Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ευαρα φωτος δεν εχει σήμερα να μαζέψουμε 70ρια ?? βαλε φωτο να τρελάνεις την αυλή
Αυτους που εσυ θεωρεις αυλή... δεν τρελλαινονται με φωτος.. Την γαμανε κιολας. Και μαζευει τα 70αρια της αυλης.Ευαρα φωτος δεν εχει σήμερα να μαζέψουμε 70ρια ?? βαλε φωτο να τρελάνεις την αυλή
Αυτους που εσυ θεωρεις αυλή... δεν τρελλαινονται με φωτος.. Την γαμανε κιολας. Και μαζευει τα 70αρια της αυλης.
εσυ?
Εσυ την εχεις γαμήσει? γιατι κριτική δική σου δεν βλέπω .... πρώτος όμως στην απάντηση... μηπως κάνεις τον ταμία? δεν θα ασχοληθω όμως μαζι σου
Ευάρα ο μίτος θέλει φώτο άναψε τα αίματα όπως χθες ...βαλε πίσω κίνηση!

δεν μου απαντησες στο μυνημαScorpios τι έγινε ....
πάρτο αλλιώς είπαμε![]()
Οι προσβολές Έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονταιδεν μου απαντησες στο μυνημα![]()

καλα κοιτα τα pm σουΟι προσβολές Έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται![]()
Τα είδα τα p.m.Κοιτα τα pm smilelife δωσε καθοδηγηση ...
Τα 70αρια τα μαζευει και χωρις νεες φωτο.Οσο για το αν τρελαινει την αυλη ναι τη τρελαινει για εναν και μοναδικο λογο.Γτ ειναι αληθινη και τιμα τα 70αριαΕυαρα φωτος δεν εχει σήμερα να μαζέψουμε 70ρια ?? βαλε φωτο να τρελάνεις την αυλή
Φιλτατε μίλησες για καθοδήγηση να πάρει κάποιο μέλος εδώ μέσα από εμένα. χωρίς να ξέρεις για ποιο θέμα μιλάμε .Smilelife
Σωστα.. ξεχασα.. Οποιος δεν γραφει κριτικες δεν γαμαει. Λογικη κουνουπιδι! - Ταδε εφη ο φιλος σου Scorpios
Smilelife
Σωστα.. ξεχασα.. Οποιος δεν γραφει κριτικες δεν γαμαει. Λογικη κουνουπιδι! - Ταδε εφη ο φιλος σουScorpiosSc0rpi0s
Οποιος δε συναντα δε γαμαει και αν κρινω απο τα λεγομενα σου η χουφταλια σου εχει βγαλει μαλιαSmilelife
Σωστα.. ξεχασα.. Οποιος δεν γραφει κριτικες δεν γαμαει. Λογικη κουνουπιδι! - Ταδε εφη ο φιλος σου Scorpios
Γραφε σωστα τουλαχιστον,,