Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ευαρα το 40 πολλαπλασιάσετο επι 2 για να εισαι μέσα ... εγω βλάχος εσυ από κολωνάκι αλλα εισαι ατυχύσασα που το έριξε στις βιζιτες για 70 γιουρος?? Τρέλανε μας Ευάρα βάλε φώτο να χορτάσουμε πατσάδες
Σου αναγνωρίζω πάντως ότι οι πατσάδες σου αποφέρουν ικανό εισόδημα να βιοπορίζεσαι ... βάλε φώτο να τρελάνεις τους θαυμαστές σου !
Ευαρα το 40 πολλαπλασιάσετο επι 2 για να εισαι μέσα ... εγω βλάχος εσυ από κολωνάκι αλλα εισαι ατυχύσασα που το έριξε στις βιζιτες για 70 γιουρος?? Τρέλανε μας Ευάρα βάλε φώτο να χορτάσουμε πατσάδες

Κολπος ειπες? λες?κολπος θα μου ερθει μαυτα που λες... θα μου φυγει η μπουκια απο το στομα...τα πιτογυρα χαχαχα
Μηπως θυμηζει τη μπετονιερα που κυνηγας και δε σου καθεται;Σου αναγνωρίζω πάντως ότι οι πατσάδες σου αποφέρουν ικανό εισόδημα να βιοπορίζεσαι ... βάλε φώτο να τρελάνεις τους θαυμαστές σου !
Scorpios σε ρολο cyberμπατσου ... η ελευθερία εκφρασης αγνωστη έννοια για ορισμένους ... για τους αδαεις ενα απο τα αξιώματα της διαφήμισης Μη σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι για σένα, αρκεί να λένε σωστά το όνομά σου".
Εισαι πολυ αστειος τυπε.αληθεια μηπως κανεις το κλοουν;Scorpios στειλε σημα στους mods και για τον Loyka που αποτελεί την αλλη μπετονιέρα ... πάντως μια μπετονιέρα ειδα χθες μια μεγαλοκοπέλα που κάνει ντουο με την Ευαρα
Ο λαος γουσταρει πατσαδεςοριστε!τους εβγαλα τους πατσαδες ....

Σου αναγνωρίζω πάντως ότι οι πατσάδες σου αποφέρουν ικανό εισόδημα να βιοπορίζεσαι ... βάλε φώτο να τρελάνεις τους θαυμαστές σου !