Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
σημερα γιορταζουν οι μανες,αλλα και οι μανουλες στα παιχνιδια και στη καβλα..εγω με τη φιλη μου σε ενα ωραιο τριο!!εγω στημενη και αυτη με περιποιειται!
Στην δευτερη φωτογραφια εισαι εσυ?
εσυ τι λες?να ανεβασα αλλης φωτο?εγω ειμαι ρε μωρο μ
με παρεξηγησες!!
δεν ξερω ποια ειναι η φιλη σου , αναρωτηθηκα μηπως ειναι αυτη?
οχι δεν ειναι αυτη...εχει δικο της νημα...
σημερα γιορταζουν οι μανες,αλλα και οι μανουλες στα παιχνιδια και στη καβλα..εγω με τη φιλη μου σε ενα ωραιο τριο!!εγω στημενη και αυτη με περιποιειται!

Θα κανω υπομονη μεχρι να ερθω και να σας καμαρωσω απο κοντα...

σε έχω χάσει το ξέρεις αυτό ετσι πότε θα σε δω σε αστερι μεσυ τι λες?να ανεβασα αλλης φωτο?εγω ειμαι ρε μωρο μ
σε έχω χάσει το ξέρεις αυτό ετσι πότε θα σε δω σε αστερι μ
εγώ έχω πει είσαι το Ν 1 εδώ μέσα κ δεν αλλάζει αυτό γιατί έχεις ένα πακέτο που δεν το έχει άλλη..τρεχω!ειμαι workaholic !!
εγώ έχω πει είσαι το Ν 1 εδώ μέσα κ δεν αλλάζει αυτό γιατί έχεις ένα πακέτο που δεν το έχει άλλη..
με αυτά που λες την άλλη φορά που θα σε δω Δεν θα μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι γέλα γέλα τώρα στο υπογράφω SOHO..σοχο πηγαινε στη ταρατσα εχει ωραια βραδυα αποψε να μετρησεις καμποσους θερμοσιφωνες..ετσι ειναι το καλοκαιρακι!
με αυτά που λες την άλλη φορά που θα σε δω Δεν θα μπορείς να σηκωθείς από το κρεβάτι γέλα γέλα τώρα στο υπογράφω SOHO..

χα χα έβλεπε Γιουροβίζιον χθες κ του Εμινέ κουσούρι χα χα
εσυ σε ολα τα νηματα ποσταρεις τραγουδια,μηπως εισαι σε λαθος σαιτ??
τετοια μ λες κ πως να πάω για ύπνο ξέρεις ότι όταν σε έχω στα 4 τρελαίνομαι να βλέπω την κολάρα Σ κ να της Ρίχνω τα μπατσακια της πω πω κάβλα μ.μμμ Mασκοφορος εκδικητης της ειδες ? zoro και ετσι?? θα στηθω στα 4 και θα χαραξεις το αρχικο γραμμα του ονοματος σου με ξυλιες... για να σε δω τιγρηηηη![]()
![]()