δημόσια κ με εκατοντάδες πμ ότι είσαι τρελό μουνετο..
Μωρο μου θα φαρμακωθεις;![]()
Μωρό μου, θα πάρω κινίνο και το θα πιώ με ακουαφόρτε...![]()